Navijače crno-belih šokirala je vest da će Nikola Peković, Vasilis Spanulis, Dimitris Dijamantidis i Stratos Perperoglu zbog povreda najverovatnije preskočiti utakmicu koja određuje sudbinu Partizana u Evroligi. Naravno, Beograđani do četvrtfinala Evrolige mogu i ako savladaju Barselonu u gostima, ali je to daleko teži put. Željko Obradović, kada se spisku doda i ranije povređeni Jasikevičijus, možda neće moći da računa na prvu petorku svog tima, čime se šanse Marusija za dobar rezultat u dvorani OAKA znatno povećavaju. Poznati srpski menadžer Miodrag Ražnatović iz agencije „Beobasket“ zastupa košarkaše Panatinaikosa Pekovića i Spanulisa. On kaže da Nikola sigurno neće igrati, dok mu je Spanulis rekao da će pokušati da istrči na parket dvorane OAKA.
Sveto, imao si njuh na Porto-a
edit: Milan je previse potcjenjen. Kvote su takve ka da Mancester igra protiv Evertona
Igram na iznenadjenje pa nek bude i 5:0 za engleze
Mancester - Milan X2, @2.10
----------------------------------------------------------
ostalo
Bordo 3+,
Kriens GG
Belinzona GG
Besiktas 3+
Last edited by BlackVelvet; 10-03-10 at 08:59.
Who let the dogs out
koliko je sigurno real H1 2.15 (bookmakers), singl sa 50-100e? dako neće 1:0, pa da prođe na produžetke..
u bookmakers ne možeš igrat ni sing ni dubl mancester i real.još juce je blokirano
juce se nije moglo uplatiti ni singl ni dubl mancester i real
Ne znam u koga se uzdate iz milana da da go pored Vidića i Ferdinanda. Borielo? Ronaldinja će uškopit i završili su posa. Samo je pitanje hoće li im se dić da napune Milana ili će pješke odigrat.
Ljudi, ne igrajte Real...
Obice im se o glavu sve pare sto su prosuli...
Prolazi Lion.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
real 1-1 ka arsenal sinoc![]()
ja sinoc padoh gg na WBA, pogodih 1-1 fiorentinu i 1-1 porta za 50tak eura sa 2 eura
a lion treba probat 2 poluvrijeme, a mislim da ce milan dobit..
man. utd. 1-1
real 1-1
Pokušajte real 2+pp tj DP2+ kvota je od 3.00 do 3.30
ti ono rece i Milan 2 nocas?
Da, igra sam 2, i 2-2.
Kvota je prevelika da bi se propustila, a Ronaldinho se naostrio...
![]()
Super je to!
Moga si to kod mene uplatit
Javicu ti se sledeci put!
Lion nije primio gol 640 min,a Real tesko da moze ponovit partiju kao protiv Sevilje,mada ce Kristijano to odradit
Ili probat Real 2/1 , ili 4+ ...
man. utd PP2+
Real DG1
ovo mislim da je najrealnije
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks