Evo još slika Giuliette
http://www.quattroruote.it/news/arti...analeuscita=-1
Odličan interface
I za "Italijane" video
http://www.quattroruote.tv/saloni/vi...a-ginevra-2010
Da, samo treba puno posla, i ne bas malo para....
Djelimican odgovor sta je sve radjeno oko ovih tockova
Cekani su drugi rubovi pa raspakivanje, skidanje laka, poliranje nekih djelova + srafovi O.Z. kvalitet 10.9 + poseban alat za iste + DTM recommended diht masa (Wurth) itd...
Sve u svemu, puno posla oko veoma rijetkih zverchica, a sad su jos redje jer u ovakvoj dimenziji jednostavno ne postoje.
Naravno, sve ovo je uradio moj drugar Laki iz BG-a koji kao sto vidite radi bolje od profesionalaca od napolje
evo i par detalja od tog posla...
sarfi neke marke OZ
P.S. Jel ti sad milije sto si uzeo one![]()
Javices mi da je slikam jer nemamo dovoljno materjala za Konick Styling Tuning Smecaring topic.
LOLCINA
TAKUMI
Zato fino brate uzmesh neko totalno generic ******, kao npr Škodilak, i to sa ELEGANS opremom i osjećaš se nadmoćno. ako ti vec prifali materijala za inacenje zakonima prirode i drushtva, kupish nekog (j)amera kojemu je fabrichko ugravirano raspadanje na 60 milja na sat. ali nebitno, vazhno je da zvuchi fensi kad se pomene u cg. priznajem, "shit" zvuchi masu vishe fensi nego "******", mada se vrlo brzo svede na isto.
OVCINA
Ljudi noćas ostadoh zabezeknut
Sjećate li se golfa četvorke odvratne zelene, prodavala se na forum ? Mislite li da je to najružniji auto u Crnu Goru ? NIJE, postoji nešto što normalan mozak nemože da učini autu.
Vraćem se oko 9 noćas sa treninga, vozim i vidim da mi prilazi nešto strašno, ružno, svijetli, zuji toliko loše da pored mojih duplik stakla za bolju izolaciju i dalje čujem.
LED diodice na retrovizore, ispod farova, na branike, na krov!!! Bez prećerivanja!
Kočim da vidim šta to nailazi kad Alfa , siva neka , ne znam koji model tačno jer inače ne volim alfe. Ljudi čojek je na prednji dio auto kompletan prekrio LED diodama , kao jelka neka pokretna... prolazi pored kad slika zmaja po čitavoj suvozačevoj strani. Zadnji dio auto, SPOJLERČINA, znači veći spojler u životu nijesam vidio , ima jedno metar u visnu i wrhunac za kraj je bio AUSPUHČINA! aushpuh, ka čojek! Proizvodi nešto, ne znam šta, ali čuje se odvratno...
Možda ću imat noćne more od auta, definitivno nešto najgrđe što sam u životu vidio. Geldao sam svašta po internetu i uživo ali tako nešto... Strašno , žao mi je što nisam mogao da ga slikam.
auuuuuu
svakakvih ljudi ima, pa i tih da misle da treba da prepravljaju i ''uljepshavaju" najbolje dizajnere svijeta....na srecu tu nakaradu nisam vidio, i nadam se da je necu nikad ni vidjet ...
Ima, i to velike....
googlaj malo ako sam ne znash, ukinuli RWD, ukinuli F1, na kraju je ispalo da ista dobije Fiat platformu i da na njoj radi sto je moguce da bi napravila nesto posebnije od toga...
Mada, tebi mozda i ne smeta, ili neces da ti smeta...ima li razlike izmedju tvog Bentleya i npr Arnage-a??? Po meni ima, i to velike![]()
Znam da ima, ali recimo taj JTD motor za kojeg kazes da je najbolji nije Alfin nego je Fiatov.
TAKUMI
Jole, znam tu Alfu, ja mislim da je 156 na HN table!Ima i odvratan body kit..
Momak se ponosi sa njom, misli da je prelijepa.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa da, ne kazem da nema dobrih strana, ali da mogu da biram, vise bi volio da je sama nastavila, nekad je bila to sto je bila, zamisli sad kakve makine bi pravili...
Ne moze bit Alfin, to je Fiatov motor.
TAKUMI
Ovaj Pandion mi se na prvu nije sviđao, a sad vidim da ima materijala da se prenese na serijske modele.
Ne ne. Te motore su razvili Alfini inženjeri. Tek osnivanjem Fiat Powertrain Technologies razvoj motora prelazi pod okrilje Fiata. Međutim i FPT čine većinom Alfini inženjeri. Fiatovi su zaduženi za razvoj malih motora (zadnji proizvod upravo predstavljeni dvocilindarski motor).
Alfa Romeo 4C
One of today's rumors say the Italian brand will unveil the Alfa Romeo 4C at this year's Pebble Beach Concours d'Elegance. The Alfa Romeo 4C will be a compact, lightweight sports car concept that will celebrate the company's 100th birthday. The Alfa Romeo 4C will follow the footsteps of the 8C that has been very successful, however, it will be a more affordable model. The Alfa Romeo 4C could be a coupe, or a convertible, or maybe both.
The power of the Alfa Romeo 4C is expected to come from a four-cylinder engine developing around 250 hp, coupled with a rear-wheel-drive system.
The Alfa Romeo 4C is expected to be built in limited numbers, with prices around the
50,000 Euros mark. We'll have more details on the Alfa Romeo 4C as soon as the company makes them available.
evo malo ljubavi
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
je li realno da nema alfe na sajam u bg?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks