Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
I Pepe je isto kikser (i to jedan od najskupljih kiks stopera na planeti), a Garaj je, po meni, duplo bolji igrac od Albiola (agresivniji, preduzimljiviji, konkretniji i bolji u procjenama).Albiol je UKOPAO Real protiv Liona...
To je kult, i odavno spada u Artur Klarkove "Misterije svijeta"Nije cova bez razloga najbolji lijevi bek ikada...
oglasio se danas bivsi trener Reala (Bernd Suster) i rekao je da neki igraci Reala nijesu htjeli Davida Vilju u Realu (medju prvima je spomenuo Raula) i zbog toga igrac i nije dosao u madridski klub.
Pike produžio do 2015!
za barsinu igru, idealan igrac, masu bolji od vidica... milo mi je sto je produzio![]()
Neka dovedu i Karabatića da igra u tandemu s njim.
Vec imaju jednog francuza shto igra rukomet, mnogo im je i karabatica da dovode... :mrgreen:
#fakenews
co'e se vremenom pokvari...
Nije Vidić za špansku ligu, iako generalno gledano jeste bolji štoper od rukometaša Pikea.
Ali ovaj je korisniji Barseloni nego što bi im bio Vidić, to jeste...
Ae,ne zna vidic igrat rukomet![]()
Raise my hammer,take my aim
uf kako lose poluvreme barse, napadaju oni i sve to, ali slabo je to. nadam se da ce uspeti da pobede, ali kriza je evidentna, valjda ce brzo proci...
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
real zgazi tenerife 1-5 (iguain 2 gola) i trenutno imaju isto bodova ka barsa.
barsa se opet muci da postigne gol i sto je mene pocelo da brine je to sto se ne moze dat jednostavan gol vec se mnogo petlja. ibru necu da pominjem jer je totalno u autu.
previse lopta kruzi oko 16 i opet nista.
Fali njima Eto'o, on se savrseno uklapao u njihovu igru. E sad, jel Barsa procjenila da nije vise onaj stari igrac, pa ga se tako lagano rijesila(sto je sudeci po igrama u Interu istina), il je samo problem adaptacije na talijansku ligu i igru Intera koja je totalno razlicita od Barselonine - pitanje je. Ipak se pokazalo da nije tek tako lako igrat uz Cavija, Inijestu, Mesija i ostale majstore, pa cak ni za jednog velikog igraca kao sto je Ibrahimovic. Mislim da mu nedostaje brzina da prati onakvu igru, doduse za jednog magarca od 192cm pokretan je odlicno, al opet je kamerunac bio munja.
'62 0-0.
2-1 na kraju. malaga piih od ekipe.
Kiksah nešto
ipak bi bilo bolje da nam je ostao eto...ibra je klasan igrac ali nesto se ne uklapa u nas sistem igre ne znam zbog cega
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks