Originally Posted by
Visi elektriskie
ja sam vala protiv, ima u ovoj drzhavi mnogo anonimusa koji zasluzhuju tu nagradu, booksovci bachaju fore ali ne vidim da su shto uchinjeli za drzhavu nako koju reklamu protiv droge, i to chisto sumnjam da su za dzabe radili
dobri su, imaju dobrih fora ali nisu vala neki dobrochinitelji
Dobrochinluk nije granatiranje najboljim forama ne li? I to svake nedjelje...da puknesh od smijeha. To je masu veci dobrochinluk nego shto neki masnuljan sa debelom shijom od ruchkova shto sjedi u 4 UO i shklapa - pokloni 10 kompjutera djeci iz Bijele.
NHM - dobar tekst, samo nema potrebe da bude ikakve zajebancije. Koliko nam god drzhavica bila smijeshna, moras ispostovat neku proceduru i nacin. Ja stvarno mislim da TBOK imaju shansu da osvoje nagradu, ali to umnogome zavisi od teksta. Ne treba mnogo akcentovat pljuvanje "Nashe domovine, te nas pazi, da ni se shto ne desi...", nego treba tim foteljashima napisat tekst da se najezhe - da realno shvate da su TBOK brend kojeg ljudi prate evo 20 godina sa istom koncepcijom i ispravnim stavovima. Mozda u prilogu teksta bi bilo dobro da se nadju isjechci iz prvog dijela emisije dje djelju po svima, jer mnogi od tih foteljasha TBOK asocira sa zajebavanjem ludih ljudi, a za kritiku iz 1. dijela emisije vjerovatno nisu ni chuli.
Pored svega ostalog treba istaci akciju protiv droge, onda protiv crkve, tj. lazhne vjere, Purashevic takodje...gostovanje na FOX-u koje je svakog pravog Crnogorca uchinilo ponosnim i t.d.
E sad... treba se pripremiti dobro. Ja sam poslao Popaju mail da aminuju ovu nashu ideju. Kad odobri, krece se u akciju.
Molim sve ucesnike ove teme da ne otvaraju grupu na FB. Kad bude trebalo da se otvori grupa - dogovoricemo se. Treba prvo dobit odobrenje od TBOK, onda smislit tekst, pa onda sve ostale detalje...
Posto je DaySleeper prvi bachio ovu ideju, a dobar je momak, i zna
, predlazhem da on da prijedlog kako treba ova organizacija da funkcionishe. On i mozhda Tattoo, koji nas je sve rodio odje... Kako cemo donositi odluke? Kad cemo usaglasiti tekst? Kako cemo komunicirat, bez preko foruma? Msn? Skype? Ovo..ako krene, nece bit posao iz zajebancije, no cemo se morat potrudit da to bude sto ljepse i bolje..
I tako...

Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Bookmarks