Page 230 of 321 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... LastLast
Results 5,726 to 5,750 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

U izvještaju se navodi da je saradnja crnogorskih institucija sa partnerima iz SAD-a i Evrope, kao i agencije DEA sa lokalnom policijom odlična ali se dodaje da je povjerenje javnosti u sposobnost Vlade da se izbori sa korupcijom i dalje na niskom nivou.

Kako lazu to nijemoguće. Danima cojek od integriteta pise da ne saradjuju a ovi oce sad da nas obmanu. Nece moci jer mi znamo ko istinu prica.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Izvor: Vijesti

Glavni odbor Stranke penzionera, invalida i socijalne pravde donio je principijelnu odluku da stranka na lokalnim izborima izađe zajedno sa jedinstvenom opozicionom listom svih stranaka, saopštio je juče predsjendik SPI Blagota Mitrić.

Na sjednici je izabran i zamjenik predsjednika Stranke Miladin Miško Kadić, bivši delegat Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope. U Glavni odbor su izabrani novi članovi: dr Smajo Šabotić, mr Vesna Simović, Novaković Batrić Baćko, Branko Kaluđerović i Mileta Cmiljanić.

Na predlog Mitrića, Smajo Šabotić je izabran u Predsjedništvo, a Vesna Simović za portparola Stranke.
    Smajo Šabotić :lolblue:
    Okle je on sad ispliva + još sa Blagotom u partiju.Ko zna,možda i izgubi DPS na izbore :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Hari, zasto brises postove? Je li da te tvoji ne nacepe sto sam rekao da je Kusovac obicna krpa?
    Sta je problem da se pomene da je uhapsen Batica Vlahovic, do hapsenja, i pustanja iz Spuza telohranitelj Brana Micunovica?

Je li, koji dio bezbjednosnih sluzba CG je ucestvovao u akciji Balkanski ratnik?

Sto se integriteta tice, samim tim sto nisam sa tobom u vlasti, daje mi za pravo da ga imam makar trun vise.

Ko cita, vidjece da ovi odavde ne hapse dilere, nego kao sto sam u jednom postu napisao ove sa 2 dzointa. To im je domet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad ti nesto reces onda to ima narocitu tezinu pa se to mora brisati jer ce izazvati lom. Tvoje istine su prosto nenadmasne a ocjene nepogresive. Morace se nauciti na kulturniji rjecnik ipak.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Ja sam do sad sumnjao da je Hari u vlasti a evo sad mi je to i potvrdjeno
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Smajo Šabotić :lolblue:
    Okle je on sad ispliva + još sa Blagotom u partiju.Ko zna,možda i izgubi DPS na izbore :lolblue:
    Prosto je nevjerovatno kako nichu kao pecurke ovakvi forumi, skupovi, partije, kada se gazdi drma, i onda ga gle chuda odjednom nekako podrze iako su ga cijelo vrijeme pljuvali.
    Pi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Prosto je nevjerovatno kako nichu kao pecurke ovakvi forumi, skupovi, partije, kada se gazdi drma, i onda ga gle chuda odjednom nekako podrze iako su ga cijelo vrijeme pljuvali.
    Pi.

to to , samo neka nicu , svi zajedno tako i treba ..treba tu bataliti ko je srbin ko je crnogorac ko je bosnjak albanac ....meni su svi ljudi isti ...samo los i dobar coek .....sjutra sve i da ne valja medo ,kontrolisace ga zivkovic , njega ce milic , milica ce neki iz BS ...nebitno ..samo da se jednom PROMJENI pa ako ne valja vraticemo ih opet samo da se makne vise ovaj policijski aparat odvratni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Pi.
    Ma opusteno, nista novo. Sad ce i aktivista dps Ceko Dacevic da aktivira opet svoju "stranku". I Ceko i slicni njemu.

Samo, malo su se zajebali. Bas kao i sto se Sarica tice. Valjda su mislili da su ovi iz Srbije idioti, pa da ne snime sta se radi. Stvar je prosta, trgovina kokainom, ogroman novac koji se zaradi, kasnije se opere u Srbiji, pokupuju se preduzeca, a sto je vaznije kupi se politicka moc. I kao rezultat direktan uticaj na Vladu Srbije. E, pa malo su se zajebali sto se svega tice.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Budvanin_BD View Post
    to to , samo neka nicu , svi zajedno tako i treba ..treba tu bataliti ko je srbin ko je crnogorac ko je bosnjak albanac ....meni su svi ljudi isti ...samo los i dobar coek .....sjutra sve i da ne valja medo ,kontrolisace ga zivkovic , njega ce milic , milica ce neki iz BS ...nebitno ..samo da se jednom PROMJENI pa ako ne valja vraticemo ih opet samo da se makne vise ovaj policijski aparat odvratni
    Varas se sinko,mnogo se varas,ta bajku,baba-dedu,deda-repu,ostace samo bajka.ne moze funkcionisati opozicioni savez na izborima koga je napravio ambasador Plate.Opet ce ti biti dps+sdp+ albanska+hrvatska partija,tako i na republickom nivou,a mozda uvedu i SNP.
    Ne treba da se dijelimo(svi smo srbi,jel de),a sada zaboravimo podjele samo da ode policijski rezim?
    Mislim da kada bi sjutra bili izbori u BD,rezultat bi bio 80% za dps-sdp a ne 77% kao prosli put.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ma opusteno, nista novo. Sad ce i aktivista dps Ceko Dacevic da aktivira opet svoju "stranku". I Ceko i slicni njemu.

Samo, malo su se zajebali. Bas kao i sto se Sarica tice. Valjda su mislili da su ovi iz Srbije idioti, pa da ne snime sta se radi. Stvar je prosta, trgovina kokainom, ogroman novac koji se zaradi, kasnije se opere u Srbiji, pokupuju se preduzeca, a sto je vaznije kupi se politicka moc. I kao rezultat direktan uticaj na Vladu Srbije. E, pa malo su se zajebali sto se svega tice.
    A kako si se ti zajebao,mislis da je Saric prao pare preko registar kase u piljari u NS a ne preko racuna koje direkno kontrolise NBS?
    Saric je svoj mir placao partijama u Srbiji,ali nakon raskola SRS,i nicanja novih,apetiti u Vojvodini i BG su porasli,i pukla je tikva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    A kako si se ti zajebao,mislis da je Saric prao pare preko registar kase u piljari u NS a ne preko racuna koje direkno kontrolise NBS?
    Saric je svoj mir placao partijama u Srbiji,ali nakon raskola SRS,i nicanja novih,apetiti u Vojvodini i BG su porasli,i pukla je tikva.
    Pa o cemu ja pricam? Ovi snimili, i cekali kad ce da trazi otpust iz drzavljanstva, stavili sapu i sve oduzeli. Naravno, tesko da politicari u Srbiji, nisu imali lepljive prste, i da ih nije potplacivao. Kao sto je Soldatovic u Beloj ladji rekao "jebes pare, bitni su mandati". Prvi koji mi pada na pamet je konzument njegovih "proizvoda", a ne sumnjam ni da su se ostali mastili. Covjek bio eksponent CG u Srbiji, ali se malo preskartao, i sto se Srbije, ali i Crne Gore tice kad je pomislio da ne mora vise da placa reket, pa je popio metak.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u istoj toj beloj ladji:
    -ako izgubimo izbore,mi cemo prvi da organizujemo konferenciju za stampu i da lazemo da smo pokradeni,zato unapred treba sastaviti spisak primedbi na izbore,i mezu za novinare,prasece,pileceeee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    NARAVNO DA JE TO PROBLEM SRBIJE
    posto smo mi 2 godine ispred Srbije u integracijama(Srbija nije mrdnula dalje od prelaznog sporazuma sa EU)mi smo zapoceli proces" ocjene kandidature "za pristup EU pa je u tom procesu i poglavlje korupcija i organizovan kriminal,vidjecemo ocjene u septembru,ali posto se EU poziva na americke agencije,taj ce rezultat biti pozitivan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

NARAVNO DA JE TO PROBLEM SRBIJE
    posto smo mi 2 godine ispred Srbije u integracijama(Srbija nije mrdnula dalje od prelaznog sporazuma sa EU)mi smo zapoceli proces" ocjene kandidature "za pristup EU pa je u tom procesu i poglavlje korupcija i organizovan kriminal,vidjecemo ocjene u septembru,ali posto se EU poziva na americke agencije,taj ce rezultat biti pozitivan
    Srbija je podnijela kandidaturu prije nepunih mjesec dana,na ljeto ce im poslati upitnik(ukoliko izvjeshtaj Bramerca bude pozitivan,a svi su izgledi da hoce),dok mi sad odgovaramo na drugi dio.Tako,mi smo nepunu godinu ispred Srbije u integracijama.

EU se ne poziva na americke agencije,vec na svoja expertska mishljenja.A da te podsjetim,u svakom ekspertskom mishljenju EU do sada o CG potencira se problem korupcije i org. kriminala kao glavni.

Iskreno,mene uopshte ne zanima jesmo li mi u integracijama ispred ili iza Srbije,ili bilo kog drugog.Mi sa susjedima ne treba da se takmicimo u integracijama,nego da saradjujemo sa njima.To ti fino kazhu i svi evropski(a bogami i americki) zvanicnici.

Taj rezon:nije vazhno kako je nama,samo da smo bolji od Srbije,je shtetan i do zla boga glup.Koristi ga vladajuca vecina,da bi zaradila malo poena pred lokalne izbore.To ne znachi da se treba tome prikloniti,jer ce takav rezon i oni sami napustiti,cim izbori prodju.

I da,organizovani kriminal jeste problem Srbije,ali je i nash problem.To chiji je Sharic,ili bilo ko drugi,drzhavljanin,ima veoma malo veze sa realnom slikom stvari.A realno je reci da je organizovani kriminal visoko i uticajno pozicioniran u cjelokupnom crnogorskom establishmentu.Dovoljno je primijetiti,da je jedini CG zvanichnik koji nije osudio napad na Medojevica ujedno i najuticajniji-premijer.
    Last edited by Recordare88; 03-03-10 at 09:20.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imala je Hrvatska iste ocjene o kriminalu i korupciji,bitna je ocjena USA,ako njihove agencije kazu da je ok,i ako si u ili blizu NATOa,sve ide svojim tokom

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Sjećate li se Ljuba Čupića?
    Piše: S.Rašović

Pročitala sam u novinama da niko, osim jedne starice, ne brine o odrzavanju groba Ljuba Čupića.

I ta žena mu nije rod, već samo savjesna i plemenita sugrađanka. To me je potreslo.

Nisam znala da na njegovom grobu ne postoji nadgrobna ploča. To je sramota, posebno iz razloga što je on simbol crnogorskog ponosa i otpora okupatoru.

On je na najuvjerljiviji način, pogledom i osmijehom, kazao fašistima i cijelom svijetu da "Crnogorci ne ljube lance".

Predlažem da se ljudi dobre volje organizuju i da se otvori račun na koji ćemo svi, koji to želimo, uplatiti novac (koliko ko može) da se na grobu ovog hrabrog čovjeka podigne ploča kakvu zaslužuje.

http://www.pcnen.com/detail.php?module=2&news_id=44218

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

@Minjo, potpuno je nebitno koliko je ko odmakao. Ulazi se u paketu, i to je jasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imala je Hrvatska iste ocjene o kriminalu i korupciji,bitna je ocjena USA,ako njihove agencije kazu da je ok,i ako si u ili blizu NATOa,sve ide svojim tokom
    Ne bih se ja bash toliko pouzdao u USA.Za NATO-da.Za EU-tendencija osamostaljenja EU od uticaja USA(recidiva hladnog rata) veoma je izrazhena,i pored napora Brauna i (donekle) Sarkozija da se taj uticaj zadrzhi.

A inache,indikativno je da najpesimisticnije prognoze o ulasku i nas,i Srbije u EU daju upravo zvanichnici iz Francuske i Britanije.Shto dosta govori i o izvjesnom americkom nezadovoljstvu proshirenjem EU,jer,shto se EU vishe proshiri,to je veci konkurent.

Inache,slazhem se sa Niksicaninom,licno je moje misljenje da,ukoliko u "integracionoj trci" izmedju Srbije i nas ostane ovolika razlika(prevedeno-ukoliko se Srbija bude razumno ponashala i izruci Mladica,i napravi odredjena popushtanja oko Kosova,koja naravno nece ukljucivati priznanje),ulazimo u paketu sa Srbijom i Makedonijom(koju smo i mi i srbi,zbog njihovog spora sa Grckom,polagano pristigli).
    Last edited by Recordare88; 03-03-10 at 10:05.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Sjećate li se Ljuba Čupića?
    Piše: S.Rašović

Pročitala sam u novinama da niko, osim jedne starice, ne brine o odrzavanju groba Ljuba Čupića.

I ta žena mu nije rod, već samo savjesna i plemenita sugrađanka. To me je potreslo.

Nisam znala da na njegovom grobu ne postoji nadgrobna ploča. To je sramota, posebno iz razloga što je on simbol crnogorskog ponosa i otpora okupatoru.

On je na najuvjerljiviji način, pogledom i osmijehom, kazao fašistima i cijelom svijetu da "Crnogorci ne ljube lance".

Predlažem da se ljudi dobre volje organizuju i da se otvori račun na koji ćemo svi, koji to želimo, uplatiti novac (koliko ko može) da se na grobu ovog hrabrog čovjeka podigne ploča kakvu zaslužuje.

http://www.pcnen.com/detail.php?module=2&news_id=44218
    Kako ga JAGNJOFUKCI zaboravishe,
    a toliko su SPOMENIKA PODIGLI PALIM BORCIMA,
    ovi PRASHKOSMRKCI ne vole HEROJE,
    izuzev POPOVE&LOPOVE u TERCIMA 4X4.

Za nasheg Che Gevaru iz Zagaracha,
    stashava NOVA GENERACIJA, koja ce na sisama i runjatim PRSIMA, nositi lik Chupica, sa najljepshim osmjehom i preziranjem SMRTI I ZIVOTA U ROPSTVU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi ja sada pominjao grobove antifasista,moze se pomisliti da udaramo na opoziciono jedinstvo,ili na dusevni sklad mogucih im biraca.
    Sada ce ko na Grahovu,za jednu noc da povaljaju sve spomenike nob-a.Treba akciju uredjivanja groba ovom rodoljubu uraditi u tisini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne bi ja sada pominjao grobove antifasista,moze se pomisliti da udaramo na opoziciono jedinstvo,ili na dusevni sklad mogucih im biraca.
    Sada ce ko na Grahovu,za jednu noc da povaljaju sve spomenike nob-a.Treba akciju uredjivanja groba ovom rodoljubu uraditi u tisini.
    Ja sam pristalica SPOMENIKA na Goricu i Lovcen,
    a kopiju na RUMIJU, KOM, PROKLETIJE, BJELASICU I DURMITOR.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne bih se ja bash toliko pouzdao u USA.Za NATO-da.Za EU-tendencija osamostaljenja EU od uticaja USA(recidiva hladnog rata) veoma je izrazhena,i pored napora Brauna i (donekle) Sarkozija da se taj uticaj zadrzhi.

A inache,indikativno je da najpesimisticnije prognoze o ulasku i nas,i Srbije u EU daju upravo zvanichnici iz Francuske i Britanije.Shto dosta govori i o izvjesnom americkom nezadovoljstvu proshirenjem EU,jer,shto se EU vishe proshiri,to je veci konkurent.

Inache,slazhem se sa Niksicaninom,licno je moje misljenje da,ukoliko u "integracionoj trci" izmedju Srbije i nas ostane ovolika razlika(prevedeno-ukoliko se Srbija bude razumno ponashala i izruci Mladica,i napravi odredjena popushtanja oko Kosova,koja naravno nece ukljucivati priznanje),ulazimo u paketu sa Srbijom i Makedonijom(koju smo i mi i srbi,zbog njihovog spora sa Grckom,polagano pristigli).
    Kako mozete porediti Srbiju sa Crnom Gorom.Srbija ce se izmedju Evrope i Kosova odluciti za Kosovo.
    Znaci,svako svojim poslom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

varas se sinko,mnogo se varas,ta bajku,baba-dedu,deda-repu,ostace samo bajka.ne moze funkcionisati opozicioni savez na izborima koga je napravio ambasador plate.opet ce ti biti dps+sdp+ albanska+hrvatska partija,tako i na republickom nivou,a mozda uvedu i snp.
    Ne treba da se dijelimo(svi smo srbi,jel de),a sada zaboravimo podjele samo da ode policijski rezim?
    Mislim da kada bi sjutra bili izbori u bd,rezultat bi bio 80% za dps-sdp a ne 77% kao prosli put.

pa naravno da bi bio 80% kad su doveli bar 500 policajaca iz pm da rade za bijednu [platu i navlace svoju rodbinu iz mojkovca , berana , bijelog polja itd da sveke izbore daju po 5 glasova da bi oni zadrzali mjesto u policiju i dobili stan ili neke povlastice ... I naravno avionske karte iz bg da im djeca dodju da glasaju ...toga sam barem svjedok ...sto se tice nastupa opozicije , na republickom bih vise volio da vidim dvije kolone ..jedna procrnogorska ,jedna prosrpska ...pa nek se sastave poslije ,uz manjine naravno ..

Page 230 of 321 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)