Jadran-Primorac,prva je je u Igalu,idu mi na zivce ova poludirigovana izvlacenja,ali nema veze,jedan je u medju cetiri iz CG
Jadran-Primorac,prva je je u Igalu,idu mi na zivce ova poludirigovana izvlacenja,ali nema veze,jedan je u medju cetiri iz CG
Znaci prvoplasirani lagano na F4. Partizan - Primorac finale, nadam se u Bg-u.
Jadran - Primorac
Primorac - Barseloneta/Jug
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako je jadan ovaj partizan kad mu moraju egera namjestat da prodje eeeeee
e i len promjenio sustav natjecanja za dogodine. nema više 1/4finala (link)
vaterpolski portal - www.dance.hr
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Znaci, ovi sto su, kako kazes rikali, bili u pravu, ako si ti u pravu.
Kad ce se znati ko je domacin F4, i kako to da se vec zna ko ce sa kim igrati u polufinalu?
Ima li sansi da se igra u CG, sto se mene tice najvise bih volio u KO, jedino oni imaju navijace(neka me isprave Novljani, ako grijesim)?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
navijaci ionako smaraju, a f4 je najvjerovatnije [da ne kazem, 99%] u napulju
a koliko puta treba ponovit da jedino bazen u pg ispunjava uslove za organizovanje f4,a oni se nisu prijavili a nezvanicno je da se igra u napulj...zna se ko sa kim igra u polufinale jer se danas izvlacilo(a ako si mislio za prvu utakmicu ff4) i to se danas izvlacilo
igraju prvi-zadnji par i drugi-treci
Primorac rjesio finansijsku krizu,Jadran izgubio sponzora CKB.
Jadran ove sezone nema igru u momentima kada se lomi utakmica,zato kazem -Primorac ide dalje.
prenosi dubrovački novinar s ždrijeba u rimu da se i barceloneta kandidirala za final4, ako prođe juga
vaterpolski portal - www.dance.hr
bas me interesuje sto ce bit s kartama u novi.....mada se ne nadam da ce dat ijednu kartu ali ce se snalazit ko kako umije kao prosle godine
I opet Jug domacin u revansuNevjerovatno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks