Nah..mislim da je udarac sa tankim rukavicama više bolniji nego što je učinkovitiji po pitanju obaranja![]()
.. Ali da je Tyson aktivno trenirao MMA vjerovatno bi bio medju najboljima...Slažem se.Čitao sam skoro intervju Mirka Filipovića poslije njegovog poslednjeg meča u Australiji,đe govori o razlici između bogserskih i MMA rukavica i kaže da su MMA rukavice strašno tanke i da je dovoljan jedan precizan udarac da se obori bilo ko...
Nah..mislim da je udarac sa tankim rukavicama više bolniji nego što je učinkovitiji po pitanju obaranja![]()
She is only here to annoy herself!
I ja isto mislim. Prije ce biti da bi zbog tanjih rukavica imao vise prekida uslijed posjekotina, a da bi sa debljim mnogo lakse nokautirao nekoga. A bas bih volio da vidim Tajsonov ground and pound![]()
Miguel Torres vs. Joseph Benavidez WEC 47
http://www.mma-core.com/videos/_Migu...009618&tid=100
Mungosi...
Rezultati UFC LIVE: VERA VS JONES
http://en.wikipedia.org/wiki/UFC_LIVE:_Vera_vs._Jones
Strikeforce - Heavy Artillery May 15, 2010
Matchups:
Strikeforce Heavyweight Championship
Alistair Overeem vs. Brett Rogers (No. 6 HW)
Andrei Arlovski (No. 8 HW) vs. Antonio Silva
Vitor Ribeiro vs. Lyle Beerbohm
Roger Gracie vs. Kevin Randleman
Vrhunski mečevi...
Aoo... biće ovo poslastica za gledanje.
Overeem vs. Rogers nema šanse da se riješi odlukom sudija, i Arlovski vs. Silva teži ka tome.
rendlman?![]()
22. mar 2010. Yokohama Arena, Yokohama, Japan
Bibiano Fernandes (c) vs. Joachim Hansen (split decision, R2) - za pojas Featherweight
Josh Barnett vs. Siala "Mighty Mo" Siligia (submission - Kimura, R1)
KJ Noons vs. Andre Amade (unanimous decision, R2)
Ryo Chonan vs. Andrews Nakahara (unanimous decision, R2)
Cole Escovedo vs. Yoshiro Maeda (KO - Head Kick, R1)
Katsunori Kikuno vs. Kuniyoshi Hironaka (KO - Strikes, R1)
Ikuhisa Minowa vs. Jimmy Ambriz (Submission - Toe Hold, R2) - Openweight bout
A nemoj mi dirati Minovu, milije mi je viđeti njegov ulazak u ring nego ne znam šta. Još odavno sam čuo da je regularnost njegovih borbi upitna.
Moram obavezno odgledati Dream 13, čekam linkove cijeli dan.
__________________________________________________ ___ 2:15 Yeeeeah Baby!!
Last edited by Mraver; 26-03-10 at 13:23.
Sta mislite za ovaj UFC?
Mir je kompletniji borac, ali Shane Carwin ima dinamit u rukama i zna da pretrpi udarac. Navijam za Carwina, ali vece su shanse da Mir borbu preseli na pod i tako dodje do pobjede.
Navijam za St.Pierra, jer je momak na svom mjestu i svidja mi se njegov stil borbe. Kompletan, a ujedno atraktivan borac + dobar momak.
Dan Hardy,paklen udarach, agresivan borac, srce lava i veliki motiv. Ako mu se ukazhe shansa za stand-up borbu, moze do pobjede. Nadam se da ce ga GSP odma "pobit" na glavu,a potom izlaktat.
Da ne zna neko oce li se Radonjic brzo borit protiv nekog ozbiljnijeg?
Prvi mec Mir definitivno, iako je Carwin zivotinja, St. Pierre je toliko ispred svih ostalih u svojoj klasi trenutno da nemam rijeci, gledajuci na netu kako se sprema za mec i kakav uopsteno ima rezim treninga i rada na sebi zadivio me, a i kao sto si rekao i +ok je momak![]()
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
I ja mislim da će Mir izvući pobjedu, ali navijam za Carwin-a jer onaj mnogo blebeće.
A što se tiče druge borbe, St. Pierre naravno - po meni uz Fjodora najkompletniji borac. Ali i Hardy je zajeban skroz, pred svaku borbu meni izgleda k'o da će popiti batina, ali... dobar je, jedino nešto ne mogu da se śetim kakav je u parteru.
Ajde postavi neke linkove, čisto da ne lutam.
Eo možda najbolji GSPov highlight
i nešto offtopic što moram da podijelim s vama:
![]()
Gledaj ovu zivotinju neizivljenju od Overima, e pa svasta..volio bih da ga Rogers otrese!
sad mi je jos mrzniji![]()
Vidi ove konjine neizivljene. Kako ga neko nece izotvarat da malo primiri.
Nesto tipa Mirko - Wanderlei.
Evo imate na ovaj link sve tri episode priprema GSP-ja i Hardy-ja.
Zanimljiv serijal
http://mma-manifesto.com/2010-articl...episode-3.html
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks