ja sam batalio kladionicu ali eto ka braci ako mogu da pripomognem malo, predlozio bi vam barsu da probate sa 2 erua 1-2
a olimpijakos je 1 sigurica.
ja mislim da ce bit ovako
barca x-2
bordo 2-2
ja sam batalio kladionicu ali eto ka braci ako mogu da pripomognem malo, predlozio bi vam barsu da probate sa 2 erua 1-2
a olimpijakos je 1 sigurica.
kad stize barca na ovu utakmicu?! nije zanimljivo gledat samo stutgart![]()
haha pojedose ih...
bordo poveo
kao sto rekoh, bordo ide 2-2... svi nesto govore cista jedinica 100%, pa jbt. ljudi kako mozete ocekivat da olympiakos dobije ekipu koja je bila 1. u grupi sa bayernom i juveom...
gube mi i barsa i norich,cao...
nego sto mislite vrijedi li igrat sjutra totenhem i aston vilu protiv boltnoa i kristal palasa?To je vec 1/4 fa kupa,koji je englezim amnogo vazan,od jacih su ostali samo oni i siti,znaci mogu da ga uzmu.Boltonu je spresnija borba za opstanak nego kup,kristal palas je ipak 2. liga...sto mislite?
Raise my hammer,take my aim
sjuta je udine za igranje 1 kao qca
stutgart je ostecen za penal, ona ruka je bila daleko od tijela, potpuno rasirena i zaustavljen centarsut koji bi bio veoma opasan da je prosao... a onda jos i ibrahimovic i 1 igrac stutgarta kad su pali jedan preko drugog u kaznenom ibra ga je namjerno udario koljenom u bubrege, a mislim da je cak i sudija vidjeo jer je bio odmah iza... a za namjerno udaranje se dobija...
izgleda da ce kao i prosle godine da sredjuju barci sudije kad oni ne mogu, kao ona brutalna kradja protiv chelsea...
kvota na 2+ kornera na Mancester - V.Hem kvota 2.40 i sad mi dodje u 45+
isto tako stavih da ce bit tačno 3 kornera u Ip i to dodje na 2.87 sa po 5e
ovo kladjenje uzivo je extra![]()
ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na poluvrjeme je bila kvota na Barsu 4.00![]()
sto radi rooney
kladionicari.igrate te lei on-line?
preporucuju mi ovaj sajt?
http://www.bet-at-home.com/start.aspx
koliko je ovaj utorak uzasan bio to je nevjerovatno...
ali ostalo mi je za 120e, barsa preko 9 kornera i olimpijakos gg..
ali nista od toga
Last edited by mrva; 23-02-10 at 21:31.
ali ovaj dag&red je masinerija..pala kvota na njih zestoko prije pocetka meca..onda im ovi zveknu 2 gola, i pri vodjstvu andersota od 2:0 kada je kvota na njih bila okruglo 101:ovi im zveknu 3 gola..
a ovaj brighton ako su ga pokrali protiv lidsa, vratili se sve carltonu...i to sa kamatom..
nista ne dodje realno danas
ko je dobi osvaka mu cast
Barsa GG
Heath GG
Norwich GG
Svindon GG
i pogodite sto me bacilo ?????? BORDO PP X !!!!!!!!!!!!!!!! U 47 minut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks