postoji li neko ko moze dati tacan odgovor na pitanje: ako se pretplatim na arenasport paket oce li sve utakmice biti slobodne za gledanje ili ne?
postoji li neko ko moze dati tacan odgovor na pitanje: ako se pretplatim na arenasport paket oce li sve utakmice biti slobodne za gledanje ili ne?
osim ako te iste utakmice ne prenosi neka lokalna televizija,al uzmi ti zajebi se kao ja.
Bako, jebeš li što?
A to moze biti na pr. 1 od 5 utakmica...
sale jedno konkretno pitanje
kada upalim risiver treba mu nekih par minuta da se pojavi slika ( pa me svaki put uhvati nostalgija , sjetim se starih tv lampasa koje smo cekali da se zagriju ) .
svaki put ako je duze bio ugasen , ako je krace ugasen desi se da se slika normalno odmah pojavi
jel ispustio casnu dusu ili je samo bolestan ?
hvala
Ako ga iskljucis na prekidac, treba mu par minuta, i to ne iz razloga kao lamapsima (oni su morali da zagriju lampe da bi mogle da rade), vec da bootuje OS, povuce listu kanala, epg...
Dakle, nema potrebe da STB iskljucujes na prekidac pozadi. Dovoljno je preko daljinskog da ga posaljes na stand-by (ili na dugme na prednjem panelu STB-a), onda mu treba vrlo malo vremena da se probudi (dok odradi spin-up HDD-a i video stream) - ne vise od par sekundi.
Last edited by Sale; 28-02-10 at 11:09.
sale nisam mislio na iskljucivanje pozadi vec preko daljinskog , znaci ako duze stoji na stand-by preko daljinskog kada se upali treba mu par minuta da se pojavi slika .
ovako, da je preformulisem pitanje: ako se ja pretplatim na arene i blokirate mi neku utakmicu kome da se obratim za reklamaciju, da idem u t-shop ili sto li vec?
Obrati se Agenciji za radio difuziju (ARD).
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
@brodomaketar
Pozovi 1500 da izvrse provjeru parice (da se vidi da li je bilo ispada linka u toku 24 sata).
@citizen
Kontaktiraj tvarenasport.com oni su odgovorni za TV prava, pa ce ti oni tacno reci sta ces moci da gledas, a sta ne.
Vidi, ovako...
Pretplati se na Arene. A kad ti se pojavi crn ekran zali se Upravi vodovoda i kanalizacije. Tako ce svi biti srecni i zadovoljni. Ti ces imati uredno vodosnabdijevanje da mozes lijepo da se istusiras, a T-com ce imati pare, sto im je i jedini cilj.
Teoretski moze ti se desiti da na Areni ne odgledas NI JEDNU utakmicu ako prava za te utakmice otkupe lokalne TV stanice (RTCG, IN itd).
Ako si jos prikopcan na gradsku kanalizaciju tesko da ce ti izac racun za vodu 5 eura.
Sale sto bi sa sifrom za PUser ili Admin za Pirelijev router. Vidim da njemci imaju firmware za voip otkljucani... Jel iko u T-com ima sifru od ovih rutera ili ste i vi dobili ovaj ograniceni user i pass iptv iptv...
Za korisnike je dovoljan pristup iptv/iptv
Sjedi. Dovoljan, 2.![]()
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2147
Mogućnost samoinstalacije Extra TV servisa
01.03.2010.
Svi oni koji od danas žele da postanu Extra TV korisnici, mogu to uraditi po veoma povoljnim uslovima. Ukoliko se odluče da sami instaliraju Extra TV servis moći će da uštede 12.5 eura, koliko, inače, košta instalaciona taksa, tako da će platiti samo opremu po cijeni od 62.5 eura. Uz to je moguće plaćanja na deset rata.
Oni koji se odluče da sami instaliraju Extra TV servis mogu u T-Centrima podići pakete s opremom i veoma jednostavnim uputstvom za instalaciju, koje slikom i tekstom objašnjava, korak po korak, šta sve treba uraditi.
Uvodjenjem mogućnosti samoinstalacije Extra TV-a, Crnogorski Telekom želi da svojim korisnicima ponudi aktiviranje ovog servisa po još pristupačnijoj cijeni.
Kao pomoć onima koji se odluče da budu »sami svoji majstori«, Crnogorski Telekom je otvorio posebnu telefonsku liniju – 1566. Poziv ka tom broju košta 16 centi, a tu se mogu dobiti informacije ukoliko postoje nejasnoće vezano za instalaciju.
Ukoliko, medjutim, ni pored telefonske podrške i objašnjenja, korisnik ne uspije da sam obavi instalaciju, preostaje dolazak montera Crnogorskog Telekoma specijalizovanih za taj posao.
Podsjećanja radi, korisnici od ranije imaju mogućnost da sami instaliraju i ADSL servis, i da taj način uštede, 12.5 eura. Detaljna uputsva za instalaciju ADSL-a, takodje se mogu, uz potrebnu opremu, dobiti u T-Centrima.
Za korišćenje Extra TV i ADSL servisa moguće se prijaviti online, na stranici www.t-com.me, u svim T-Centrima, kao i besplatnim pozivom na broj 1500.
Kako cu zamijenit daljinski?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Postovani
po ugovoru koji imamo sa Arenom, utakmice na kanalima 2,3 I 4 nece biti skremblovane
Imamo samo jednu napomenu sto se Lige Sampiona tice, u naredne tri godine IN TV ce i dalje prenositi jednu utakmicu, a arenasport sve ostale
Pozdrav
Kontakt centar
Crnogorski Telekom
Eto citizen, sada imas i napismeno![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks