Neka da svako po jedan svoj "sigurica" fiks, sto misli da je ono bas sigurno!
Igram tiket s 200 eura za iljadu kvota 5, i tiket s 5e za 200, i dobijem owaj s 5 eura!
Dajte neki fiks da se grune..
Imam predlog.....da od petka pocnemo sa tiketom zvani CDM tiket, sta to znaci...
Svako od nas ima pravo na jedan predlog, mec....ako nas je vise od 20 usera...onda 2 tiketa.... 1.tiket prvij 7-8 tekmi npr a 2 tiket drugih 7-8 tekmi...i da svi uplatmo...svako za sebe tiket CDM
ali nemojte neke kvote ispod 1.5 i neke kao ja 6.25 bolonja...:P negonesto tako otrpilike da se moze izvuci na 7-8 tekmi nekih 100 eura!!!sta mislite....ali nzaci predlozi dan ranije za sledeci dan....petkom za subotu subotom za nedelju...
:)
Neka da svako po jedan svoj "sigurica" fiks, sto misli da je ono bas sigurno!
Igram tiket s 200 eura za iljadu kvota 5, i tiket s 5e za 200, i dobijem owaj s 5 eura!
Dajte neki fiks da se grune..
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
jbt opet si u minus![]()
Odlična ideja, svaka čast DzoniS.
To će bit lijep način da se nakon svakog vikenda (ako pogodimo) svi zajedno radujemo, pa možda i da se jedno veče pokupimo pa se opjanimo neđe u to ime. :mrgreen:
Ali mislim da će se teško naći 7-8 utakmica. Mislim, ono ''naći'', jer (po nekom mom mišljenju) dobitni tiket rijetko kad sadrži preko 5 utakmica... eto 6 ako baš mora. Sve preko što se pogodi, znači da su te svi mogući bogovi tog dana pomno posmatrali. :mrgreen:
Obično ćemo se slagati mnogi oko nekih utakmica, pa bi bilo poželjno (ako se uđe u ovu vrstu tipovanja) da, ako recimo, vidite da je neko postovao svoj FIKS prije vas (a i vi mislite isto za tu utakmicu) ne ponavljate jednak post. Isto tako, ako je neko prije vas rekao svoj FIKS dana, budite toliko pošteni i objektivni, pa ne tražite novi fiks ''na silu'', jer će nam svima generalno od toga vjerovatno biti gore, jer imamo veće šanse da promašimo.
Eto, nekako bih tako ovo uredio. Dopada mi se ideja, i mislim da imamo velike šanse ako udružimo svi svoja znanja.
GO AHEAD, CdM!![]()
Samo mi se ne svidja shto se pojavio buljuk nekakvih novih nikova i na 5 strana topica imaju po 1 predlog, ostalo chatuju i vjezhbaju filozofiju.
treba ' se zna ko kosi a ko vodu nosi![]()
Ajmo sad de se organizujemo do petka i uskladimo sta kako...dajte jos predloga u vezi toga koliko utakmica...iskreno ja kad dobijam novac to je obichno na tiketu od 7 utakmica....
Mogli bi da uradimo sledecu stvar....1 tiket od 5 tekmi, jedan od 7 i jedan od 9....
znaci jedan manji dobitak, jedan srednji i jedan malo jaci za nas sto se ne zadovoljavamo sa 30 :P hiihhihiiih
:)
I'm in za sve vrste kocke![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
ŠKOTSKA: Division 3
Montrose - Albion Rovers TIP 2 2.10
02.03.2010 20:45
100/100
Ovo sam dobio na mejl za danas, lik ima prolaznost oko 80% po mojoj proceni.
moze li se ovo dje igrat?
ja sam juce ima ovaj plzen x prvo poluvrijeme, ali kasno vidjeh
I ja sam tu, pa i oko organizacije ako treba !
Kod mene u Srbiji ima u svim kladionicama, za CG stvarno neznam.
Sve mi se čini da su gazde kladionica počele da se registruju i ''predlažu''![]()
Ae, ja nemam svakako para da sa kladim prije vikenda, ali ne vjerujem nickovima registrovanim Jan 2010 zaisto![]()
Moj tiket za danas je
Brazil 2
BiH 2
Francuska 1
Zvezda 1H
Turska 1
E to je ono shto i ja rekoh prije jedno mjesec dana,no izgleda uzalud,ovo je postalo mjesto za chat i raznorazna lupetanja...da me ko ne shvati pogreshno,ne prolazim ni ja sjajno,al vishe volim kad ZNAM na shta padam ili josh bolje kada prodjem,u suprotnom onda bih imao osjecaj da bash lupam po onim dugmadima poker aparata,a to mi zaista veze sa kladjenjem nema.
E sad dal ima vatre ili je samo dim????:
Hockey
Graz-Medveščak
tip 1/2
odd 23
stake:info from player
good luck!!!
Ovo je dao admin jednog foruma. Potvrdu sigurnosti nemam, ali mi kvota 25(Mozzart Srbija) ne da mira.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks