Page 15 of 707 FirstFirst ... 51112131415161718192565115515 ... LastLast
Results 351 to 375 of 17667

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

sad odgledah na http://ufc110videos.blogspot.com/201...ght-video.html

nezanimljiv mech,nesto ne znam kako bi mirko prosao sa nekim boljim borcem,ili je mozda to sto je ovaj perosh prosjek ili ispod prosjeka pa mirko nije htio da se "trosi" previse

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

velaskez nakon Mir-a drugi koji je nokautirao minotaura, prejak borac, iako sam navijao za minotaura,velaskez je odlican, i vise od toga.
    Silva i Bisping, dobar mec, dosta udaraca, dosta svega
    Mirko...smorio me i on i onaj anonimus sa kojim se borio
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valasqez iz meca u mec bolji,brzi,jaci...Izvrstan rvac,rucne i nozne tehnike sve bolje...i ima smirenost sampiona.Nema divljachke euforije.Jedan od rijetkih Amera koji se ponasa kao pravi fighter i ne izgleda kao heroji americhkih stripova .Vidjecemo ga,nadam se,sa Lesnerom i Rogersom...

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by karadaglija View Post
    Jedan od rijetkih Amera koji se ponasa kao pravi fighter i ne izgleda kao heroji americhkih stripova
    Zato sto je meksos na kvadrat, cak se moze reci meksicki rasista. Vidio si onu BROWN PRIDE tetovazu. Odrastao je u Kaliforniji bogatoj kao dijete meksickog imigranta, pa mu nije ni cudo sto je onako frustriran i zedan krvi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima bombe u rukama.Eksplozivan je maksimalno. Kako poveza ona 3 kratka...bruka..choek je mashina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Zato sto je meksos na kvadrat, cak se moze reci meksicki rasista. Vidio si onu BROWN PRIDE tetovazu. Odrastao je u Kaliforniji bogatoj kao dijete meksickog imigranta, pa mu nije ni cudo sto je onako frustriran i zedan krvi.
    vrlo malo americkih boraca(bez obzira na rasu) umije da se ponasa normalno prije i poslije borbe,ili da bez pretjerane euforije proslavi pobjedu...ovaj BROWN PRIDE guy je veoma zeznut tip,pechene su ono ochi! imam osjecaj da ce Brocka da raznese upravo na rasnoj osnovi :devil:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Moga bi Radonjic da puca da bude u rangu Gite ubrzo... Tj ovaj nas sampion Splendid Grand Prija. Ovako odokativno pricam...mada nisam strucnjak.
    Goran Radonjic se u martu bori protiv Ghite,koji ne da "nije mnogo los" nego je mnogo opasan borac! Nogama bukvalno kida,ma bije sa njima kao da nisu njegove...Dovoljno govori samo to da je dosao u poziciju da se bori sa Shiltom...

GentleGiant Guest

vrlo malo americkih boraca(bez obzira na rasu) umije da se ponasa normalno prije i poslije borbe,ili da bez pretjerane euforije proslavi pobjedu...ovaj BROWN PRIDE guy je veoma zeznut tip,pechene su ono ochi! imam osjecaj da ce Brocka da raznese upravo na rasnoj osnovi :devil:
    Kako da ne, meksosi su zivotinje. Ja mislim da ce Cain daleko da dogura da tu dugo ostane. Ova borba sa Nogom ga je uzdigla do neba. Za Fedora sam 99% siguran da bi ga dobio na smart fight, a za nikoga drugog ne bih bio siguran.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Jbg Fedor se za svakog borca posebno priprema i odgleda svaki snimak na youtube i mmavideo
    She is only here to annoy herself!

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Jbg Fedor se za svakog borca posebno priprema i odgleda svaki snimak na youtube i mmavideo
    On bi crnom vragu napravio polugu, nema te situacije iz koje se ne moze izvuci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fedor je posebna prica...Vjerovatno ste gledali intervju sa njim u Ukrajini,ima par zanimljivih detalja...kad ne moze da se sjeti imene borca,kaze:"Oprostite,kako se zvase...",a oni kazu: "Lesner..." hahahah...Ili kad ga pitaju sta ima da poruci Klicku,on razmislja 30ak sek i kaze: "Nista."Hahah,kakav brat. Fakat,i on sam kaze da niko nije nepobjediv,i da ce i njega jednog dana smijeniti neko mladji...Mislim da Valasqezu treba jos kaljenja da mu se ravnopravno suprostavi.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

A jbg ili ce ga neko dobit ili ce se povuc nedje u 40oj
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate, Velasquez ce da rastavi i Mira i Lesnara, jer je momak zivotinja. Eksplozivan je kao Fedor...Fedor je bolji borac naravno, ali ulazi i on u godine polako.Njima treba dvomech.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka Valasqeez pospremi Lesnera,Mira,Rogersa,a Rujo ludi onog Overima(ostali iz Stikeforce-a su laganica),pa onda njih dvojica.mislim da ce sad Valasqez da pomuti UFC(ako nastavi ovako)...e onda bi bilo zanimljivo da teskasi iz UFC-a dodaju koje kilo i onda da gledamo cija majka crnu vunu prede...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Brate, Velasquez ce da rastavi i Mira i Lesnara, jer je momak zivotinja. Eksplozivan je kao Fedor...Fedor je bolji borac naravno, ali ulazi i on u godine polako.Njima treba dvomech.
    polako,polako, Mir i Lesnar su sad posebna prica,njih dvojica na jednu stranu ,ostali teskasi na drugu sto se ufc-a tice,Mir je ludji nego ikad zbog gubitka nad Lesnarom, Lesnar, sta god mislili o njemu mora se priznati da je genetsko cudo, za sampiona lesnar vs Mir...mozda neke nazovi polufinalne meceve budu imali sa dos santosom i velaskezom, ali njih dvojica su liga ispred ostalih, naravno moje misljenje
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by RiddicK View Post
    polako,polako, Mir i Lesnar su sad posebna prica,njih dvojica na jednu stranu ,ostali teskasi na drugu sto se ufc-a tice,Mir je ludji nego ikad zbog gubitka nad Lesnarom, Lesnar, sta god mislili o njemu mora se priznati da je genetsko cudo, za sampiona lesnar vs Mir...mozda neke nazovi polufinalne meceve budu imali sa dos santosom i velaskezom, ali njih dvojica su liga ispred ostalih, naravno moje misljenje
    Lesnar ima skor 4-1.Nesto mi je to bezveze.Preskočio si Carwina.U UFC se sad baš zakomplikovalo,ima da se kasape dobro za šampiona.
    Carwin, Dos Santos, Velasqez,Mir,Lesnar,Todd Duffee može da bude dobar,i naravno Minotauro...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zakuvalo se tamo bas dobro...Lesnar se sad oporavio(sem ako nije bio markentiski trik),mada mislim da je prekrut sa vrhunske domete...jeste prejak i brz,ali je previse rada sa tegovima...Cuda se chine od steroida.Ne znam jeste li vidjeli Sylviu skoro ,citav se u zile pretvorio...Nije neki borac ali moze da iznenadi...

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

A gleda sam protiv Cheika Konga borbu i navija za Konga.. Brown pride?
    E pa ciganina

GentleGiant Guest

UFC je relativno mlad i pravi borci sad pristizu. Bilo je strasnih boraca i u proslim godinama, ali trebalo je dosta vremena da se to procisti. Popularnost MMA raste, sve vise momaka postaje dio price i stasava sve vise vrhunskih boraca. Sto vise njih, to je bolji kvalitet borbi i za nekolike godine ovo ce biti smrtonosan sport, na vrhinskom nivou sastajace se zvijeri i bice dosta krvavih borbi. Bas gledam Mirovu zadnju borbu, imade iscupati glavu onom crncu, pa Penn kako masakrira Diega, da je htio mogao ga je ubiti, onda ovaj Cain ce vrlo vjerovatno nekoga masakrirati u ringu, jer je prejak i veliki je krvnik. Mir i Lesnar ako se suoce, to se istio biti krvavo. Ljudi vole to da vide, samo je pitanje koliko ce Dana i ostali dopustiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mir me do sad nije impresionirao.

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Mir me do sad nije impresionirao.
    ni mene do one zadnje borbe, oni ono je bilo upecatljivo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos je Kongo nekompletan borac. Chim je dosao rvach Lesnar, spakovo ga je ko malo dijete.

GentleGiant Guest

znam ja da je kongo los, ali ono je ipak bilo previse.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ni mene do one zadnje borbe, oni ono je bilo upecatljivo.
    A mir je gadan koliko je tezak...dako mu puste Valasqeza da mu zachepi usta za svagda...Lesner mu se oduzio za onu polugu,mada bi jos jednom vrlo radi pritvrdio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Zakuvalo se tamo bas dobro...Lesnar se sad oporavio(sem ako nije bio markentiski trik),mada mislim da je prekrut sa vrhunske domete...jeste prejak i brz,ali je previse rada sa tegovima...Cuda se chine od steroida.Ne znam jeste li vidjeli Sylviu skoro ,citav se u zile pretvorio...Nije neki borac ali moze da iznenadi...
    Sylvia je već imao probleme sa dopingom koji su ga koštali pojasa UFC-a.2 puta je bio prvak UFC-a,nije mu ni skor loš 25-6 ( 17 t-ko ).Ima dobar udarc.Arlovskog je 2 puta pobijedio.Bio bi i bolji da nije imao toliko povreda-padao je s motora i Mir mu je ruku gadno zavrnuo,pa su mu u podlakticu stavili titanijumsku ploču.( ) Čak su se nadali ameri da će Fedora da rasturi.Ali dobili su , mogu protiv Bjelorusije ali ne mogu protiv majke Rusije za mjesec dana mu ističe ugovor sa Adrenaline MMA, tako da bi mogao ponovo da se priključi UFC-u,ako ga Dana White ne bude ucjenjivao kao što to radi s većinom.Mogao bi i on da se umiješa,mada su male šanse da će ponovo biti šampion...
    Sylvia vs Arlovski-odličan meč:
    http://www.mma-core.com/videos/_Tim_...000841&tid=100

Page 15 of 707 FirstFirst ... 51112131415161718192565115515 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)