U odbranu nam valja samo Basa.Znaci,nemamo desnog i lijevog beka i stopera.I pricate o barazu?Da budemo ispred Svajcarske koja ucestvuje na SP i kojoj je selektor Hicfild?
Odje je neko lud...
U odbranu nam valja samo Basa.Znaci,nemamo desnog i lijevog beka i stopera.I pricate o barazu?Da budemo ispred Svajcarske koja ucestvuje na SP i kojoj je selektor Hicfild?
Odje je neko lud...
Moj dobri Rain Savo Pavicevic je svijet izmislio za onu caplju iz Mogrena...
Jovanovic je po meni sasvim dobar na lijevu stranu, Savo moze da posluzi desno kad nemamo boljeg, samo treba nac nekoga da se upari s Basom.
Ja sam mrtav ozbiljan kad kazem da bih radje zvao Bojovica nego Bataka i Tanasijevica, koliko god mu iskustva falilo...
Bijo si poziw koi se neodbija
Izgleda ce nam ipak trebat barem jos pobjeda za baraz.U svakom slucaju iznad svih ocekivanja.
1 Montenegro Montenegro 13(6 meceva)
2 Sweden Sweden 10(4 meca)
3 Israel Israel 10(5 meceva)
4 Kazakhstan Kazakhstan 5(8 meceva)
5 Bulgaria Bulgaria 4(6 meceva)
Do kraja:
Izrael-Svedska
Svedska-Crna Gora
Svedska-Izrael
Izrael-Crna Gora
Bugarska-Svedska
Što se mene tiče, samo da ne bude opet ajde sad malo ovaj, pa malo onaj, pa na po kvalifikacija "probamo" četvrtog, petog, sedamnaestog fudbalera na svakoj poziciji. Nije teško procijenit ima li neko kvaliteta ili ne prije nego što se zovne u reprezentaciju.
Ja sam i dalje mišljenja da problem nije u igračkom kadru, nego do taktike i organizacije. I ostaću tog mišljenja dok god postoje reprezentacije sa (mnogo) slabijim sastavima koje na terenu izgledaju (mnogo) bolje.
Odličan primjer toga je ovaj U21 meč danas (odnosno U19 što se Bugara tiče), dje su par godina mladja djeca iz divlje lige igrala bolje sa loptom na zemlji i kombinovala na sredini od naše reprezentacjie, koja je u ovom sastavu ladno trebala da ih isprati sa 5-6 golova. Još su imali golmana koji loptu nije moga ufatit da mu ne ispadne.
Pazi Mad God, nesto je definitivno bilo na poluvrijeme, da li im je Vlaisavljevic reko da cuvaju rezultat ili su se oni sami prepali pobjede, ne znam...
Ali poenta je u tome sto je u prvih 45 minuta sve bilo u redu, cak i ta sredina je funkcionisala.
Ja mislim da je Bugarima jednostavno doslo u glavu da oni imaju 4 boda i da su bez ikakvih sansi. U tim okolnostima najlakse je igrat fudbal, iako su Bugari mladji u prosjeku 2 godine...
Ocigledno je, kad se pogleda sastav, da mi nemamo kvalitetnog srednjaka, Jo Jo igra naprijed, Fatic je sve samo ne MC, N. Nikolic igra vise desno... E tu treba trazit nekoga ko nece improvizovat nego igrat na svoju prirodnu poziciju...
Mislim da će Nikolić bit pravi naslednik Pekovića.Samo pravi faulove i kočoperi se protivničkim igračima
Nisam zadovoljan seniorima ali kad se vidi da su Makedonci bili kompletni a mi bez 5,6 igraca i nije lose,opet odbrana kriva za golove opet smusenost,da ako to rijesi Cico vise u narednom periodu...
Mladima svaka cast,pod hitno cijelu odbranu mlade repke naravno sem D.Bozovica u seniore......
Mislim da je glavni uzrok naseg poraza danas to sto Pekovic nije dobio zuti...![]()
Sjeti se Jovanovica protiv Italije.A Pavicevic igra za Kavalu,ne znam zapinje li ga tamo.
Ako mislite da se moze stic u baraz za Evropsko prvenstvo sa ovim timom u nasoj grupi,onda sigurno neozbiljno shvatate to takmicenje.
Boskovic igra u slabu austrijsku ligu
Zverotic ga ne zapinje u Lucern
Novakovic-siv svaku utakmicu
Kascelan-???Jagjelonija
Pejovic-isposnik.Djeluje mi kao da je bio u Survior
Pavicevic-vece ima guzice no Sidorf
Dzudovic-umre posle 15 min i onda cijelu utakmicu ruke na kukove
Vucinic-extra
Jovetic-extra
Basa-OK
Simon-OK,ali ne zapinje u Sporting
Zvero je standardan u Lucern....
Nino, predlazes li ti neko rjesenje ili cisto konstatujes?
A tim necju da komentarisem - zbog onog terena ... Na kraj krajeva dobro su odigrali ..
Aaaa Mladi su solidno odigrali prvo poluvrijeme dok druga uzasno - trebala je Bugarska da pobijedi - sem odbrane i Giljena ja nisam primjetio nikog u drugom poluvremenu (u odbrani izuzimajuci Draska Bozovica koji pojma nema ! ) I dalje ne mogu da vjerujem kako je mogucje da onako padnu igraci sredine terena kao da petlici igraju pa da nemaju snage .. uzas !
BISOGNA VINCERE !
U redu, cijenim tvoje misljenje koje konstantno iznosis, sad pusti nas da se nadamo![]()
Po meni, na poluvremenu se nešto desilo, ali ne u našoj nego u bugarskoj svlačionici.
Oni su počeli meč računajući da su inferiorni sastav, čvrsto pozadi i na kontre po bokovima, i zato je djelovalo da mi igramo "dobro". Ne bih se složio da je u prvom poluvremenu bilo što funkcionisalo kako treba (osim odbrambene linije koja je funkcionisala i u drugom). Fatić je bio očajan od početka, Kecojević se vidio nije. Gol smo dali iz jedne jedine izradjene šanse, i ono što je Marko dao se u 3 od 4 slučaja promašuje, ali je srećom odlično završio.
Kad su vidjeli da mi ne možemo da kontrolišemo igru na sredini, i da mogu slobodno da igraju sa loptom na zemlji, to su u drugom poluvremenu i radili a mi smo bili potpuno nemoćni da napravimo bilo što osim da igramo fizički u duelima i fauliramo pri svakom opasnijem kontaktu.
Slažem se da Fatić nije MC, a ni Kecojević (koliko znam on je desni bek, eventualno MR), ali nisu toliko nesposobni da sa ovakvim protivnikom na domaćem terenu bježe od igre i šalju lopte u bunar, što dalje od sebe, a to su od prvog minuta radili.
izvanredan tim..onaj koji kaze da ovoj nashoj reprezentaciji moze da pomogne kapelo,je lud...bash lud...jer onakvoj odbrani nema pomoci..fino je rekao neko prije par mjeseci, uzecemo maksimum 5-6 bodova,bio na klupi kapelo ili kranjchar. svakako je filipovic bio bolji,a to cemo i vidjet uskoro.
ako ponovo ikad vise pejovic bude igrao to je cao....
ovoga pejovica niko izgleda nece da kupi pa ga stalno zovu u repku ne bi li ga vidio ko....
AJMO CRNA GORO !!!
Bojovic je korektno odigrao, spasio onu loptu sa gol crte, a uz to imao jedan ili dva kiksa. Vidim da ga niko ne spominje, ali mene je veceras odusevio mali Savic. Odigrao je iskusno, pametno, siguran je, bez greske veceras.. Vidi se zasto ga je Venger zamalo doveo u Arsenal. Ako bog da, na ljeto da ode u neku jacu evropsku ligu i vidim ga za godinu dana u A selekciju u paru sa Basom. Samo malo fizicki da ojaca i bice odlican.
ne kazem da je namjesteno ili bilo sta tako, ali rezultat identican onome u podgorici prosle godine sa makedoncima
nesto mi ovo zapalo za oko
isto 2:0 poluvrijeme za domacina i 2:1 kraj![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Loš teren.
Dobra igra Crne Gore.
Makedonija konkretnija.
Vidimo se.
Mladi ishapsili Bugarsku, mmmm... iako je predosadna utakmica bila (gledao sam uživo)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks