FC Eindhoven vs Veendam 3:2 (0:1)
Prva utakmica bila ovakva
FC Eindhoven vs Veendam 3:2 (0:1)
Prva utakmica bila ovakva
Crko mi je upravo telefon.......moracu u crkvu pod hitno ovo nesto nije u redu qq stoooo jeee ooovooooooo
Nemoj da je ko odigrao ovo slucajno (da ne bude ko juce s Kluzom) ali eto da pomenem
Dizeldorf ima problema sa sastavom, nekakav virus je zahvatio ekipu, njih 4,5 nece igrat nocas, par igraca je oporavljeno ali nije treniralo.
Ahen bi trebao da dobije i bez ove informacije, Dizeldorf igra 2-2-7 u goste...
Bijo si poziw koi se neodbija
Samo da pitam jel to Sporting na donji put?![]()
Brate nemam namjeru ni interes branit nekoga ali cinjenica je da je to samo radnik u kladionicu i da on pare od dobitaka isplacuje na osnovu tiketa koji mu doneses i tako pravda kod gazde...
Bila je slicna stvar na Stasije i eno ogroman papir na salter stoji "Dobitak mozete podici samo uz tiket"
ma oce pare sebi u dzep da stavi eto to je problem..
po pravilu bi trebalo da sacekas 7 dana za isplatu,ako se ne pojavi neko sa tim tiketom da podjes u kladionicu dje si uplatio reces mu koje si parove igrao on vidi je li to taj tiket i isplati te..
isto to se meni desilo u lob prosle godine i nakon nedelju dana me isplatili bez tiketa..![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
vendam-ajndhoven X
ja sam naso na net tu "dojavu" 2 ali ako se malo pogleda ajndhovenu je dosta X da budu prvi u ovom djelu sampionata i da idu u kvalif. za 1 ligu tako da mislim da je to X ..sve vuce na 2 i kvota pada i ostale zajebancije ovi pred bankrotom...
ali ja imam neki filing za osjecajda ce doc X-X
(0:0 kraj)
![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ael 1
Cambur 1
Ajndhoven x2
Metz 1x
Perugia 1x
Thun x2
sa 5 e = 25eto odigrah
a takav ti je royal
jel ti natasa dala pare?
20:00 Fc Emmen - Fc Oss
Veceras Emmen ne mogu racunat na: Roy Stroeve, Guus De Vries, Erwin Buurmeijer, Milos Malenovic, Michel Poldervaart, Rahim Ouedraogo svi ovi su van tima.
20:45 Peruggia - Cremonese
Kvota za Peruggia je u padu . Cremonese danas bez 5 bitnih igraca: Varicchio, Rossi, Fietta, Cremonesi, Paoloni a na njegovo mesto bice veteran Giorgio Bianchi. Ocekuje se kec.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks