Tripl grasshopers,bešiktaš i once caldas
Ayr United-Partick Thist-2/1 coek uplatio sa 200e i stavio real 1 i bordo 1x u wiliams blokirano u meridian kvota 32 pokusajte nishta vas ne kosta
moj prijatelj sa 600 iz 2 u 1 za oko 18000 eura
dako dobije, dobro ce biti
U kojoj kladionici moze da seu plati 600 eura na prelazi 2-1 ?
tri kladionice po 200
ja sam sa 10
Zašto ljudi i dalje vjeruju u takve "dojave", koje su toliko javne da su od ostrva stigle do foruma u nekoj Crnoj Gori?
Ove kvote oko 2-3 se pogode često, jer su to obično 'dojave' na osnovu izostanka glavnih igrača timova, ali prelazi... dajte...
ovaj prijatelj je prije tri vikenda dobio sa 5 eura 1800 pa ga briga sad, moze ih bacat
nema toga u CG ko moze da baca pare...osim ako se Donald Trump nije preselio u PG
a sto se tice ovih dojava :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:jeli moguce da vi vjerujete u to?pa ako smo svi mi odje saznali za tu "DOJAVU" mislite da sve kladionice nebi znale za to naravno da je istina..pffff...kad su u pitanju takve "DOJAVE" dodje 1 od 50.............;-)
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ova belinzona je izvela total defanzivnu ekipu(ako je po flashscore formaciji).jedan napadač a ostalo praktično sve u defanzivu
MOJ TIP DANA : Charleroi - Lokeren @1 ...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
dobro jutro ljudi, evo ja sad iz kome od 2 sata
Povedilla cestitam na jucerasnjem dobitku, konacno i ti dobi nesto
ja se razmisljam dal da silazim sad do kladionice, ne znam ni sta bi jos igrao sem manchestera...?
E sve mogu vjerovati, osim ovoga:
Ladno je pisalo završena utakmica, ja igrao 0-2... i odjednom ALEEEE!!!
I ova slika.
LOPOVA, IMA LI!?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks