ljepota..:trashcom:
ljepota..:trashcom:
tugaaaaa!!!
hehehe dobro je da je cico sebi postawio visoke ciljeve...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
kolko je sad
Izgleda da cemo zalit za Filetom. Jes da je rano za rec, ali ja sam i prije bio protiv njegovog smjenjivanja. Nadam se da ce me Kranjcar demantovati.
Release Yourself
ovo je neka sprdnja sigurno
Treba ucijenit glavu Luke Pejovica.
Nevjerovatan tip, oba gola po nasoj lijevoj strani.
Bijo si poziw koi se neodbija
ovo je strasno, ne mogu da vjerujem da neko moze da zovne ovog debila od pejovica za reprezentaciju, sto je ovo ljudi!
treba mu po povratku skratit noge odma koji ***** se bavi fudbalom avetinja
a **** mi oca ako nijesam znao da je on neshto kiksao))))))))))))) covjek koji protiv sutjeske ne mozhe jednom da probije za citavu utakmicu i dalje igra za nashu reprezentaciju... tuzhno tuzhnoo...
prerano smo se zaleceli sa barazom...
mada,ovo je prvih 45 minuta pod cicom,doce neke stvari na svoje mjesto.definitivno pejovica vise ne treba zvat.Bilo,ali bio ko bolje tu da igra.Kako je ono umrtvljeno stvorenje...nevjerovatno
Raise my hammer,take my aim
i next jel vec 4-0 za mungose kolko je
nema linka za tekmu nigde.... jbg...
2:0 poluvrijeme
pejovica tako c da ga is karam u bulju kad dodjem u cg da mu nece padati napamet fudbal vise oca mu ***** dosao da se sprda sa nama a i ovi iz kuce fudbala skratice mi 10 godina zvota a ija cu njima sajt fudbalskogsaveza crne gore bagra jedna majmunska
2-0 POL. drugi go vise nego sugav,Poleksic se izgubio bio totalno....
grijeh je shto batak dobija poziv, a ne recimo djikanovic. vala bi dao momku shansu jednu utakmicu pa da nam sve sjebe. Svi ga hvale zadnjih 5 godina, nikad niko da se sjeti da ga pozove. Naravno da nije savrshen, ali ja sam siguran da mu neko da shansu, da bi ginuo i borio se dok ne ostane bez kapi snage. Nesto nijesam vidio previshe njih u rep da to rade. Zato se swaki put odusevim jo-joom koji uvijek bezrezervno igra za reprezentaciju. Treba naci mlade koji ce da ginu, jer kvalitet za plasman na bilo koje takmicenje nemamo. Jedino resenje je da srcem pobijedjujemo...
imai ko kasikaru da mi pozajmi da bacim na ove olose
Odbrana na momente nestvarna! Te momente su Makedonci iskoristili i to je to. 2 šuplja gola, a ništa nijesu bolji bili. Bilo je par situacija kad smo trebali šutnut na gol, a ne asistirat... Konkretnije u napad i ozbiljnije u odbranu!
Imamo mi Vukčevića i Vučinića...Neka...evo dejo je reka da ih ima srbija sigurno bi bili prvaci sijeta![]()
imamo i purashevica, pop ikonu)))
Nisam gledao prvo ali vidim da Djalović igra u drugo tako da očekujem makar jedan njegov gol![]()
deuscroix
Da ne prelistavam sad ali ko je hvalio Djalovica neka dobro preispita svoje fudbalsko znanje...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks