Page 102 of 284 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112152202 ... LastLast
Results 2,526 to 2,550 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

znate li sto bi se desilo milanu da makne ambrozinija gatuza zambrotu sedorfa ? ovako ka juve bi isprdjeli iz svega samo veliki igraci i sampioni donose rezultate a ne neki ``extra talenti`` iz argentine i brazila!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesu to vise igraci koji mogu da odigraju 40 utakmica u sezoni na visokom nivou. Mogu samo da budu pristojna alternativa novim igracima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

mozda sederof jer je on prestar ali to rec za ovo 3 ? ljudi nije igrac od 32-3 star za fudbal nego su ovi drugi premladi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

a to 40 utakmica ne moze ni bik ka runi odigrat jos ova sezona skracena zbog svetskog prvenstva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Mislis da nije? Vidjeces kontinuitet.

Pazzini je ubitacan.

Meni bi on bio 1. špic Italije na svjetsko. On, pa onda ostali. Još ne svatam zašto ga je Fiore onako lagano šutnula i to su ga dali za Bonacolija... Nejasno baš...

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Meni bi on bio 1. špic Italije na svjetsko. On, pa onda ostali. Još ne svatam zašto ga je Fiore onako lagano šutnula i to su ga dali za Bonacolija... Nejasno baš...
    Igraju sa jednim shpicem, a on vjerovatno nije zhelio da grije klupu djili...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

U srijedu se nadam da Inter pocne sa Militom, Etoom i Pandevom u napadu. Sredinu mogu da drze Snajder, Kambjaso i Stankovic, uz pomoc Zanetija sa lijevog beka. Ne vidim drugi nacin osim jake ofanzivne igre, da se savlada Celzi. Kladim se da Anceloti ne ocekuje tako nesto, jer je Murinjo u kljucnim utakmicama uvjek pocinjao 'sa siguricom'. Prvo se natrpa odbrana, pa u napadu sto bude. Sa Pandevom i Snajderom Inter bi imao igrace koji su dobri u 1na1 situacijama, a imaju brzinu i dobro dodavanje, sto je itekako potrebno Militu i Etou. Naravno, uz dosta pozrtvovanja i trcanja, mislim da je 4-3-3 moguca protiv Celzija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Igraju sa jednim shpicem, a on vjerovatno nije zhelio da grije klupu djili...
    da da, još su tu u Joveta i Mutu... Ali ja mislim da je Pacini bolji od obojice.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    U srijedu se nadam da Inter pocne sa Militom, Etoom i Pandevom u napadu. Sredinu mogu da drze Snajder, Kambjaso i Stankovic, uz pomoc Zanetija sa lijevog beka. Ne vidim drugi nacin osim jake ofanzivne igre, da se savlada Celzi. Kladim se da Anceloti ne ocekuje tako nesto, jer je Murinjo u kljucnim utakmicama uvjek pocinjao 'sa siguricom'. Prvo se natrpa odbrana, pa u napadu sto bude. Sa Pandevom i Snajderom Inter bi imao igrace koji su dobri u 1na1 situacijama, a imaju brzinu i dobro dodavanje, sto je itekako potrebno Militu i Etou. Naravno, uz dosta pozrtvovanja i trcanja, mislim da je 4-3-3 moguca protiv Celzija.

U ovoj formaciji bi pandev i eto morali masu da pomazhu sredini, jer ako zatvore snajdera (shto ce vjerovatno i uraditi), nece imati ko da filtrira loptu prema shpicevima, a duge lopte teshko da mogu proci pored terija and co... Volio bih jednom da vidim murinja da napane u tvrdoj utakmici od pochetka... Jedina shansa po mom mishljenju za inter je da stisnu odma i uvale neki gol na pochetku, poslije toga je sve moguce pa chak da isprate chelzi sa 2-3 gola prednosti u london... Ako se budu svo vrijeme branili ispanuce sigurno, ta igra odgovara drogbi i dace bar jedan gol protiv bilo koje odbrane na svijetu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    da da, još su tu u Joveta i Mutu... Ali ja mislim da je Pacini bolji od obojice.
    Problem je shto on igra klasichnog shpica, van 16m je neupotrbljiv, dok jojo i mutu idu po krilima... Previshe bi ofanzivno bilo da igraju 2 shpica i 2 krila jer nemaju pozadi dovoljno kvalitetne igrache koji bi to mogli pokriti...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    U ovoj formaciji bi pandev i eto morali masu da pomazhu sredini, jer ako zatvore snajdera (shto ce vjerovatno i uraditi), nece imati ko da filtrira loptu prema shpicevima, a duge lopte teshko da mogu proci pored terija and co... Volio bih jednom da vidim murinja da napane u tvrdoj utakmici od pochetka... Jedina shansa po mom mishljenju za inter je da stisnu odma i uvale neki gol na pochetku, poslije toga je sve moguce pa chak da isprate chelzi sa 2-3 gola prednosti u london... Ako se budu svo vrijeme branili ispanuce sigurno, ta igra odgovara drogbi i dace bar jedan gol protiv bilo koje odbrane na svijetu...
    Pa naravno, Etoo i Pandev bi se vracali da pomazu sredini. Celzi je, po meni, slabiji na bekovskim pozicijama. Esli Kol je povrijedjen, a Bane Ivanovic je vise centralni bek nego spoljni. Mislim da Interovi napadaci tu mogu iskoristiti svoju brzinu i tehniku, slazem se da duge lopte nikako ne mogu da prodju pored Terija i ekipe. Mozda neko dodavanje u prostor, al Celzi je ekipa koja je savrseno pozicionirana, tako da ce prilike za to biti rijetke.
    Rani gol je Milanu znacio dosta, i nedostatak srece je uslovio da na poluvremenu ne isprate Mancester bar sa jos kojim golom u mrezi. Ali dzabe sve da AC nije imao u napadu 2 igraca koji su odlicni u 1na1 situacijama(Pato i Ronaldinjo). Jer neko mora da svara visak, dzabe akcija po krilu kad naletis na stub u odbrani. Zbog toga se i nadam Pandevu, u odlicnoj je formi, ima dribling na malo prostoru i brzinu, a i Snajderu ce biti lakse u tom slucaju jer ce ga ofanzivnija formacija rasteretiti sto se tice presinga Celzijevih igraca.
    Sto se Celzija tice, njihovi kvaliteti su poznati. Cvrsta odbrana i sredina, i fizicki superioran napad. Bitno je samo da onemoguce sto je moguce vise proigravanja Drogbe i Anelke u prostor, mozda uz pomoc ofsajd zamki. Napadacki tandem Celzija se odlicno krece, jaki su u vazduhu, dakle - bice zajebano.

Ako Inter bude odigrao hrabro i napadacki, moze da se nada pozitivnom rezultatu. Al ako odluce da taktiziraju i da se brane, uvalice im plavci gol na neki prekid il visoku loptu. Prosto, moraju ih ofanzivnom postavkom odbit sto dalje od gola, jer ako ih puste, dimosevi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc odgledah poluvrijeme Volvs-Celsi.Jeste da nije neko mjerilo,ali je Celsi prosjecna ekipa bez Lamparda i Esijena.Balak,Mikel,Maluda i Kol su mnogo slaba sredina.
    Desni bek Fereira,Teri opterecen skandalom,Esli Kol povrijedjen.

Za srijedu se vraca Lampard...

Nasi igraci imaju problem motivacije protiv slabijih ekipa,tako da ce bit pravi kad bude trebalo.
    Inter nece imat nikakvih opravdanja ukoliko ne dobije.Jedino da nas sudije pokradu kao Fiorentinu ili da bas,bas nemamo srece da lopta udje u gol

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih se ja mnogo nadao Mourinhovoj ofanzivi. Siguran sam da ce on ic na takticko nadmudrivanje sa Ancom, i to ce bit njegova propast. Ne u smislu da je on losiji takticar od Anca, daleko od toga, nego jednostavno Chelsea ima bolji tim od Intera. To ce ga zajebat. Mozda ako se utakmica rasplamsa, recimo pane neki rani gol, moze da se zanemari ta defanzivna taktika. Svejedno, ocekujem skoro minimalni prolaz Chelsea, uz igracku dominaciju. Toliko.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja mislim da je potpuna ofanziva jedini nacin za inter.Jer iako nema esijena celzi ima dovoljno dobre defanzivne karakteristike veznog reda da skroz zatvore snajdera,sto automatski znaci da se sanse za gol svode na to da stankovic mozda proturi koju loptu,ili maikon probije po boku.Na duge lopte nema srece.Ovako kad bi se eto i pandev rasirili po bokovima moglo bi bit svasta.Obojica su dobri 1 na 1,a celziju nema 2 prva beka-bosingve i kola.Sa 4 takva ofanzivca+stankovic i maikon sa svojim ubacivanjima nema sanse da nebi dali gol.Dobro,vjerovatno bi i primili koji,ali tako barem imaju neke sanse,jer mislim da inter ima ekipu da nadigra celzi,uz malo srece.A ako se zatvore ugasili su ga 100%.Nece dat gol,a sanse nema da drogba nece iz neke sunjave situacije(ili neko drugi)za 90 minuta dat gol.Mislim da je murinjo dovoljno pametan da postavi ovako ekipu.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih ja sa 3 spica,i mislim da Murinjo to nece napravit.Snajder cijele sezone igra kao trekvartista,ne moze ga sad premjestat i da gurne u vatru 3 spica,a na klupi roviti Baloteli.

Greska(neiskustvo) Leonarda protiv Mancestera:

Poceo je Ronaldinjom,Patom i Huntelarom u napadu,Bekamom,Pirlom i Ambrosinijem u sredini.Znaci,imao je samo Ambrosinija koji je trebao da kvari igru Mancestera.Ogromna greska.
    Ferguson je poceo sa 5 igraca u sredini,naspram Leonardovih 3 igraca.

Druga stvar, potpuno je ugusio desnu stranu.Imao je Abatea,Bekama i Pata-sve po desnoj strani.A jos je Abate po prirodi ofanzivniji igrac,nego cisti bek.
    Nije bilo sanse da njih trojica funkcionisu.Jos jedna velika greska.

Anceloti i Murinjo su dosta iskusni,tako da ocekujem da obojica pocnu sa po 2 spica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ne bih ja sa 3 spica,i mislim da Murinjo to nece napravit.Snajder cijele sezone igra kao trekvartista,ne moze ga sad premjestat i da gurne u vatru 3 spica,a na klupi roviti Baloteli.

Greska(neiskustvo) Leonarda protiv Mancestera:

Poceo je Ronaldinjom,Patom i Huntelarom u napadu,Bekamom,Pirlom i Ambrosinijem u sredini.Znaci,imao je samo Ambrosinija koji je trebao da kvari igru Mancestera.Ogromna greska.
    Ferguson je poceo sa 5 igraca u sredini,naspram Leonardovih 3 igraca.

Druga stvar, potpuno je ugusio desnu stranu.Imao je Abatea,Bekama i Pata-sve po desnoj strani.A jos je Abate po prirodi ofanzivniji igrac,nego cisti bek.
    Nije bilo sanse da njih trojica funkcionisu.Jos jedna velika greska.

Anceloti i Murinjo su dosta iskusni,tako da ocekujem da obojica pocnu sa po 2 spica
    Nije igrao Abate, nego Bonera koji je mnogo defanzivniji tip. Svakako, slazem se sa tim da je trebao da mu igra Flamini/Gattuzo. Tako su izbacali Manchestera prethodnih godina - nadigrali su ih na sredini. Drugo je da on ima igrace koji mogu konstantno da drze pritisak.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da leo ne moze da se dozove pameti i gurne flaminia u prvih 11.Znaci 100% sam siguran da bi to 3 puta bolje funkcionisalo,jer jednostavno ambrozini i gatuzo nemaju snage citavu utakmicu disat protivncima za vrat,a uz to se flaminia zestoko pridodaje napadu.Znaci nevjerovatno.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ne bih se ja mnogo nadao Mourinhovoj ofanzivi. Siguran sam da ce on ic na takticko nadmudrivanje sa Ancom, i to ce bit njegova propast. Ne u smislu da je on losiji takticar od Anca, daleko od toga, nego jednostavno Chelsea ima bolji tim od Intera. To ce ga zajebat. Mozda ako se utakmica rasplamsa, recimo pane neki rani gol, moze da se zanemari ta defanzivna taktika. Svejedno, ocekujem skoro minimalni prolaz Chelsea, uz igracku dominaciju. Toliko.
    Kad Case ovo vidi ubachice te odma u folder
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

kad inter ispane iz lige sampiona ubacice case samog sebe u folder

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    sta je rekao covjek a da nije tacno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Moze on ubacat sto oce, ja istinu pricam, i evo cemo vidjet. Ne mozete mi rec da Inter ima bolju ekipu od Chelsea, a moje misljenje je da ce Mou ic na taktiku, kao sto inace ide, i ne vidim sto je tu cudno...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se.

Znate koja 2 covjeka su kljuc? 2 BOMBARDERA: Sneijder i Deki.

Moraju da sutiraju svo vrijeme.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

deki je masinerija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobija Inter sa jednim golom razlike.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Teska utakmica,znajuci JM igrace 2 spica...Slazem se za Stankovica i Snajdera da trebaju da probaju sut sa distance. Nadam se da ce odbrana odigrati bez kiksa,jer i najmanji ce Drogba da iskoristi. Druga stvar,cekam Etoa da pokaze zasto je bio vazio za jednog od najboljih napadaca u Barci.

Page 102 of 284 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112152202 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)