Page 16 of 19 FirstFirst ... 61213141516171819 LastLast
Results 376 to 400 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Nagradno pitanje,

đe je brko koji trpi sekvence?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahahaha a ja se iskaidah,samo obratite paznju na jednog po jednog lika na slici.Znaci prekid,evo uznemirih komsiluk od smijeha
    a boskovic je najjaci.Nije mogao da ispadne veca derpeicina
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Nagradno pitanje,

đe je brko koji trpi sekvence?
    sef policije na c3, brko koji trpi sekvence na h4.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu je i sef evropske komisije Mauer

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    ima veze,ima Srpsko dravljanstvo,finasijsku imperiju koju je godinama gradio u Srbiji,prao tolike pare,i bio sponzor njihovih partija,finasirao koridor 10,i trista cuda,ali,vise im nije trebao i dobio je cinkanje i provalu u javnosti cime se bavi.,punio je godinama sestinu budzeta Srbije.I za to niko nije odgovoran,vec je Crna Gora kriminalna zemlja,mi smo problem regiona?
    Nikako da pobjegnes iz srednjeg vijeka i teorija zavjere.
    Davno je proslo vrijeme kad nam je Srbija bila za sve kriva. Ali izgleda da ni ti kao Kosutnica nijesi jos obavijesten da smo dvije drzave i da svaka uredjuje svoje dvoriste. Ali eto opet bi se nekako zabadao nos u tudje a nase je puno smeca.
    Crna Gora nije kriminalna zemlja? Samo nemoj i Srbija je i slicno jer mene oni ne zanimaju, mene zanima moja zemlja u koj taj saric ima nekretnina za koje bi bilo dobro da pokaze porijeklo novca kojima su kupljene ili stvorene.

A remark, aooooo kako se ismijah na fotku. Vidi jadnoga brka, sa dusevnim bolovima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ah,ti si ona koja tvrdi da je Crna Gora kriminalna zemlja,kako ja mogu biti u srednjem vijeku kada ti imas zamrznut status?
    Kada Tadic batali sa prozivanjem Crne Gore i smijesnim kukanjem zemljama EU,onda cu ja prihvatiti tvoj stav.
    Last edited by minjo; 21-02-10 at 21:16.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ah,ti si ona koja tvrdi da je Crna Gora kriminalna zemlja,kako ja mogu biti u srednjem vijeku kada ti imas zamrznut status?
    Kada Tadic batali sa prozivanjem Crne Gore i smijesnim kukanjem zemljama EU,onda cu ja prihvatiti tvoj stav.
    Moj status je itekako odmrznut Tvoj nikako da pobjegne od zavjera Srbije.
    A sto se ti sjekiras za tadica, imas za koga u Crnu Goru ne brini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Vjerujem da ce u sjutrasnjim Vijestima biti sa kojim zemljama saradjuju istrazni organi Italije, vjerovatno ce se Miras naljutiti sto tako govore.

Minjo, CG je kancer u Evropi, i nemoj ni da sumnjas da ce taj kancer biti odstranjen(samo da ne bude zabune, mislim na vlast i mafiju oko nje, a ne na drzavu). Sve ovo nije bezveze pokrenuto, vlast prvi put ne proizvodi, kanalise, i kontrolise dogadjaje, nego ih dogadjaji prestizu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Manimo se Srbije tema je Medo i napad na njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slusao sam drzavnog tuzioca Italije,i pored sveg natezanja novinarke,nije prevod uspio prekriti njegove rijeci,saradjujemo sa Srpskim tuziocem a sa Crnogorskim malo manje.
    iz prostog razloga jer su vecina za koje ima upit Italija,Srpski drzavljani,
    Samo nemoj govoriti da Crna Gora ne saradjuje,jer je godinama bila otvorena kancelarija talijanskih istraznih organa,i jedina smo zemlja koja je tako nesto dozvolila.
    isto tako,u podgorici je i amercki bivsi drzavni tuzilac.
    Tako da sve vratolomije Vijesti,su bespotrebne,jer niko nema zamjerku,od ovih nabrojanih zemalja.
    kada Medo ide u Ameriku,da donese jedan Apple i-pad
    Last edited by minjo; 21-02-10 at 21:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Minjo, da ne bismo i ja i ti nagadjali, otkrice se mnogo toga. Ne sto nesto znam, nego sto je ovo mnogo ozbiljnije nego sve do sada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ne zna vas narod da mjeri rijeci, a mnogi i namjerno koriste politicke beneficije da sa politichkim teshkim insinuacijama vrijedjaju drzavu i da prozivaju ljude za svasta.
    Meni je neshvatljivo da chlan parlamenta i predsjednik jedne partije optuzuje svoju drzavu a dio je tog rukovodstva. Zato kazem, iz pozicije iz koje ja posmatram, sve djeluje suludo i jako opasno po gradjane drzave. Imate i teske blokade na ekonomskom nivou zbog takvih reakcija.

Mjeriti mentalitet i reakcije ljudi na privatnom nivou kojeg je g. Medojevic jako svjestan jer je nekoliko puta naveo kao chinjenicu o onome o chemu je govorio da je CG jako mala drzava i da je "lichno" ispred politichkog.

Posmatrajuci po toj njegovoj tvrdnji koju je naveo na srbijanskoj TV, ovo se moze smatrati privatnim obracunom, i bilo bi zalosno da izazove sire reakcije zbog povrijedjivanja nacionalnog ponosa. Zato sam rekla da je ovo privatni porodichni obracun samo zbog njegovih navoda o mentalitetu u CG.

Malo vise mjere nije na odmet jer ovako djeluje bizarno.

Hvala Lepo
    je li moguce sta ja citam covjece!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    je li moguce sta ja citam covjece!!!
    jeste.moguce je.

hvala lepo.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Minjo, da ne bismo i ja i ti nagadjali, otkrice se mnogo toga. Ne sto nesto znam, nego sto je ovo mnogo ozbiljnije nego sve do sada.
    Naravno da je ozbiljnije,predsjednik odbora za evropske integracije treba biti smijenjen po hitnom postupku.
    A na medjunarodnom planu se nista ne desava vec 2 mjeseca,tako da BIa pored Mladica,Sarica,sada mora da trazi i i prepodobnog Simeona za kojim je Srbija raspisala potjernicu,a on sa sve mantijom,pobjegao i javio se BIJI iz Grcke,kakav je pop zbir;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Naravno da je ozbiljnije,predsjednik odbora za evropske integracije treba biti smijenjen po hitnom postupku.
    A na medjunarodnom planu se nista ne desava vec 2 mjeseca,tako da BIa pored Mladica,Sarica,sada mora da trazi i i prepodobnog Simeona za kojim je Srbija raspisala potjernicu,a on sa sve mantijom,pobjegao i javio se BIJI iz Grcke,kakav je pop zbir;-)
    Sve si u pravu. Bia i murija Srbije trazi i hapsi, a crnogorska udba i policija zovu na kafu kriminalce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve si u pravu. Bia i murija Srbije trazi i hapsi, a crnogorska udba i policija zovu na kafu kriminalce.
    srbija-lider u regionu u borbi protiv kriminala.Na celu kolone,Dacic,kojemu je do prije dvije godine bio zabranjeno da stupi na tlo EU i SAD.
    Aj,ne zajebavajte,nego je najsmjesnija uloga Medojevica u ovoj igri.

GentleGiant Guest

Dje nadje srbiju, rasadnik svake vrste kriminala i najkorumpiraniju policiju u evropi. Manit se biao i srbijao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj tako,ipak se trudi Srpski MUP.U Beogradu,patrola izlazi kada su kradje u marketima samo iznad 200 eura.Nisam vjerovao covjeku,kazu dnevno mu ulecu i kradu,ali ne moze policija da stigne,pa su odredili limit.Tako sada,taj moj poznanik placa cetvoricu iz obezbjedjenja,da u dvije smijene cuvaju piljaru.Velegrad,jbg,nema cile-mile...
    Nego tema je bivsi clan vlade Mila Djukanovica,koga je otpustio Drecun,Nebojsa Medojevic:dring:
    Last edited by minjo; 21-02-10 at 22:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U raspravi oko jučerašnjeg događaja moraju se diskvalifikovati , naravno kao potencijalni relevantni učesnici u priči , svi oni iz CG koji preferiraju Srbiju u odnosu na Crnu Goru , a znate da takvih ima da ih ne apostrofiram ,pritom apsolutno dozvoljavam da je relevantna priča Srba iz Crne Gore koji našu državu doživljavaju svojom.I Srbi iz Srbije su dobrodošli u razgovoru ali moraju odgovoriti na nezgodna pitanja u vezi sa umiješanošću njihove vlasti u tolerisanju mafije i izbjegavanje ,( dugogodišnje) hapšenja istih tih koje je Medo prozvao u CG.Srbi iz CG , koji i dalje vole iz različitih , prilično uskointeresnih i ništavilskih razloga, susjednu državu od svoje , kritikuju ođe da bi rušili ugled CG , a ne da bi doprinijeli razrješenju situacije.To rade i zbog neke vrste "osvete" jer se osjećaju poraženim na referendumu.Zato njihovu priču uzimam sa rezervom.

Što se tiče Crnogoraca koji se ne *****ju sa Srbijom, prilično sam razočaran sa onima koji nisu osudili ovaj ružan čin. Ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji odobravaju ovakve stvari samo zbog toga što ne vole Meda , ili ga ne podržavaju. Ja ga ne podržavam, a nisam ni zaljubljen u njega kao političara ali ovakve stvari se ne smiju dešavati a da država odlučno ne reaguje,sukladno Ustavu i zakonu.

Ne smije biti strašenja,prebijanja,nasilništva bilo koje vrste u zemlji koja bi htjela biti uređena pravom i zakonima.Ne smije. Eto , ja ne podržavam DPS , smatram ih odgovornim za popriličan dio dešavanja u državi koji nemaju veze sa onim kako bih ja htio da to bude ali ne bi im se svetio,tukao ih,maltretirao i sl.
    Demonstrirao bih protiv vlasti,suprotstavljao se i na ulici pokazujući građansku hrabrost ali ne bih zaskakao iz portuna Predraga Boškovića zato što mislim da je šljatina i ništa roba.To nije to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od kada je Boskovic direkor rudnika,ne moramo slusati je li i koliko iskopano uglja,je li ili nije pukla traka,smrznula nafta,i ostale bisere onog novira Chabarkape.A kakav je Boskovic privatno,ne interesuje me.
    Medu je ovo palo kao kec na desetku,ima godinu dana materijala za pricu.
    Ma svi osudjuju prijetnje,samo sto neko to malo sarkasticno a neko ironicno kaze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

srbija-lider u regionu u borbi protiv kriminala.Na celu kolone,Dacic,kojemu je do prije dvije godine bio zabranjeno da stupi na tlo EU i SAD.
    Aj,ne zajebavajte,nego je najsmjesnija uloga Medojevica u ovoj igri.
    Srbija lider, rekli DEA, a i ovaj zabar veceras ne tv vijesti. Ali i FBI koji je prije neki dan bio sa Dacicem vise dana u USA. JBG Minjo, samo nemoj da se previse zaneses, pa da dio svog tesko stecenog novca saljes u kantine centralnih zatvora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Dje nadje srbiju, rasadnik svake vrste kriminala i najkorumpiraniju policiju u evropi. Manit se biao i srbijao.
    Hahahha, pa od crnogorske bjezi svak u reginu, Evropi i svijetu. Nema te policije koja drzi do sebe, a da bi ove i na putu srela, a kamoli da saradjuju sa njima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cossack View Post
    U raspravi oko jučerašnjeg događaja moraju se diskvalifikovati , naravno kao potencijalni relevantni učesnici u priči , svi oni iz CG koji preferiraju Srbiju u odnosu na Crnu Goru , a znate da takvih ima da ih ne apostrofiram ,pritom apsolutno dozvoljavam da je relevantna priča Srba iz Crne Gore koji našu državu doživljavaju svojom.I Srbi iz Srbije su dobrodošli u razgovoru ali moraju odgovoriti na nezgodna pitanja u vezi sa umiješanošću njihove vlasti u tolerisanju mafije i izbjegavanje ,( dugogodišnje) hapšenja istih tih koje je Medo prozvao u CG.Srbi iz CG , koji i dalje vole iz različitih , prilično uskointeresnih i ništavilskih razloga, susjednu državu od svoje , kritikuju ođe da bi rušili ugled CG , a ne da bi doprinijeli razrješenju situacije.To rade i zbog neke vrste "osvete" jer se osjećaju poraženim na referendumu.Zato njihovu priču uzimam sa rezervom.
    Zaboravio si napisati koji su relevantni Albanci, Bošnjaci, Hrvati i Romi. ..

Ne valja ti ovo nacionalno kategorisanje relevantnosti stava. Zar nismo građanska država?
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahahha, pa od crnogorske bjezi svak u reginu, Evropi i svijetu. Nema te policije koja drzi do sebe, a da bi ove i na putu srela, a kamoli da saradjuju sa njima.
    Cija je ono mafija 8 u svijetu?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnogorska sa srpskim pasošima
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61213141516171819 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)