djokovic 6-2,0-3
djokovic 6-2,0-3
Kakvi ste vi likovi.Tek se igra cijelo drugo a vi već računate da će da dođe 2-1
![]()
cus da se ovo pominje kao namjestaljka....
njemacka 3 liga studgard am - aue , 2-1 kvota 30
AJMO CRNA GORO !!!
nisi valjda ispratio tu njesru preko tv live?![]()
rekoh vi ja visla 2-x i da claun nema pojma![]()
gledam nesto ovu vislu, mislim da ce biti i prezadovoljni ako i izvucu remi, mada je nama slaba vajda od toga..
imam tiket sa 7 timova igran sa 50 centi ovih 5 fudbala su svi trenutno x ako cete vjerovat satro,dijon,go ahed eagls,bohemians i dundalk
ista od ovoga znaci? pa dobro, haha
ma sada samo kada bi barem pao jos jedan gol, bilo bi mi dovoljno, ali ne pa ne...po
FRANCUSKA: Ligue 2
05.03.2010 20:30
Le Havre - Dijon
Tip:x2 ; 1/2
Kvot:1.95 ; 30.0
Sigurnost:8|10 ; 7|10
Samo da se nadovezem,ova 2 kluba su odigrala do sada 3 prelaza!Od kojih su 2 bila ove sezone i prosle...i jedan prije...ovi definitivno saradjuju ali ja cu da odigram x2 jer moguce je da uleti x ove sezone pa sledece obrnuto...ali stanje na tabeli govori drugacije,Le Havre se nece boriti da udje u visi rang sigurno njima je dosta da igraju tu gdje igraju,a zasto ne pomoci prijatelju u nevolji i dati im sva 3 boda...jos nesto zanimljivo je to da je svaka pobjeda DIjon-a bila 2:1 a svaka pobjeda Le Havre-a bila sa jednim golom razlike,prosla utakmica je bila prelaz pa ne vjerujem da ce i ova biti ali svasta je moguce,kad se uzme u obzir da je Le havre (kad je pobjedio) imao 2 prelaza a Dijon 1 mozda i sad dodje prelaz iz 1 u 2...jos zanimljivije da su sva tri prelaza dosla kad je gost pobjedio(s' obzirom da je gost pobjedio).
sad nadjoh jbg 1-0 pol 1-1 trenutno
ZAGREB---CIBONA-2--1,8
PAR ZA SUTRA KOJI CE BITI USKORO BLOKIRAN
Nema odgode, Zagreb mora na Cibonu sa sedmoricom bolesnih
Košarkaši Zagreba tražili su odgodu subotnje utakmice s Cibonom (Trnsko, 20 sati) zbog ozljeda Mulaomerovića, Miljkovića, Krstića i Rikića. Iz Beograda vratilo se nekoliko viroznih mravi (Prkačin, Dijan, Prostran...). No, ured lige ih je odbio.
– Zahtjev sam odbio jer ozlijeđeni igrači nisu razlog za odgodu, a zaraženih nema toliko da se utakmica mora odgoditi – rekao je povjerenik lige Josip Bilić.
evo ljudi pa ga igrajte sto prije
igrao sam dizeldorf-grojter firth 2+(2 gola za 20 minuta,zar trazim previse?)![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ne dodje visla ipak su claun i dutch bili u pravu
i ja to cekam gg jbt reko su pali 2 gola, maxe...
Kako ce Buducnost da oklembesi Hemofarm sjutra, jaoooo...
Last edited by Mad_dog_KO; 05-03-10 at 21:09.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks