hahahahahahaha a ja se iskaidah,samo obratite paznju na jednog po jednog lika na slici.Znaci prekid,evo uznemirih komsiluk od smijeha
a boskovic je najjaci.Nije mogao da ispadne veca derpeicina![]()
Nagradno pitanje,
đe je brko koji trpi sekvence?![]()
hahahahahahaha a ja se iskaidah,samo obratite paznju na jednog po jednog lika na slici.Znaci prekid,evo uznemirih komsiluk od smijeha
a boskovic je najjaci.Nije mogao da ispadne veca derpeicina![]()
Raise my hammer,take my aim
Tu je i sef evropske komisije Mauer![]()
Nikako da pobjegnes iz srednjeg vijeka i teorija zavjere.
Davno je proslo vrijeme kad nam je Srbija bila za sve kriva. Ali izgleda da ni ti kao Kosutnica nijesi jos obavijesten da smo dvije drzave i da svaka uredjuje svoje dvoriste. Ali eto opet bi se nekako zabadao nos u tudje a nase je puno smeca.
Crna Gora nije kriminalna zemlja? Samo nemoj i Srbija je i slicno jer mene oni ne zanimaju, mene zanima moja zemlja u koj taj saric ima nekretnina za koje bi bilo dobro da pokaze porijeklo novca kojima su kupljene ili stvorene.
A remark, aooooo kako se ismijah na fotku. Vidi jadnoga brka, sa dusevnim bolovima![]()
Ah,ti si ona koja tvrdi da je Crna Gora kriminalna zemlja,kako ja mogu biti u srednjem vijeku kada ti imas zamrznut status?
Kada Tadic batali sa prozivanjem Crne Gore i smijesnim kukanjem zemljama EU,onda cu ja prihvatiti tvoj stav.
Last edited by minjo; 21-02-10 at 21:16.
Vjerujem da ce u sjutrasnjim Vijestima biti sa kojim zemljama saradjuju istrazni organi Italije, vjerovatno ce se Miras naljutiti sto tako govore.
Minjo, CG je kancer u Evropi, i nemoj ni da sumnjas da ce taj kancer biti odstranjen(samo da ne bude zabune, mislim na vlast i mafiju oko nje, a ne na drzavu). Sve ovo nije bezveze pokrenuto, vlast prvi put ne proizvodi, kanalise, i kontrolise dogadjaje, nego ih dogadjaji prestizu.
Slusao sam drzavnog tuzioca Italije,i pored sveg natezanja novinarke,nije prevod uspio prekriti njegove rijeci,saradjujemo sa Srpskim tuziocem a sa Crnogorskim malo manje.
iz prostog razloga jer su vecina za koje ima upit Italija,Srpski drzavljani,
Samo nemoj govoriti da Crna Gora ne saradjuje,jer je godinama bila otvorena kancelarija talijanskih istraznih organa,i jedina smo zemlja koja je tako nesto dozvolila.
isto tako,u podgorici je i amercki bivsi drzavni tuzilac.
Tako da sve vratolomije Vijesti,su bespotrebne,jer niko nema zamjerku,od ovih nabrojanih zemalja.
kada Medo ide u Ameriku,da donese jedan Apple i-pad
Last edited by minjo; 21-02-10 at 21:45.
Minjo, da ne bismo i ja i ti nagadjali, otkrice se mnogo toga. Ne sto nesto znam, nego sto je ovo mnogo ozbiljnije nego sve do sada.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Naravno da je ozbiljnije,predsjednik odbora za evropske integracije treba biti smijenjen po hitnom postupku.
A na medjunarodnom planu se nista ne desava vec 2 mjeseca,tako da BIa pored Mladica,Sarica,sada mora da trazi i i prepodobnog Simeona za kojim je Srbija raspisala potjernicu,a on sa sve mantijom,pobjegao i javio se BIJI iz Grcke,kakav je pop zbir;-)
Nemoj tako,ipak se trudi Srpski MUP.U Beogradu,patrola izlazi kada su kradje u marketima samo iznad 200 eura.Nisam vjerovao covjeku,kazu dnevno mu ulecu i kradu,ali ne moze policija da stigne,pa su odredili limit.Tako sada,taj moj poznanik placa cetvoricu iz obezbjedjenja,da u dvije smijene cuvaju piljaru.Velegrad,jbg,nema cile-mile...
Nego tema je bivsi clan vlade Mila Djukanovica,koga je otpustio Drecun,Nebojsa Medojevic:dring:
Last edited by minjo; 21-02-10 at 22:26.
U raspravi oko jučerašnjeg događaja moraju se diskvalifikovati , naravno kao potencijalni relevantni učesnici u priči , svi oni iz CG koji preferiraju Srbiju u odnosu na Crnu Goru , a znate da takvih ima da ih ne apostrofiram ,pritom apsolutno dozvoljavam da je relevantna priča Srba iz Crne Gore koji našu državu doživljavaju svojom.I Srbi iz Srbije su dobrodošli u razgovoru ali moraju odgovoriti na nezgodna pitanja u vezi sa umiješanošću njihove vlasti u tolerisanju mafije i izbjegavanje ,( dugogodišnje) hapšenja istih tih koje je Medo prozvao u CG.Srbi iz CG , koji i dalje vole iz različitih , prilično uskointeresnih i ništavilskih razloga, susjednu državu od svoje , kritikuju ođe da bi rušili ugled CG , a ne da bi doprinijeli razrješenju situacije.To rade i zbog neke vrste "osvete" jer se osjećaju poraženim na referendumu.Zato njihovu priču uzimam sa rezervom.
Što se tiče Crnogoraca koji se ne *****ju sa Srbijom, prilično sam razočaran sa onima koji nisu osudili ovaj ružan čin. Ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji odobravaju ovakve stvari samo zbog toga što ne vole Meda , ili ga ne podržavaju. Ja ga ne podržavam, a nisam ni zaljubljen u njega kao političara ali ovakve stvari se ne smiju dešavati a da država odlučno ne reaguje,sukladno Ustavu i zakonu.
Ne smije biti strašenja,prebijanja,nasilništva bilo koje vrste u zemlji koja bi htjela biti uređena pravom i zakonima.Ne smije. Eto , ja ne podržavam DPS , smatram ih odgovornim za popriličan dio dešavanja u državi koji nemaju veze sa onim kako bih ja htio da to bude ali ne bi im se svetio,tukao ih,maltretirao i sl.
Demonstrirao bih protiv vlasti,suprotstavljao se i na ulici pokazujući građansku hrabrost ali ne bih zaskakao iz portuna Predraga Boškovića zato što mislim da je šljatina i ništa roba.To nije to.
Od kada je Boskovic direkor rudnika,ne moramo slusati je li i koliko iskopano uglja,je li ili nije pukla traka,smrznula nafta,i ostale bisere onog novira Chabarkape.A kakav je Boskovic privatno,ne interesuje me.
Medu je ovo palo kao kec na desetku,ima godinu dana materijala za pricu.
Ma svi osudjuju prijetnje,samo sto neko to malo sarkasticno a neko ironicno kaze
Crnogorska sa srpskim pasošima![]()
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks