View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 361 of 2254 FirstFirst ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... LastLast
Results 9,001 to 9,025 of 56338

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

posle onako odigrane utakmice ga je zvao, dejo dejo opet se mijesas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao prvo pustite sto prica ona neznalica od Ivanovica, do prije 5 dana svi su mu bili u najjacu mogucu formu a sad kad je dosla utakmica niko mu nevalja. To je jedan obicni seljak koji prica cas jedno cas drugo.
    Sto se tice Delica, momak je u prvom poluvremenu odigrao jedini korektno pa mozete da pricate sto god ocete zajedno sa Ivanovicem (debilom) , a posle kad su poceli da zvizde imao je pogresnih pasova. Vjerujte mi da je jedini pored Kudemora i Brnovica igrao za prelaznu ocjenu. Ne znam sto Ivanovic ne prica za pojacanje koje je doveo Stolicu, sta je taj momak uradio za 90 min, to je jednostavno sprdnja od igraca? Dje su mu Nikac i Vesovic ( koga je unistio) Merdovic???? Niste gledali utakmicu i ne kritikujte molim vas!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UserName View Post
    Kao prvo pustite sto prica ona neznalica od Ivanovica, do prije 5 dana svi su mu bili u najjacu mogucu formu a sad kad je dosla utakmica niko mu nevalja. To je jedan obicni seljak koji prica cas jedno cas drugo.
    Sto se tice Delica, momak je u prvom poluvremenu odigrao jedini korektno pa mozete da pricate sto god ocete zajedno sa Ivanovicem (debilom) , a posle kad su poceli da zvizde imao je pogresnih pasova. Vjerujte mi da je jedini pored Kudemora i Brnovica igrao za prelaznu ocjenu. Ne znam sto Ivanovic ne prica za pojacanje koje je doveo Stolicu, sta je taj momak uradio za 90 min, to je jednostavno sprdnja od igraca? Dje su mu Nikac i Vesovic ( koga je unistio) Merdovic???? Niste gledali utakmicu i ne kritikujte molim vas!
    merdovic je u sutjesku
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    merdovic je u sutjesku
    pa znam ali ocu da kazem kako ne koristi igrace koji su igraci buducnosti nego ih salje po raznim klubovima na pozajmice ili im da papire a dovodi ovaj "shkanj"( stolicu) da igra za nas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

xaxa, znam....

xaxaxa cus shkanj, xaxaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Delić???
    Ah kako Dejo i sad kroji kako on oće...
    nevjerovatno isti komentari i na forumu i na stranici sporta cdm hihihihi koji ste vi likovi cool...
    sto sad taj delic ne valja, nije majstor ali momak zna da igra fudbal...ko gleda buducnost zna o cvemu pricam...ako ne odigra jedan mec dobro odma ne valja. po toj logici ne bi ni mesi valjao...

mora SE TRENUTNO NEKO ZVATI....STA SAD...odmah se dize galama. uzalud KULT NAVIJACA i poziv na organizaciju, sa ovakvim komentarima itd...tako se ne stvara kult navijaca i neko raspolozenje, jer uvijek cemo biti nezadovoljni dsa nekim....a to ne valja...ajde malo gore glavu, politicari ovo je sport!!!
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudiiiiiiiiiiiiiiii ocu da znam kolko monteniggersa dolazi na tekmu svajcarska-montenegro da bi organizovao party posle tekme da se malo druzimo a bogami i popijemo a uz to i veselimoooooo onda ljudi javite mi se

bice montenegro-stars in the night :-):-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HELVETICO-SANGRIA View Post
    ljudiiiiiiiiiiiiiiii ocu da znam kolko monteniggersa dolazi na tekmu svajcarska-montenegro da bi organizovao party posle tekme da se malo druzimo a bogami i popijemo a uz to i veselimoooooo onda ljudi javite mi se

bice montenegro-stars in the night :-):-)
    prvo da se vidi kad je utakmica...

btw, kad ce vise taj raspored...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da nema ovog foruma gatsby bi odma riknuo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa ovako oslabljenim timom kranjcar najavio pobjedu..

a slusajte vic :
    igraju slonovi i smoki fudbala i slonovi ih deru,vode 90:0 i tek pred kraj smoki da 2 gola .i pitaju smoki posle utakmice sto su tako lose igrali a vele im ovi : trebalo nam je vremena da otvorimo kesu hahahaahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    prvo da se vidi kad je utakmica...

btw, kad ce vise taj raspored...
    mislim da se 8 ili 7 marta sastaju da to vie i odluce, prije ce biti 8 marta
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Question

Ljudi, jel ovo neka fora, ili je stanje u Hrvatsku toliko lose da im se ovo nase cini idealnim??? Od kad je Dejo Savicevic ovoliki kralj?

http://www.jutarnji.hr/vlatko--zasto...-kamp-/597406/

Negdašnja zvijezda C. zvezde, Milana i Rapida Dejan Savićević ima samo jednu opsesiju - približiti crnogorski nogomet visokim europskim standardima. On dežura nad problemima nacionalne lige i kontrolira sve, a svakog dana nekoliko sati razgovara sa suradnicima, ponajprije generalnim tajnikom Momirom Đurđevcem o nacionalnoj selekcij [...]
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    ja mislim da nema ovog foruma gatsby bi odma riknuo
    sto se mene tice śutra ga mogu ugasit..

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    mislim da se 8 ili 7 marta sastaju da to vie i odluce, prije ce biti 8 marta
    a tu se vjerovatno nece dogovorit, pa onda posle koliko dana uefa treba da donese odluku ?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    4-3-2-1 formacija,trojica zbijeni u sredinu,Fatic malo pozadi,Boshkovic i Drincic malo ispred,i igra se na mesarenje.Vukcevic i Jovetic poluspicevi,Vucinic centarfor.
    Da se nadovezhem na ovo,josh bolja formacija-dijamant,Vukcevic ofanzivni vezni,sve ostalo isto...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja stvarno ne znam zasto ne zovu Darka Markovica ... Vala je bolji za klasu od Delica penala ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Ja stvarno ne znam zasto ne zovu Darka Markovica ... Vala je bolji za klasu od Delica penala ..

zato sto ocigledno nemas pojma ni o jednom i o drugom, a za tvoju informaciju Darko Markovic je 5 puta slabiji igrac od delica ali ti si vjerovatno kao i svi crnogorci, ako igra u inostranstvo ( i to da ne pricam dje) mislite da je dobar. Momak zna da igra ali je daleko od Delica jos uvijek!!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

To što igra u inostranstvo je prilično siguran pokazatelj da je kvalitetniji od nekoga ko igra u našoj ligi, i to nema nikakve veze sa crnogorskim "mentalitetom", nego sa realnošću. Da ne pričam kakve su plate i uslovi u te dvije ekipe u Uzbekistanu.

Po onome što sam ja lično vidio od Delića, igrač koji je "5 puta slabiji" od njega je igrač koji je makar 2 puta slabiji i od mene, a ja sam fudbal zadnji put igrao u srednju školu.

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    To što igra u inostranstvo je prilično siguran pokazatelj da je kvalitetniji od nekoga ko igra u našoj ligi, i to nema nikakve veze sa crnogorskim "mentalitetom", nego sa realnošću. Da ne pričam kakve su plate i uslovi u te dvije ekipe u Uzbekistanu.

Po onome što sam ja lično vidio od Delića, igrač koji je "5 puta slabiji" od njega je igrač koji je makar 2 puta slabiji i od mene, a ja sam fudbal zadnji put igrao u srednju školu.

momci to nije mjerilo nikakvo.

ima odje dosta igraca koji bi lagano da misle o uzbekistanu i moldaviji igrali i maradone bili.

Isti onaj spasojevic koji odje ne moze svezat tamo je Bog.

Nemojte mi rec da tamo ne bi mogli igrat cetkovic, boskovic, djokaj, beciraj, vukovic itd.

Dakle ovi momci prvo gledaju put zapada pa ako im to ne upali ice oni tamo i uzet sigurno solidne pare.
    Naravno kod djokaja to nije slucaj vec je covjek uzeo dosta tako da i odje moze odradit tih zadnjih par godina a definitivno naplatio je i to dosta dobro.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

To je i te kako mjerilo. Ako već mogu da igraju nedje drugo (i primaju n puta veću platu), zašto onda ne igraju tamo?

Ne slažem se - fudbaleri ovdje ne dobijaju dovoljno kvalitetnu obuku, nemaju dovoljno kvalitetne uslove i rade sa trenerima čije fudbalsko znanje ne prevazilazi fudbalski nivo osamedesetih godina. Ako se fudbaler razvija u takvom okruženju od 17 do 20 godine, to mu je kraj svih velikih ambicija i dometa.

Tako je vjerovatno i u Uzbekistanu i u Moldaviji, ali oni imaju klub ili dva sa više para nego svi naši klubovi zajedno pa puta dva, pa sa strane mogu dovest i trenere i fudbalere i sve što im treba, i napravit ponešto i od svojih igrača.

A sve i da je to što kažeš tačno, Delić više nije medju 10 najboljih ni u našoj ligi, s obzirom na godine.
    Last edited by MadGod; 01-03-10 at 17:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Interpol View Post
    Ljudi, jel ovo neka fora, ili je stanje u Hrvatsku toliko lose da im se ovo nase cini idealnim??? Od kad je Dejo Savicevic ovoliki kralj?

http://www.jutarnji.hr/vlatko--zasto...-kamp-/597406/

Negdašnja zvijezda C. zvezde, Milana i Rapida Dejan Savićević ima samo jednu opsesiju - približiti crnogorski nogomet visokim europskim standardima. On dežura nad problemima nacionalne lige i kontrolira sve, a svakog dana nekoliko sati razgovara sa suradnicima, ponajprije generalnim tajnikom Momirom Đurđevcem o nacionalnoj selekcij [...]

Ja ne znam sta bi ste vi ljudi.Mora li se bas oko svega kukat?Ovaj tekst najbolje pokazuje kako volimo da pljujemo po svemu svom,cesto i bez razloga.
    Ko moze da kaze da Savicevic lose radi?Gresaka ima,ali tako mora.
    U reprezentaciji se nesto desava.Izgradjen kamp,doveden vrlo dobar trener za ovo malo para sto imamo."Sacuvani" najbolji igraci,t.j. obezbijedjeno da se odazovu nasoj reprezentaciji,mlada reprezentacija iznad ocekivanja...
    Sto se tice domaceg prventstva,neko se mozda nece slozit,ali namjestanja utakmica je mnogo manje nego ranije.Utakmice poput Buducnost-Mornar 0-2 i Sutjeska-Mogren 4-0(i jos mnogo slicnih iznenadjenja tokom zadnje dvije godine) su najbolji dokaz(kad se samo sjetim poslije refernduma kako su svi mislili da niko nece osvajat titulu nego Buducnost,kad ono...Kako su samo sigurni bili-to sto su pogrijesili uopste ih ne sprecava da i dalje samouvjereno pricaju).Namjestanja sigurno ima,ali daleko manje nego se ocekivalo.
    Sve u svemu-vrlo dobro!
    Radi se na pravi nacin,a da li ce dat zeljene rezultate-to ne moze niko znat za sigurno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je i te kako mjerilo. Ako već mogu da igraju nedje drugo (i primaju n puta veću platu), zašto onda ne igraju tamo?

Ne slažem se - fudbaleri ovdje ne dobijaju dovoljno kvalitetnu obuku, nemaju dovoljno kvalitetne uslove i rade sa trenerima čije fudbalsko znanje ne prevazilazi fudbalski nivo osamedesetih godina. Ako se fudbaler razvija u takvom okruženju od 17 do 20 godine, to mu je kraj svih velikih ambicija i dometa.

Tako je vjerovatno i u Uzbekistanu i u Moldaviji, ali oni imaju klub ili dva sa više para nego svi naši klubovi zajedno pa puta dva, pa sa strane mogu dovest i trenere i fudbalere i sve što im treba, i napravit ponešto i od svojih igrača.

A sve i da je to što kažeš tačno, Delić više nije medju 10 najboljih ni u našoj ligi, s obzirom na godine.
    S obzirom da vidim da nisi previse upucen, a ja sam sa svim tim momcima igrao do juce recicu ti da je isti taj Darko Markovic otisao u inostranstvo jer je brzo nasao menadžera, a taj delic nema ga ni dan danas ! A ti posto se tako razumijes reci ces mi jednu prednost tog markovica u odnosu na delica!
    A sto keemse pomenu Spasojevica, i za njega cu da ti kazem da je jos kao omladinac otisdao u Vojvodinu ( naravno preko veze jer mu je tata Dragutin Spasojevic) i ne znam je li odigrao i jednu utakmicu za prvi tim, pa je otisao u Gruziju i tamo bio kao fora najbolji igrac pa dodje u Borac iz Cacka dje nije ni klupu grijao! Tako da ovdje ko je talenat ide u jake klubove a ne u Uzbekistan i ne znam ni ja!!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by UserName View Post
    S obzirom da vidim da nisi previse upucen, a ja sam sa svim tim momcima igrao do juce recicu ti da je isti taj Darko Markovic otisao u inostranstvo jer je brzo nasao menadžera, a taj delic nema ga ni dan danas !!
    Zašto nema menadžera? Ako je momak toliko kvalitetan fudbaler kao što ti kažeš (pa još i materijal za reprezentaciju, oko čega i jeste čitava priča), našli bi menadžeri njega.

Koliko god neko imao menadžera, ne može proći na probi u klubu koji ima mogućnosti da dovede i plaća igrače sa nešto većim rejtingom od fudbalera Zete. Delić ga neće mrdat ni sa menadžerom ni bez njega, eventualno u Javor ili Jagodinu - ako ode bilo dje drugo i igra u prvom timu, prozivaj me onda koliko oćeš.

Da bih ti rekao prednosti Markovića nad Delićem, trebao bi da mi padne na pamet bar jedan kvalitet koji Delić ima. A očigledno nisam jedini koji tako misli, i zato je Delić još u Budućnosti, a Marković (i ne samo Marković) nije.

PS. To što si ti igrao sa njim neće od Delića napravit boljeg fudbalera no što jeste. Može čitava ekipa Budućnosti da tvrdi da je on 5 puta bolji igrač od Markovića, to i dalje neće bit tačno. Ako išta, to samo znači da si pomalo subjektivan.

Edit: I da, nevazano za odgovor tebi konkretno, ali braniti poziv Delića u reprezentaciju a odricati se Burzanovića je smiješno van svakog poimanja.
    Last edited by MadGod; 01-03-10 at 21:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

kakve ste vi budalice pa sve reprezentacije iz okruzenja tj manje zovu na prijateljske utakmice igrace iz svoje lige da bi se lakse prodali,ima li sto lose u tome? ne kazem da su neki igraci ali vjerovatno vrijede tolko da ebe oca!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Nije problem u tome da se pozove neko iz naše lige, problem je u tome što je pozvan Delić.

Nema što da reprezentacija služi kao promotivni kamp. Delića je do sad vidio svako ko je bio iole zainteresovan, i to što će odigrat po 15 minuta za reprezentaciju neće zavarat nikoga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto nema menadžera? Ako je momak toliko kvalitetan fudbaler kao što ti kažeš (pa još i materijal za reprezentaciju, oko čega i jeste čitava priča), našli bi menadžeri njega.

Koliko god neko imao menadžera, ne može proći na probi u klubu koji ima mogućnosti da dovede i plaća igrače sa nešto većim rejtingom od fudbalera Zete. Delić ga neće mrdat ni sa menadžerom ni bez njega, eventualno u Javor ili Jagodinu - ako ode bilo dje drugo i igra u prvom timu, prozivaj me onda koliko oćeš.

Da bih ti rekao prednosti Markovića nad Delićem, trebao bi da mi padne na pamet bar jedan kvalitet koji Delić ima. A očigledno nisam jedini koji tako misli, i zato je Delić još u Budućnosti, a Marković (i ne samo Marković) nije.

PS. To što si ti igrao sa njim neće od Delića napravit boljeg fudbalera no što jeste. Može čitava ekipa Budućnosti da tvrdi da je on 5 puta bolji igrač od Markovića, to i dalje neće bit tačno. Ako išta, to samo znači da si pomalo subjektivan.

Edit: I da, nevazano za odgovor tebi konkretno, ali braniti poziv Delića u reprezentaciju a odricati se Burzanovića je smiješno van svakog poimanja.
    Ni jednog trenutka nisam rekao da opravdavam poziv delica u reprezentaciju,cak naprotiv protiv toga sam,samo poredim ta dva igraca i kazem ti da je buducnost jaci klub nego ovaj dje igra Mrakovic a dje je Radulovic trener. I tacno je da nije neki igrac ali je bolji od markovica to sigurno. Samo me interesuje da li si ti ikad u zivotu gledao Mrakovica?

Page 361 of 2254 FirstFirst ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 23 users browsing this thread. (5 members and 18 guests)

1. goldfinger,
  2. rebel,
  3. NSX23,
  4. Bruda