Dobro veče...
CaseLogic, da li si okej?
Neću da komentarišem ništa. Sve je već rekao laciale.
UFO, za ovu priču oko kornera... plati da te banuju. Ćao sad.
![]()
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
HALA MADRID !!!
Oprosticete mi ali veceras imam pravo da likujemeto nas dje nam je i mjesto na 1 poziciji
![]()
Ovi sto su poceli da segaju na poluvremenu bolje da su cutali ovako su samo ispali glupi...
Da je bilo srece FT bi bilo 8-2 a ne 3-2 sutevi u okvir gola 15-2!!! sabijanje....
a Barsa realno u krizi...(na tiket padoh samo na Barsu ali mi odavno nije bilo tako drago sto sam pao na tiket)
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Dobro veče...
CaseLogic, da li si okej?
Neću da komentarišem ništa. Sve je već rekao laciale.
UFO, za ovu priču oko kornera... plati da te banuju. Ćao sad.
![]()
Last edited by Vlado; 07-03-10 at 01:43.
Kapu dolje za Real.
Ako od ovog Reala ne osijedim ili ne dobijem secer - necu ni od cega...
Kad je Kasiljas primio onaj drugi """gol""", ostario sam 3 godine u momentu![]()
kakav cirkus od lige..![]()
bila je potrebna ovakva utakmica, i ovakav rasplet da bi ova aristokratija pala u trans
ALAL im vera :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Prvo bet&win
Drugo sudije urnisashe Sevilju,ukrade se po neki faul,aut,korner i tako
Sevilja razmiche Real u prvo pol. a Real URNISHE Sevilju u drugom,kakva utakmica prshti na sve strane,odushevljen sam Iguainom,kako je Dragutinovica poslao na vr` chela,majstor igre a Guti bog pasa
CR9 i Serhio Ramos,mozda dva najspremnija fudbalera danashnjice..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Svaka cast Realu, odusevili su me. Bas imaju karakter, i igraju po mom ukusu. Sad navijam za njih :mrgreen:
DICIOTTO
I ja ,ali samo zbog kake![]()
Raise my hammer,take my aim
Svaka cast Realu..
A sto se tice Katalonaca i njihovog broja 9.... :yipiiii:
Vrijedi li 70M? Moratti, kapa dolje :hardrock:
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
HALA MADRID!!!
ovi gore sto navode neke poklonjene slobodnjake i kornere CITIRACU @VLADA "plati da te banuju"![]()
Sto se cini od Reaaala,zlo,a inace treba se radovat,jer ne vjerujem nesto da ce na kraju slavit..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
a nije to..nego kad pogledas kako je igro inter dok je on bio...svaka lopta na ibru pa kad da go da go...tako da je davo golove ali niko nije obraco paznju sta sve promasuje...sad ima malo prilika jer ima mesija iniestu anrija pedra xaviaj itd...tako da to malo promasi i ode sve u *****...ali svejedno je u padu forme!
U svako slucaju je bolji nego Eto'o..
Ona nesreca nas ukopa..Na klupu dok se ne trgne.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vjerovatno je u depresiji jer je poslat u paketu sa 50 miliona za Zlatka. Meni se više ne bi igrao fudbal. :P
Ili se ne trudi koliko bi trebao..
Promasio je 100% sansu protiv Celzija, i 100% sansu protiv Sampdorije za pobjedu..Samo u zadnje pero..Masu lopti trosi i davi..A prima 11 miliona..Pi.
Plata mu jes prevelika. Vjerovatno postoji i problem sa motivacijom.
U svakom slučaju, nisam od njega ni očekivao igru iz Barse, ali sam svakako očekivao da bude bolji od Zlatka individualno.
I nije ni upola kao Zlatko individualno.
Treba ga proslijediti Unitedu ili Citiju za fine pare.
Bogami su tu nedje. Zlatko je u prvom dijelu sezone davao one nebitne golove (za 4-1, 6-2 i slično). Od dva bitna gola, jedan mu je iz ofsajda, drugi srećan poslije odbijene lopte koju bi svaki normalni golman uhvatio (protiv Štutgarta). Jes uradio više od Etoa, ali mnogo više je i plaćen.
Iskreno, ocajni su i jedan i drugi. Eto'o blage veze s mozgom nema, samo trosi prostor i pare. Onaj Milito je Bog za njega, da ne kazem i Pandev. A Ibra, kao prognozirano.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks