Sony Hi-Fi--pic...
*HI-fi muzička linija Sony DHC-EX880MD-LIMITED EDITION koja se sastoji iz sledećih komponenti:
-3x MD(mini disc)changer,player,recorder
-3x CD changer,player
-Superior multi controlled tuner
-pojačalo 2 x 100w (Rms-a)sa spektrom low,mid,hi pass eq&filtera
-Zvučne kutije - drvene(puno drvo)trosistemske sa bas reflexom-izuzetne, odlične kako za slušanje muzike-tako i za studijski rad- mastering- (korišćene u studiju za monitoring i u odnosu na studijske monitore pokazale se kao odlične)
Linija se prodaje u kompletu,korišćena samo u studiju-BEZ OGREBOTINE-Made in Japan-GARANCIJA!!!
Cijena 400 EURA!!!
-KEYBORD-Music Workstation T3-CIJENA 300 EURA
-BOSS-ovu pedalu-SUPER FEEDBACKER DISTORTION-CIJENA 80 EUR
Skup ti je boss...
Sa mnom plase malu djecu!
Hi fi linija -----370 eura
Korg T3 ------260 eura
Boss pedala----40 eura
NOVE CIJENE
Hi fi linija -----370 eura
Korg T3 ------260 eura
Boss pedala----40 eura
NOVE CIJENE
............................................
Last edited by Carrera; 12-03-10 at 18:04.
.................................................. ......
Last edited by Carrera; 12-03-10 at 18:04.
evo jedan mali kviz-nadam se da mi ljudi iz "Duende" studija neće zamjeriti
ali nisam ja off-ovao topik već ovaj koga će te prepoznati:
Osoba A--ja sam sada @Carrera inače sam banovani @Noth1ng
Osoba B--čim budem malo porastao neću se služiti ovako inteligentnim trikovima i kriti se iza avatora "djevojke"da bi i dalje mogao nesmetano ljudima da pljujem po oglasima,off-ujem im topić jer to admini neće uočiti
-Bože koji sam ja sebi kralj
Osoba C--Ja nisam ni@Carera ni @Noth1ng nego vršim dostave iz BG,ali pošto sam banovan, nemam pametnija posla no da ljudima pljujem po oglasima jer volem,pa volem i svečano obećavam da kada me admin banuje ,ja ću se sutra odmah ulogovati ali ću kao avatora uzet sliku nekog magarca-tako da vi forumaši na čije oglase :burp:
nikada nećete provaliti koji sam ja kralj!
A sada nazad na oglas -i još jednom izvinjenje svima na OFF-u ali stvarno ovaj mentalni adolescent podcjenjuje i pljuje po svemu i svačemu ...
Ima dosta forumaša koji su radili u studiju "DUENDE" (i ja isti ) i znaju da su svi tamo maximalno korektni.
soko zove orla --orao javi se...
provaljen je davno, samo ne znam sto admini ne reaguju i banuju ga opet? "Report post" ne daje nikakvog efekta, cak se i ne brisu njegovi pljuvacki postovi :?
(nečitko)
Hi fi linija -----360 eura
Korg T3 ------250 eura
boos-rezervisan
NOVE CIJENE
p.s -momci na @Carreru tj. banovanog @Noth1nga nemojte trošiti riječi a ni komentare-Tu je Admin koji po meni korektno obavlja svoj posao, a nabolji indikator za to je da se @Carrera naučio kulturi postovanja na forumu i da se uzdržava od neukusnih komentara!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks