Izner je noćas igrao mnogo dobro, al ne u fazonu "mečkarijerejerigraprotivNovaka". A publika... posebna priča. Mada ipak vjerujem da je u pitanju par "neopreznih" pojedinaca, koje bi trebalo napunit noga.
Izner je noćas igrao mnogo dobro, al ne u fazonu "mečkarijerejerigraprotivNovaka". A publika... posebna priča. Mada ipak vjerujem da je u pitanju par "neopreznih" pojedinaca, koje bi trebalo napunit noga.
pa svi nose majicu svog sponzora![]()
kako cemo da KARAMO hrvate uf uf
slazem se, ST je kriv![]()
E kako se ovdje prati tenis
Danas pocinje Indian Wells po mnogima najjaci turnir posle 4 GS-a,svakako uz Miami najjaci turnir Masters serije 1000
Evo i zrijeba
http://www.atpworldtour.com/posting/2010/404/mds.pdf
Prenosi pocinju u subotu(Sport Klub 20h-08h),od drugog kola,kada na teren izlaze i nosioci koji su slobodni u prvom kolu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
bice dosadan turnir. Federer tek ozdravio, poceo da trenira prije par dana, ne vjerujem da moze dalje od polufinala. Nadal je isto rovit, Djokovic isfrustriran... Marej ili Davidenko mi djeluju kao najozbiljniji favoriti trenutno, ako budu skroz fit.
Ali koga jos interesuju mastersi![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja mislim da ce ovaj put neko iznenaditi, mozda Cilic ili Tsonga.
Izgubi Justine Henin od Gisele Dulko
Federer je po sesti put uzastopno od svojih kolega izabran za naj sportsmena. Sad samo cekam sinisu da kaze kako je Fedex u dosluhu sa Milom, i da su ta glasanja namjestena![]()
Hahaha nemoj ga dozivat zivota ti! On i njegove umotvorine, uh![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
djokovic kad vidi martina na tribinama ne moze nikudj, onaj vajda kad ga gleda eto i dobije ponekoga ali s todom nikudj, a i ova igra pasivna sa osonovne linije je smijesna , pihsorry muka mi je pisati velika slova daleko je shift
e prodje nekako sto je sa covjekom 2/3 mec lopte je spasio napadima i opet u narednom gejmu pimpla sa osnovne linije grrrr zaboga moze li izvuci pouku kakav krik na kraju dako malo se razigra, kasnije nadal ancic, davidenko se povrijedio protiv gulbisa, pa je predao troickom mec !
Last edited by pumba; 15-03-10 at 21:52.
kakva dva pasing sota odigra nadal , poezija pa nemoguce kao nekad ! briljantno iz trka !
Novaka protiv ovih "slabijih" treba da zadese 3 meč lopte da bi se trgao. Ali to ne uspijeva svaki put, ovog puta srećom jeste.
tacno. nadalovi mecevi protiv old school servis-volej igraca tipa ancic, stepanek, has.. su uvijek prepuni atraktivnih poena
znas kako, novak otprilike u zadnjih mjesec dana ima takav raspored dje prosjecno svaki drugi dan izlazi na teren (da ne pominjemo promjenu podloga, vremenskih zona i sl) i te oscilacije u njegovoj igri su, po meni, sasvim razumljive
ono sto je bitno je da on i sa ovakvim (za njega prosjecnim) predstavama nize pobjede i da je pravi kod kljucnih poena u zavrsnicama
dokle ce dogurati vidjecemo, ali mislim da njegove najbolje partije mozemo ocekivati na sljaci ovog proljeca
ps
ali noletov pokeraski izraz lica kod tri vezane mec lopte za bavarca - pricelss![]()
Last edited by cssr; 16-03-10 at 04:43.
Izgubi Djokovic od Ljubicica 7:5 6:3
imam osjecaj da ce Soderling da izbaci MarejaLjubicic sto je stariji,igra sve bolje i bolje...opuva i Huana Monaka, preksjutra sa pobjednikom Nadal-Berdih...
WU TANG Nigga thats for something...
osjecaj te nije prevarioal ce njega Rodick da pomete i u finalu sa Nadalom,a tu vec necu nishta prognozirat sem over,ako ne pretjeraju s granicom.
Ljubo legenda, izbaci Nadala, a sve kao da nece! On ima igru i za Rodika i za Soderlinga, bice gusto ko god da mu dodje.
Ocekujem sinisin strucni komentar zasto je Nadal mora da ispane![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks