pazi djurkovica legendu
(nakon sto je Dejo uputio loptu u prazno) Pa gdje je taj Massaro?
Naseg Deju stalno cuvaju po tri igraca, a cesto im se pridodaje i cetvrti...
(plivanje) Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi...
(Nemacka - Engleska) Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta zavrsila u mrezi.
Džon Lambi, menadžer nekoliko škotskih timova, "oduševio" je fudbalski svet, ruku na srce, ne tako mudrom izjavom. Kada su ga obavestili da njegov igrač ima potres mozga i da ne može da se seti svog imena, niti ko je, Lambi je rekao: "Odlično, recite mu da je Pele, i vratite ga na teren".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
pazite ovo:lolblue::lolblue::lolblue:
U Bajer Leverkuzenu nekada je igrao čuveni Štefan Kurc što je stvaralo dosta neprijatnosti komentatorima.
-Lopta stiže do Kurc-a
-Lopta se od Kurc-a odbila u aut
-Šol je sapleo Kurc-a i sada će za to dobiti žuti karton
-Na današnjoj utakmici se od Kurc-a mnogo očekuje
-Sada su tri igrača pratila Kurc-a, ali ga nisu mogli zaustaviti
-Sudija je sada svirao Kurcu ofsajd
-Šuster je dugom loptom pronašao Kurc-a
-Nema još mnogo vremena do kraja, i svi igrači Bajera sada šalju loptu do Kurc-a
-Trener sada nešto dobacuje Kurcu
-Svi golmani se plaše Kurc-a
-Kakav fantastičan gol. Bez Kurc-a Bajer ne bi bio ono što jeste
-Bio je to previsok centaršut. Bez obzira na visinu i skočnost, ne može se očekivati od Kurc-a da poleti
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
pazi ovo Karadzic (RTVCG):
I sada cemo sa automobilizma preci na konjizam.
Milojko Pantic:
(C.Zvezda-Partizan) Evo izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih. ova je legendarna
kakav je milojko pantic
Milojko Pantić
• (400 m u Atlanti): "U stazi četiri je glavni favorit, Majkl Džekson ..... Pardon, Majkl Džordan."
imate ovdje strasnih bisera:
http://www.noobclub.org/ncf/index.php?showtopic=1572
U nasoj reprezentaciji trenutno na terenu igraju dva Dejana, Dejan Stankovic i Goran Djorovic...
a ovo za ono no comment
Golman Sander Vesterveld sigurno je razbesneo navijače Liverpula, kada se na promociji u Liverpulu "dotakao" Mančester junajteda.
"Sanjao sam da igram za klub kao što je Mančester junajted, i eto me sada u Liverpulu", rekao je sa osmehom Vesterveld, očigledno ne raspitajući se kakvo je rivalstvo između ova dva kluba.
ovog su navijaci odma zavoljeli![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
na YU radio
• "Prejaka je ovo lopta za Savičevića, Dejo ovu loptu ne bi stigao ni taksijem."
:lolblue::lolblue:
E kad bi ubo one 25e a imam sutra da bucam![]()
pazi ovo Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladic. Svaka majka bi ga pozelela u svome domu, a tek ti predratni svalerski brcic Srdjan Knezevic
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks