sad pogodi wayne runjaca stativu vuglom![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
u 74min je kvota na Mancaster bila 2.75
ovaj za 50 ti je vec dosao, a trebao bi i ovaj za 74, a ovaj treci koce znat![]()
Odakle da pocnem, da li od golmana, stopera invalida, ili Bolonje koja da vise golova danas no u cijelu sezonu?
Ma je8em im mater svima raspadi jedni degenericni, pih.
A s Dzonisom ne pricam vise...
Kakav baksuz, maler, to je nevjerovatno...
Bijo si poziw koi se neodbija
cim su primili drugi gol znao sam da je namjestaljka... nisu oni krivi no mi sto forsiramo cigane kojima ne treba nista pobjeda, a gostima su 3 boda bili raj.
uglavnom nista ni danas na ove bitne tikete a 2-3 tiketa imam bzv parove od koji ne ocekujem nista npr kao bajern gg ili herez 1x
nema ljeba...
meni zadnja nada da ce galatasaraj doc 2/1 igrah ga sa 5e![]()
nece ga ovaj bayern davat gola danas... veze oni nemaju... ili se mozda solidarisu sa leverkuzenom pa kad jedni pobjede onda i drugi, a kad igraju x onda i drugi x... :S
hahaha sve mi se cini da si u pravu, gledao sam p.p. bolji i konkretniji je bio hamburger... vidjecemo.... kotoranin, dako dobijes tih 20 eura
inace ne volim kad te vidim da ovako olako bacas pare u nepovrat![]()
e a sa cime si spario, sa udinama 1 i bilbao 2... vala kad lupis 3 meca uvjek se moze desit da ubodes 1![]()
nemre se dobit sanse nema
odigram danas jedan tiket:inter 2,totenhem 1,andria x,genoa 3+,milan 3+,roma3+,posranifenerbahce 2:mad:majku im ***** posranu nikad ih vise ne igram ***** jedna,da je dobio
cekao bih jos juventus gg i marsej x2
pih maler
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ukopa me genoa za 750 €..prokletnici!!!!!!!
Bolonja ima daje 4 gola?! kuku!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Galata 1 - 0 ode sve u *****
jes mrtva majorka, samo jos to fali da ona dobije nekog u gostima...
claun tebi se obracam![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks