da li neko zna kontakt od nekog ko radi Land Rovere,ima otpad ili sl...hvala
Automehanicari, heh...
TAKUMI
da li neko zna kontakt od nekog ko radi Land Rovere,ima otpad ili sl...hvala
Zna li ko dje mogu kupiti sjedishte za fiat brava i koliko bi to koshtalo?
nisam u prilici da dolazim do PG... a stvarno bi mi znacilo... posalji mi taj broj na pv
Prodajem original zadnju crnu lajsnu branika za Peugeot 206, odgovara i za odredjene modele citroena. U originalnoj ambalazi. P/N 7452.H6
Last edited by Sale; 16-02-10 at 22:13.
Podji prvo do Fandja,ako nema on vidji kod Deverdzica na konik 069 026 057
(za Mr Method) Evo ti broj za Land Rover ... Majstor 068 022 588
Prodaje li on Revenol ulje?
TAKUMI
Zna li neko broj nekog otpada dje mogu kupit zadnji branik od forda eskorda 86 god?
1. Pitanje. Dje da nadjem neke djelove za fiat bravu,motor brisaca zadnjih,rucku za otvaranje vrata,na otpadu naravno?
2. Pitanje. Ko da mi zamjeni diskove,plocice i gurtne na gorepomenutom autu? Znam da je to najvise 20ak min posla ali nemam alata? Kod Fandja treba cekati par dana
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
imam pasata 4 2000 god. i ponekad mi se upale lampice od ABS i ASR i na kompjuteru mi pise ABS FAULT, i tada ne radi ABS, sta moze biti zna li ko?
vrlo vjerovatno da su senzori samo, ona crevca iza tocka, a dal radi odma provjeri malo gasa na cist pravac zavezi se i legni na kocnice
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zna li ko nekog krstenog majstora da mi ocisti dizne mehanicke na audija 100 2.0e? po mogucnosti broj telefona
Drug je to zavrsio kod Sahovica na starom (iza Tehnomaxa)
Da nemas broj mozda? I kolko ga je ispalo?
http://izlog.me/adresar/zanatstvo/autoservisi
Ne znam za cijenu, mozda 40 eur, tako nesto...
Gdje mogu kupit LED diodice za auto?
Ocu da ih stavim oko maglenki, oko tablice, unutra u auspuh (negdje do srednjeg lonca), oko tockova i mozda na brisace.
TAKUMI
Izadji u komsiluk i pitaj nekoga, vidio sam interesantnih kreacija![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks