porto 5:0 jbt sto su pizde nece da im daju utjesni gol![]()
1. tiket pogodio aston vilu h1, ajax 1, juve 2, roma 1 i palermo 1 - sa 2,5e dobio 35e
2. tiket pogodio leverkuzen x2, kaljari 1, juve 2, napoli x2, marsej 1, lion 2, pao na osasunu 1 sa 1e za 40
3. tiket pogodo real gg, milan 2, partizan h1, rusija 1, i padam na bragu gg za 50e
porto 5:0 jbt sto su pizde nece da im daju utjesni gol![]()
evo ne znam vise ni da postujem
znaci
sa 3 eura za 143 me baci bari gg
ufatio sam real gg
volsburg 1
roma 1
fiore 1
aston vila 1
palermo 1
e abiati abiati majku li ti mrtvu ***** mrzno mrzni... znaci uvjek sam mrzio milan ali od nocas znaci smislit ih ne mogu...:burp::burp::trashcom:
majku im na svijet mrznu iz***** cijeli dan se nadam i na kraju ovo da mi priredi abiati...nerealno[/QUOTE]
e ovakvo kolo a ja dobih samo 35esledeci vikend mozemo svi da preskocimo jer posle ovoliko realnog mora bit sve sjebano...
Goooooooooooooooooolllllll
gledam sad kladjenje na baw..
inter - celzi 2.70 3.00 2.60
a na klađenje ko prolazi dalje
Inter 2.85
celzi 1.40
Tttoooooo dadose ga braga u nadoknadi 50e :d
au nije jos gotovo, evo smanjise cesi na 3:2, 3/3 hokej![]()
***** ti kladionicu i sve redom... nemam snage vise da sastavim tiket.. pih
Schaffhausen - Locarno 2/1 probat kvota 30
kao i Dardanel - Karabukspor 1/2 isto kvota 30
PRENOSIM INFO:
Veoma vazan info za sve vas,dakle podjite do kladionice i trpajte na sto vise golova na ovom mecu,Apep kaznjen novcano u proslom kolu i kaznjen zabranom igranja sa seniorima jedan mec,tu kaznu ce odraditi veceras protiv mozda i najbolje Kiparske ekipe,igrace samo oni igraci koji nisu bili registrovani za prosli mec sto znaci da moraju igrati djeca iz omladinskog pogona ove ekipe,i da je tu najjaci sastav tesko bi se nosili sa Anorthosisom pa zamislite kako ce veceras igrati sa djecom od 15-16 godina,prednost je motiv Anorthosisa koji juri titulu ! Kvota na 4+ je gotovo 3.00 i mislim da ovo vrijedi u svakom slucaju trpajte makar na 3+ sto je sigurnija opcija po kvoti 1.60 !!!
e vala cu te poslusat pa kud puklo nek puklo![]()
Post nije moj, samo prenosim ono sto sam nasao na netu. Ja cu probati na dosta golova, samo jos ne znam koliko.
U kolko je ta utakmica ? Mada vjerujem da je blokirana za singl ako je tako,nisu oni ludi.....
mozda bi se moglo probat sa 2e na 7+?! kvota je 18
Ja odigrah 5 +,plus sam dodao Valensiju i Fenerbakce po 2 +,sa 5 e. za 30 pa sto bog da....
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks