neće ni meni da prijeđe na engleski, samo šiba mađarski. a bože jezika![]()
vaterpolski portal - www.dance.hr
Neznam koji mu je davo. Ja sam ga na engleski procitao. Nije vazno.
Release Yourself
Evo čisto malo da dodam koji savjet a ti vidi pa radi kako želiš.
Site izgleda jako dobro što je dosta bitno ali skoro svi vaterpolo siteovi imaju isti problem a to je da NEMA najava utakmica, pod tim ne mislim na satnicu i raspored nego čisto onako par rečenica o svakoj utakmici, iz liga koje se prate naravno. Na primjer evo danas imaš polufinale Len kupa a nema ni jedne rečenice (ili ja nisam dobro vidio) o utakmicama i očekivanjima pred te utakmice. Po meni ako stvarno želiš da vaterpolo site uspije onda je jako bitno da imaš neke infoe prije utakmice jer inače naknadne komentare završenih utakmica imaš u svim novinama tako da tu ne možeš privući pažnju. Treba ti nešto šta nema nitko (osim dance.hr za euroligu) a to je mala (ili još bolje detaljna) analiza utakmica prije njihovog početka, neke izjave trenera, očekivanja, ozljede ....i to je nešto što malo gdje ima i tu je jedina šansa za privlačenje posjetitelja.
Eto, to je čisto moje mišljenje i ne znači da sam u pravu ali tako ja na to gledam a još ako uspijem pomoć onda odlično.
naprotiv - potpuno si u pravu.
apsolutno se slazem sa tobom, i planiram, kao sto vec rekoh, da u buduce bude josh detaljnije, ali problem mi je sto sve sam radim [da ne pominjem da sam josh na pocetku, te josh uvijek malo smotan] i vrijeme i resursi su mi problem.
opet kazem, to svakako planiram vremenom da unaprijedim, i hvala ti sto si uopste nasao vremena da razmislis o sajtu, jer - ponavljam, svakakve ideje i predlozi i kritike su dobrodosl i znache mi.
imamo i za jadransku ligu najave, imali smo i za 1/2finale len kupa, prve utakmice. sad uzvrate jednostavno nitko nije stigo jer nitko nije imao vremena, to nam je hobi. imali smo recimo najava za juniorsko natjecanje u hrvatskoj. volio bi da se može negdje pročitat i o najboljim juniorima i njihovim natjecanjima i cg, pa i srbiji i drugim državama. da znamo tko su najveći potencijali i buduće zvijezde.
recimo, za uzvrate len kupa. očekujem da će savona dobit, sad oće li bit 3 (za produžetke) i više razlike, to ćemo vidjet. po meni će bit neizvjesno do samog kraj, dakle vrtit će se oko 3 razlike za savonu.
prije 3 tjedna su igrali u bresci len kup, a prije 10ak dana u tal prv gdje je savona dobila s velikom razlikom. u prvom dijelu prvenstva u savoni je bilo 4:4.
cattaro će možda i izgubit, ali ne vjerujem da će bit više od 2 razlike za njemce
kako zavrsi kataro ???
jel 6:6 ???
AJMO CRNA GORO !!!
6:6 FT sad i službeno.
svaka cast....bravo za Kataro
:)
čestitke cattaru, povratak mlađana janovića u kotor, bar na jednu utakmicu. zna li itko je li mu žao što je lani napustio ekipu u po sezone, pogotovo s obzirom na kasniji rasplet i naslov prvaka europe?
evo koga zanima na dance.hr-u izvještaji s 1/2finala i finala hrvatskog kupa za juniore. ima i klipova, uskoro će i sa današnjeg dana. a i fotogalerija.
jug je ostao uvjerljivo prvi, a iznimno mi je drago da veliki igrači poput duda šimenca, vrdoljaka, školnekovića... rade s djecom što je sigurno zalog za budućnost.
i znaci parovi su izvuceni, fino je sve namjesteno tako da mogu nasi lagano da se spremaju za obracun)
Kako sam vidio Jadran igra prvu sa kotorom doma, recco je dobio budvu, jug se opet provukao tako sto je dobio onoga koga su svi ocekivali barcelonetu, a partizan ce svoj posao lagano da odradi buduci da se vec spominje da je final four u beogradu..
tako prijatelji moji za one koji su se nadali da ce dva nasa u final four, tu prica zavrsava, kao sto zavrsava i za jadran i budvu)
al dobro eto nek se pokazu sada junaci koliko vrjede i koliko vrjede njihovi ugovori, tu apostrofiram jadranove zvjezde i zvjezdice...
Please alowe me to introduce myself.......
Najbolje je prošao Partizan, Eger ih ne može nikako ugrozit. Nakon njih sigurno Recco jer iako svaka čast Budvi pokazali su da nisu baš za jače protivnike ali pošto Recco ne blista baš ove godine mogli bi doma mogli tražit neku šansu dok će vjerovatno u Italiji bit druga pjesma. Jug je isto tako prošao solidno jer iako Barceloneta zna bit jako nezgodna mislim da će Jug to bez nekih velikih problema rješit jer momčad koja može kiksat protiv Vojvodine jednostavno nije za polufinale (nadam se da me neće ni razuvjerit).
Eto na žalost Novljana izgleda da su stigli do kraja takmičenjajer jednostavno još ne pokazuju konstantu u igri i rezultatima a Primorac s druge strane razvaljuje sve koji mu nalete.
može se barceloneta promatrat iz drugog kuta. npr dobili su 2 puta novljane, jug je remiziro doma s novljanima. barceloneta ima 7 reprezentativaca španjolske koja je tek na peterce izgubila finale SP-a ovo ljeto, od čeka su, uz molinu, garcia, perrone i espanyol ključni igrači, lopez prvi golman, valles prvi sidrun...
mislim da je ključna prednost juga što je ovo ovim igračima već (ne baš svima) 6. 1/4finale u nizu, a barceloneti prvo.
Pa jug se provukao, naravno, s obzirom koga je mogao da dobije odlicno su prosli. A nerjeseno u zadnjem kolu doma? Jos ako neko kaze da su igrali na nerjeseno na svom bazenu onda stvarno.... No eto, navijaci ko navijaci, niakda da se kriticki odnesu ka svojoj ekipi![]()
Please alowe me to introduce myself.......
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks