Najljepshi detalj ovog auta je motor,linija katastrofa,osvjetljenje sramota,naprijed neki okrugli farovi,nazad neki spljoshteni shtopovi,enterijer katastrofalan sa ovim laminatom,kapiram ja sve bentley pimp style i te fore,ali auto je ruzno![]()
Treba da znas filozofiju da bi rekao je li nesto lijepo ? Ne zezaj, kolko kod da ga volis, ovo je ruzno do bola
Najljepshi detalj ovog auta je motor,linija katastrofa,osvjetljenje sramota,naprijed neki okrugli farovi,nazad neki spljoshteni shtopovi,enterijer katastrofalan sa ovim laminatom,kapiram ja sve bentley pimp style i te fore,ali auto je ruzno![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Onda bi to značilo da je svaki ružan... Meni su svi isti...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
grdje auto u zivotu nisam vidio.. ljepshi su yugo 45 i fiat 1300
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
uzizo vjerovatno padas na guzicu kad ga vidis
fabia postavi slike tog tvog
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Cuj, neki kazu da je RR Phantom ruzan, neki kazu da je Continental GT ruzan, neki kazu da je Maybach 62 ruzan, neki kazu da je Enzo lijep, isto kazu i za Megana II.
Mislim....
Neki kazu i za Panameru da je kao karavan, kao Austin Maksi ali kad ga vide, padaju!
Postavio sam slike prije, kad nije imao tablice. Sad za sad nece biti slika jer ce onda neko ko me mrzi da mi ukrade LED DRL...cujem da ih obozavaju vozaci Golfova.
P.S. bice slika, cekam da prodje ova kisa.
Ali jos ne mogu da shvatim ljude koji kazu da je Mulsanne ruzan, Bruklands ruzan....ma dajte ljudi, koje su to droge u pitanju?
Sad ste me nervirali!
Odoh da se provozam malo!
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-03-10 at 17:18.
TAKUMI
Tipičan Bentley, ni ružniji, ni ljepši od ostatka familije
Ovo je samo nastavak dizajna kakav je recimo bio S3 ili R Type ili možda Airlane Saloon ...
Jednostavno, to je Bently
evo passat prelijepi
Originally Posted by my name is ...
Hahahahahahah!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
GODDD NOOOOOOO!!!!
P.S. saobracajnu mozes stavit gore desno.
TAKUMI
ovo sam vidio prije neki dan...nisam ga moga slikat prica sam na tel...i kad sam ga vidio blokira mi je mozak..ahahaha
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
E gleda sam auto 3 minuta i nisam se mogao načudit što je sve tu nagurano!! Svaki sekund po neko novo iznenađenje tipa đe se može gurnut lajsna. Momak ih je svuđe stavio , kod vrata oko prozora, sa strane, kod branika, na tablice, sa strane po jedan usis za vazduh pa onda LED diodice đe je stigao... bolesnik , vjerujem da je na kuurac okačio jednu led diodu i jedan lajsnui da ga bolje drži i da mu svijetli u mrak...
Što se tiče onog BENTLEY-a, ljepši auto u životu nijesam vidio!! Kakva unutršanjost, kakav je spolja ma savršenstvo!! Svaki detalj je umjetničko djelo!! Definitivno najljepši auto od svih koje sam do sad u životu vidio.
Neki ljudi misle sto vise tih stvarcica stave to je bolje![]()
Pa jeste, svaka lajsna po 5ks više, pa ti vidi...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pozdrav,
Dje u CG na otpadima bi mogo naci tablu sa airbegovima i volan za Golf 5 GTI ? Ako ne znate konkretno, mozda neki kontakti za otpade ako neko zna?
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Slazem se sa Balsom.
Jebes fabriku koja stavlja maske bez poklopca za airbag.
TAKUMI
Hvala, a ovo drugo imam li se cemu nadat sa otpadima?
Sto drugo?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks