Dosao mi juche komsija (koji jelte vozi Mercedes) da mu zajmim sajlu za vuchu (jer je osta' nedje)... E kako mi je banja bilo :devil: :devil:
je li kad kome tocila voda u gepek na stopove? u pitanju je mercedes 124
izgleda ona guma oko stopa ne moze da legne fino,pa toci.
ako jeste neka mi kaze kako bih mogao da to napravim? moze li ziva guma,silikon ili nesto slicno?
Dosao mi juche komsija (koji jelte vozi Mercedes) da mu zajmim sajlu za vuchu (jer je osta' nedje)... E kako mi je banja bilo :devil: :devil:
Nego vidjeste li ovo:
http://www.liveleak.com/view?i=8b3_1266861544
ja vise nikad kod boza djurisica!
prije svega te primi preko guzice i nece da te saslusa do kraja.
nabije ti cijenu kao da je ovlasceni servis! tati su mi tek auto nagrdili. cackali oko bosh pumpe i nagledao se majstora posle njih,a auto je bilo ok,nego da mu podese ler gas,pa trt.
bozo nas vise nece gledat!
Bozo je u sustini dobar majstor, ali njegovi radnici nijesu!
dje se u PG , moze naci polovna guma , potrebna je za rezervni tocak a sad nebih da uzimam novu kad ce sve jedno stojati u gepek
preporuka za nekog vulkanizera ili dje se moze naci
Most Valuable ProfessionalServis Racunara - Brzo, Povoljno, Efikasno
Sad cu na Golfa da mijenjam hidro podizace, vodjice, karike i dihtung glave... Takodje cu da ispiram karter... Nakon toga ide novo ulje u njega... Pitanje je:
Koje ulje bi mi preporucio za Golf II 1.6 TD 1991-vo godiste?
Last edited by cvxcomputers; 24-02-10 at 14:03.
Castrol Magnatek 5 40. Kontaktiraj 'rade32', on ima to i ima super cijene. Oko 9 je litar.
TAKUMI
imam i ja jedno pitanje, imam passata 4 2000 god, i pri prvom paljenju vergla dosta dugo dok upali, a posle toga sve normalno pali odmah, sta moze biti grijaci ili nesto drugo?
I meni se ovo desava, passat V 2001, ali kako sam rijesio problem ? Parkiram ga na blagi pad ispred kuce, i evo pola godine, nikad nemam problema sa paljenjem. Ako je na ravno, ili ne daj Boze na neki uspon, i tako ostane par sati, verla jedno 15 puta dok povuce naftu...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pa to je to. A probaj da ga tankas do cepa i da ga parkiras normalno.
Jos nesto, mozda ima los povratni ventil koji u tanker pozadi (saukorpa).
TAKUMI
sve sijalice se ugase odmah nakon paljenja, a punio sam do cepa i opet ista stvar se desava
Ja kad palim Audija ista stvar. Kako rjesavam: kad se ugase sve lampice, sacekam da cokne (ck ck), valjda grijaci i pali bez problema![]()
hahahahahahahahahahahahahahahah
![]()
![]()
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks