Hvala puno![]()
Hvala puno![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
e, sad, ovako...sjecate li se mozda serije Vrtlog, odnosno kako je naziv bio u originalu?
ima onaj pomalo morbidni instrumental u shpici koji pokusavam da nadjem, ali bez naziva ne ide...
Maelstrom, ima na jubito![]()
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
Ima li ko " Nikad nije Crna Gora jela ljeba s prijekora" od Ljuba Sevaljevica?
Mozhe li par pjesmica ljubim ruke
Kid Sister - right hand hi (Riton vocal rub)
Alexandra Prince Feat. DJ Sign - I Am Here For (Houseshaker Mix)
Armand Van Helden - NYC Beat
Alexander Kowalski Feat Raz Ohara - Delicious (Vocal Mix)
Offer Nissim - First Time
Neelix - Disco Decay (Felguk Mix)
Sander Kleinenberg - This Is Our Night (Sultan & Ned Shepard)
Second Sun- Golden (Sultan and Ned Shepard Solid Gold mix)
Ivan Schwartz - Pretend (DJ Groover Remix)
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Moj emsi, ti muzichki zavisis od drugih ljudi. Nije ni chudo sto slusas losu muziku![]()
\\OFL•GIC
Ochekivao sam tvoj post dragi mi prijatelju iz sunchanog Novoga i unaprijed sam rijeshio da cu da te iskuliram,ostani mi u dobru.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
treba mi pomoc.
mislim da se radi o crnogorskoj pjevacici. pjesma ide jednim delim :
kao macka jurim,...
ko je od nas lud???
...
promenicu ti cud...
tako nekako...
treba mi ili cio text ili sight sa koga mgu da je skinem.
Hvala!!!
Evo jednog stiha koji fino opisuje moja iskustva s narodom... "Ljudi vole da s*ru kad MISLE da znaju ko si" by VIP ft Oneya - Moj zivot
A evo i jednog bezveznog FREESTYLEa od malocas by JA"Suze teku niz lice... Sjebao te osjecaj krivice... Ali dizi se... Zivot je tu naplju i samo tebe ceka...Ako ne ustanes odmah... Ubice te bez jedinoga metka"
Last edited by cvxcomputers; 22-02-10 at 11:10.
Ima li neko pjesmu koja se vrti u pozadini kad je intro emisije City na Pink M-u?
Ne mogu nigdje da je nađem.. Ili ako može nekako da se rippuje?
Hvala unaprijed.
Zna li neko ime lika koji obradjuje pozante stvari i intepretira ih u svom jezz stilu? I ako neko ima nesto od njega.
Richard Cheese vjerovatno...
Ljudi, pomagajte, ako imate da mi date nekih novijih house/techno itd hitova, ako bi mogla neka kompilacija, ili samo imena, bilo što bi bilo od pomoći.......
ljudi zna li neko pesmu koja se vrtela jedno vreme na WATS na eurosportu, peva je neka cura, a ja sam zapamtio samo pocetak refrena "I choose you......"
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ima li neko Svi na pod - "Ne razumem"?
I da spomenem jos jednu koju sam trazio i ranije ali bezuspjesno, Hotline - "Prije ili kasnije".
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
JELENA KAZANEGRA - Macka
odakle da je skinem??? ima li neki cd da se kupi , tj, je li ova Jelena izdala CD na kojoj je ova pesma???
aj!!!
http://www.video2mp3.net/
Pravo rjesenje za te 'rare' pjesme ukoliko ih ima negdje kao video..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks