rekoh ja pao 2
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
posra me partizan...
a tacno sam znao da nemoze partizan Pao dobit u 2 meca,i da nemoze partizan ima 4-1,a PAO 0-5,i da nemoze pertizan vjecno u pionir dobijat,ali dzabe...
Raise my hammer,take my aim
roberts 8 maric 6 goveda a igrah ovaj hokej sto povedilla rece i ovu trojicu da se nadavaju koseva
reka si ali duboko u dusi si vjerovao u pobjedu partizana :mrgreen:
pa sto koji K igras protiv osjecaja, ili si mozda mislio braca su to, obradovic, pekovic... pusti ce nas kad nemaju sanse... iskreno ja sam tako mislio. a milo mi je sto sam gresio...![]()
ja sam igrao pao 2 jer je kvota bila 2.25 odlicna
a jbg odigrao sam nekako na silu i obilo mi se o glavu...
Raise my hammer,take my aim
Veceras L.A. Lejkerski kontra Majamija i Wasington u hokeju NHL kvota je oko 2.50![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Nazalost poraz ali vjerujemo u pobjedu PAO-a protiv Marussija, Obradovic je nesto malo zadrzao Duleta, vjerujem obecao mu je to
i pored poraza puno srce, dokaz ko su najbolji navijaci na svijetu, nadjite mi 1 mec Barce ili bilo kog drugog u kojem navijaci pola sata posle poraza od 15 razlike nece da idu kuci i bez prestanka pjevaju! Necete to naci, bilo gdje drugo u to doba bi 90% navijaca vec bilo u krevet... sta reci nego, ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!
Last edited by Alkatraz_hn; 04-03-10 at 22:35.
Alkatraz ovo je podforum "Kladionica" cisto da te podsjetim....![]()
Almagro Wawrinka 1 1.60
Troicki Isner 2 2.60
Djokovic Querrey 2 7.00
Ulog 10/10
Obrazlozenje: Pribojavam se malo za Almagra, Isner ima 50:50, dok mi je Qurrey sigurica. Querrey i Isner su odigrali turnir u Akapulku, na sljaci, i ostavili odlican utisak. Prije toga su vedrili i oblacili na tvrdoj podlozi. Troicki i Djoksa su ladili damu u Dubajiju i samo igrom slucaja (servirao sva tri seta u finalu prvi) je Djoksa pobijedio u finalu. Troicki je istog kvaliteta kao Isner. Mozda i slabiji. Psiha mu je itekako slabija. Dok je Querry trenutno prava "bomba" za kladionicare. Almagro se nije micao sa sljake ovih dana.
PS. Ovo deset u mom svijetu znaci da u dzepu imam samo 10€ i vala cu ih sve odigrati.
ajmo predloge za sjutra....
CDM TIKETE....
Laksi Real 1
Srednji Roma 3+
Teski Fiorentina 1
pozdrav....
:)
real sevilja x2
evo od mene za sutra
citadela-empoli 1
galipoli-padova 2
sad citam ovo i ne mogu da vjerujem http://www.index.hr/sport/clanak/nav...ja/479213.aspx
Za sjutra
Deportivo-Tenerife-1
Wolfsburg-Bochum-1
LE HAVRE-DiJON tip2 kv.4.00 ili x2 1.90
Siguran sam da su ovo klubovi koji saradjujure 4 sezone obe pobede na strani na kontra kvote rezultatima 1:2 i prelazom 1-2.Sledece sezone oba puta 3 boda dobija Dizon rezultatom 2:1.Naredne sezone Dizon vraca svih 6 bodova,na svom terenu iz 1-2,a u Avru 1:0.Onda je Avr usao u prvu ligu pa se sledece sezone nisu sastajali.Ove sezone su prvo igrali u Dizonu rez. 1:2,iz1u2.E sad, danas je moguce i x2 i1-2 i 2,keca iskljucujem posto je Dizon tik iznad zone ispadanja a Avr ima male sanse za promociju.Ja cu opaliti cistu dvojku a ziherasi nek igraju X2 ili zaobidju ovaj par.
ima li kakvih predloga(dojava)za 2. holandsku....????
probat real sevilja 2-2, prosle godine je bilo iz 2-2,
ne odgovara im igra sevilje
A Veendam v FC Omniworld,trebala bi doc jedinica.........
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks