Oli brate vjerovat da su momku koji radi u Lob imali glavu otvorit što je primio SINGL na OMNIVORD u petak veče sa 30e?
I to je kvota 2.45 bila?
Ka da sam im uzeo 15.000e
Ne mogu da vjerujem kakvi su to cigani.
Pa skoro je bilo po novina kako radnici uzese grdilo para u Olimp, kralj im je lagano reko ne vaze se tiketi.. ALO!
Cuh i prije neki dan da momku nisu dozvolili da se pokriva, cekao je jedan mec za 700 eura... Zamisli odigras kod njih i ne daju ti da se pokrijes..
Internet zakon.
Bijo si poziw koi se neodbija
ma to su smradovi jedni
LOB je najgora kladionica,napravise zbrku
zbog 70e
katastrofa
sta je on kriv,trebali su zablokirat taj mec a ne da puste da se uplacuje na njega pa da se pomamljuju posle..
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ajde hamburg jedanDDDDDDDDD
Bajeeeern.
Eto za Dutch-a i jos nekoga![]()
dodje i bayern... ***** ti majorku! pukoh 17eura ovo kolo... sad u srijedu su reprezentacije prijateljski mecevi tako da ga ni tu nista necemo dobijat...
Najjača mi je FUTURA.Uplatih jednom tiket sa 30e,i dajem ovoj radnici 50e ona veli nema sitno da mi vrati,i ja odem ka IDIOT da joj usitnim,i kako sam trazio po prodavnicama,ona je kraljica STORNILA tiket.I ladno mi je svaka došla.A njoj je izgovor bio MISLILA SAM DA SE NEĆEŠ VRATIT!!!!
---------
A ovaj LOB koji je po dijelu Zabjela,samo neka je zdravo!
To se ne poštuju pravila koja u LOB recimo po centru...
Nema uplate na 1/2 2/1 na druge i trece lige...
hahaha
nego kakva sansa za hamburg
igram realno nece
igream nerealno opet nece![]()
eo toluce za clauna
Okser vodi.
JE LI OVO MOGUCE?
xaaxaxx koja kraljica ja se sjecam ono kolo kad se igrala andria i u futury nije bila blokirana a radnica mi kaze mora u najmanje 4 kombinacije ja stavljam real barsu i genovu i dajem joj 50e a ona kaze a kad uplacujes toliko onda moras stavit jos 1 par ja je gledam i kazem ok i izadjem iz kladionice kako sam se bio iznervira
Eo tolucaahahahahah
orgullo dobi li ti sto?
sto rade madjari ponovo iz 1/2
Gledajte sad kad Galata izgubi![]()
februar zakljucen, u plusu nekih 50e, dobio 120, vratio oko 70...
valjda nam mart bude bolji...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks