Page 14 of 19 FirstFirst ... 4101112131415161718 ... LastLast
Results 326 to 350 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SECTOR View Post
    Ima li Medo imunitet?
    ima poslanicki...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Znaš dobro da sam malo bio pežurativan pa sam i spomenuo Južnoamerikance i druge.
    Samo pogledaj oko nas: Srbija, Hrvatska,Makedonija,Bosna...svi ama baš svi su pravosnažno osudili nekog za korupciju i to iz gornjih slojeva!
    Pošto očigledno ne živiš ovđe( jar da živiš znao bi o čemu pričam):
    Crna Gora je jedina država u kojoj nikada niko nije osuđen za korupciju i u kojoj nikada i nikad nijedan visoki funkcioner nije osuđen za učestvovanju u kriminalnim radnjama!
    Da li to znači po tebi da smo najdemokratskija država na svijetu gdje teče med i mlijeko ili da imamo pravosuđe koje služi kriminalcima i koruptivnim osobama sa visokih položaja?
    Zar ne vidiš kako se ovdje radi.Prvo se pokrene priča npr: Đurišić-Montenegro,pa zatim Mugoša i ljekovi, pa Zavala ...
    Narod misli da je konačno krenuo obračun sa BANDITIMA I KRIMINALCIMA a onda sve utihne!
    Kakva je to zemlja gdje policija daje političko saopštenje?
    Volio bih da ,,ostaneš" u diskusijama kada Milo i takvi ljudi napuste vlast...
    Svi će ih pljuvati i govoriti kako su i oni znali da je to kriminalac i mafijaš ali nešto nijesu smatrali da je to potrebno da se javno kaže!
    Kada bude ,,ljetovao" u Spužu SVI ĆE GA ZABORAVITI I PRIČAĆE O NJEMU SVE NAJGORE!
    E razlika između mene i takvih je ta što ja sada za njega govorim ono što drugi vide a ne smiju da kažu!
    Govorio sam tako i 1990,91,92,93,94,95 i zašto je meni lako---
    Zato što ja i o Mladiću, Karadžiću,Miloševiću takođe mislim sve najgore...da su zlikovci da su uništili sve oko sebe...
    E tu se ja razlikujem u odnosu na 90% forumaša zato me brišu!
    Lako se braniti od onih koji napadaju samo DUKLJANE ILI SAMO VELIKOSRBE ALI ŠTO MENI NAĆI KADA SAM JA PROTIV I JEDNIH I DRUGIH.
    Tu nastaje problem.

ako te brišu zbog ovih stavova,mogu slobodno i mene jer mislimo vrlo slično.

lično mi je jako krivo da su se i ovdje uopšte pojavila opravdanja za ovaj jučerašnji napad.

sreća je da mu se nije desilo nešto baš loše, mada je i ovo dovoljno neprijatno. opravdanje tipa napad na strika i bratstvo je smiješno i ako prođe u javnosti biće mi jako,jako ,jako krivo. boli me k. za bratstva a stričevi neka se sami brane od optužbi.ima mogućnost tužiti medojevića i ako dokaže da laže, a uz sudove i tužilaštvo kakvi jesu, neće imati problema...

za napad, kazna novčana ili zatvor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo vec jutros u vijestima cijenjeno bratstvo micunovica najavljuje tuzbu protiv medojevica zbog iznosenja kleveta i lazi.Koliko ce odstetu morat da plati samo on zna.
    Ali najjace u svim ovim slucajevima(ivanovic,novinari vijesti,sad medojevic itd.)je to sto se vlast ne zaustavlja na jednostavnom ignorisanju napada,nego jos izigravaju zrtve.Znaci genijalno.Ali i tako treba,kad mogu ovako lako da manipulisu sa narodom.Ovce i treba sisati
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Evo vec jutros u vijestima cijenjeno bratstvo micunovica najavljuje tuzbu protiv medojevica zbog iznosenja kleveta i lazi.Koliko ce odstetu morat da plati samo on zna.
    Ali najjace u svim ovim slucajevima(ivanovic,novinari vijesti,sad medojevic itd.)je to sto se vlast ne zaustavlja na jednostavnom ignorisanju napada,nego jos izigravaju zrtve.Znaci genijalno.Ali i tako treba,kad mogu ovako lako da manipulisu sa narodom.Ovce i treba sisati
    a shvatas da ima imunitet koji se nece skidati u slucaju tuzbe za klevetu...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ima poslanicki...
    Zato i napada i laje na sve i svasta.Niko ne kaze ima li ili nema istine u tim njegovim pricama, ali ajde neka se coek odrekne tog imuniteta neka ga tuze Micunovici pa neka se igraju tamo po sudovima da ovaj forum pocine malo.
    Nego pomenuse li onaj vojvoda i djedov mali ove Micunovice nekad? Medo glup si ka' tocak, a mogao si dosta da napravis u politici...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Znaš dobro da sam malo bio pežurativan pa sam i spomenuo Južnoamerikance i druge.
    Samo pogledaj oko nas: Srbija, Hrvatska,Makedonija,Bosna...svi ama baš svi su pravosnažno osudili nekog za korupciju i to iz gornjih slojeva!
    Pošto očigledno ne živiš ovđe( jar da živiš znao bi o čemu pričam):
    Crna Gora je jedina država u kojoj nikada niko nije osuđen za korupciju i u kojoj nikada i nikad nijedan visoki funkcioner nije osuđen za učestvovanju u kriminalnim radnjama!
    Da li to znači po tebi da smo najdemokratskija država na svijetu gdje teče med i mlijeko ili da imamo pravosuđe koje služi kriminalcima i koruptivnim osobama sa visokih položaja?
    Zar ne vidiš kako se ovdje radi.Prvo se pokrene priča npr: Đurišić-Montenegro,pa zatim Mugoša i ljekovi, pa Zavala ...
    Narod misli da je konačno krenuo obračun sa BANDITIMA I KRIMINALCIMA a onda sve utihne!
    Kakva je to zemlja gdje policija daje političko saopštenje?
    Volio bih da ,,ostaneš" u diskusijama kada Milo i takvi ljudi napuste vlast...
    Svi će ih pljuvati i govoriti kako su i oni znali da je to kriminalac i mafijaš ali nešto nijesu smatrali da je to potrebno da se javno kaže!
    Kada bude ,,ljetovao" u Spužu SVI ĆE GA ZABORAVITI I PRIČAĆE O NJEMU SVE NAJGORE!
    E razlika između mene i takvih je ta što ja sada za njega govorim ono što drugi vide a ne smiju da kažu!
    Govorio sam tako i 1990,91,92,93,94,95 i zašto je meni lako---
    Zato što ja i o Mladiću, Karadžiću,Miloševiću takođe mislim sve najgore...da su zlikovci da su uništili sve oko sebe...
    E tu se ja razlikujem u odnosu na 90% forumaša zato me brišu!
    Lako se braniti od onih koji napadaju samo DUKLJANE ILI SAMO VELIKOSRBE ALI ŠTO MENI NAĆI KADA SAM JA PROTIV I JEDNIH I DRUGIH.
    Tu nastaje problem.
    U periodu od 01.01.2006. do 30.06.2009.godine, podnijeto je 887 krivičnih prijava, protiv 1420 lica, od čega u 2006. godini 271 prijava protiv 449 lica, u 2007.godini 274 prijava protiv 435 lica, u 2008.godini 231 prijava protiv 363 lica i u prvoj polovini 2009. g. 111 krivičnih prijava protiv 173 lica, dok je u izvještajnom periodu u radu bilo 177 optuženja protiv 247 lica, donijeta 151 presuda protiv 206 lica, od čega je pravosnažno 94 presuda protiv 105 lica (u 2006. – 50 pravosnažnih presuda protiv 55 lica, u 2007. – 34 pravosnažne presude protiv 39 lica, 2008.g. - 9 pravosnažnih presuda protiv 10 lica i u prvoj polovini 2009. – 1 pravosnažna presuda protiv 1 lica).

Osim toga, detaljnom analizom predmeta u kojima je krivični postupak završen osuđujućom presudom, došlo se do podataka da je u 76 predmeta protiv 108 lica krivični postupak završen osudjujućom presudom, od čega je: kaznom zatvora zbog krivičnog djela za koja je propisan zatvor do osam godina osudjeno je 47 lica, u 24 predmeta; kaznom zatvora zbog krivičnih djela za koja je propisan zatvor preko osam godina, osudjeno je pet lica u tri predmeta; uslovna osuda zbog krivičnih djela za koja je propisan zatvor do pet godina, izrečena je u 48 predmeta protiv 55 lica, i novčanom kaznom zbog krivičnog djela za koje je propisan zatvor do tri godine, osudjeno je jedno lice u jednom predmetu.

U predmetima organizovanog kriminala donijeta je 21 osudjujuća presuda protiv 105 lica (zatvor) i jedna oslobadjajuća presuda protiv tri lica.

Takođe, prema podacima Vrhovnog suda, povećana je efikasnost rada sudova i smanjen broj zaostalih predmeta iz prethodnih godina, i to za: 1) krivična djela sa elementima korupcije, gdje je kod osnovnih i viših sudova u Crnoj Gori zaključno sa 30.06.2009.godine bilo ukupno u radu, 260 predmeta sa elementima korupcije, od čega je riješen 201 predmet, od čega su 107 pravosnažne odluke, ostalo je neriješeno 59 predmeta, dok je za 94 predmeta postupak po žalbi u toku; 2) krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala, gdje je u radu bilo ukupno 31 predmet, od čega je riješeno 22 predmeta, ostalo je neriješenih 9 predmeta, a od ukupnog broja riješenih predmeta odluka je pravosnažna u 4 predmeta, dok je u 18 predmeta postupak po žalbi u toku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto ima bratstvo Micunovic da tuzi Medojevica, ako je iznio lazi i klevete (a svi znamo da nisu lazi), on ih je iznio na racun jednog jedinog covjeka. Neka taj covjek (strah me rec ime!) fino izadje u javnost i kaze da ce da ga tuzi zbog lazi.
    Meni se cini da se ovi iz familije Micunovica trkaju ko ce bolje da ga brani, nebi li sultan imao obzira prema njima i lijepo ih nagradio zato sto se zalazu za njega.

Dje je bilo bratstvo Micunovica kad je doticni u sred bijela dana ubio covjeka, dje je bratstvo da nam objasni kako to da se njihov branjenik nalazi na potjernici vecine zemalja iz okoline, na italijanskoj potjernici su cak dva Micunovica, ako jedan vec nije u zatvor.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    a shvatas da ima imunitet koji se nece skidati u slucaju tuzbe za klevetu...
    a da,skroz zaboravih na poslanicki imunitet...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    U periodu od 01.01.2006. do 30.06.2009.godine, podnijeto je 887 krivičnih prijava, protiv 1420 lica, od čega u 2006. godini 271 prijava protiv 449 lica, u 2007.godini 274 prijava protiv 435 lica, u 2008.godini 231 prijava protiv 363 lica i u prvoj polovini 2009. g. 111 krivičnih prijava protiv 173 lica, dok je u izvještajnom periodu u radu bilo 177 optuženja protiv 247 lica, donijeta 151 presuda protiv 206 lica, od čega je pravosnažno 94 presuda protiv 105 lica (u 2006. – 50 pravosnažnih presuda protiv 55 lica, u 2007. – 34 pravosnažne presude protiv 39 lica, 2008.g. - 9 pravosnažnih presuda protiv 10 lica i u prvoj polovini 2009. – 1 pravosnažna presuda protiv 1 lica).

Osim toga, detaljnom analizom predmeta u kojima je krivični postupak završen osuđujućom presudom, došlo se do podataka da je u 76 predmeta protiv 108 lica krivični postupak završen osudjujućom presudom, od čega je: kaznom zatvora zbog krivičnog djela za koja je propisan zatvor do osam godina osudjeno je 47 lica, u 24 predmeta; kaznom zatvora zbog krivičnih djela za koja je propisan zatvor preko osam godina, osudjeno je pet lica u tri predmeta; uslovna osuda zbog krivičnih djela za koja je propisan zatvor do pet godina, izrečena je u 48 predmeta protiv 55 lica, i novčanom kaznom zbog krivičnog djela za koje je propisan zatvor do tri godine, osudjeno je jedno lice u jednom predmetu.

U predmetima organizovanog kriminala donijeta je 21 osudjujuća presuda protiv 105 lica (zatvor) i jedna oslobadjajuća presuda protiv tri lica.

Takođe, prema podacima Vrhovnog suda, povećana je efikasnost rada sudova i smanjen broj zaostalih predmeta iz prethodnih godina, i to za: 1) krivična djela sa elementima korupcije, gdje je kod osnovnih i viših sudova u Crnoj Gori zaključno sa 30.06.2009.godine bilo ukupno u radu, 260 predmeta sa elementima korupcije, od čega je riješen 201 predmet, od čega su 107 pravosnažne odluke, ostalo je neriješeno 59 predmeta, dok je za 94 predmeta postupak po žalbi u toku; 2) krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala, gdje je u radu bilo ukupno 31 predmet, od čega je riješeno 22 predmeta, ostalo je neriješenih 9 predmeta, a od ukupnog broja riješenih predmeta odluka je pravosnažna u 4 predmeta, dok je u 18 predmeta postupak po žalbi u toku.
    Ima li dje imenom i prezimenom ko je osudjen, i za koliku svotu novca??
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Advokat: Mićunović i Medojević se slučajno sreli Advokat Nenada Mićunovića, osumnjičenog za napad na Nebojšu Medojevića, tvrdi da su se njegov klijent i lidera PzP slučajno sreli ispred zgrade u kojoj živi Medojević.
    "Moj branjenik ga je povukao za rukav i upozorio da više ne izlaže ruglu njegovog strica Branislava Mićunovića i porodicu Mićunović", izjavio je advokat Vladan Bojić za podgoričku Pobjedu.
    Prema riječima Bojića, Medojević je Mićunoviću rekao: Obavijestiću Amerikance.
    "Došlo je do prepirke, ali nikakvog fizičkog kontakta nije bilo", rekao je Mićunovićev advokat.
    Advokat je kazao da nema svjedoka pomenutog incidenta i da je "sve trajalo nekoliko sekundi".
    "To je bio incident kakvi se dešavaju svaki dan", rekao je Bojić, i dodao da je postupak Nenada Mićunovića "emotivna reakcija koja nema nikakve posledice".

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Zasto ima bratstvo Micunovic da tuzi Medojevica, ako je iznio lazi i klevete (a svi znamo da nisu lazi), on ih je iznio na racun jednog jedinog covjeka. Neka taj covjek (strah me rec ime!) fino izadje u javnost i kaze da ce da ga tuzi zbog lazi.
    Meni se cini da se ovi iz familije Micunovica trkaju ko ce bolje da ga brani, nebi li sultan imao obzira prema njima i lijepo ih nagradio zato sto se zalazu za njega.

Dje je bilo bratstvo Micunovica kad je doticni u sred bijela dana ubio covjeka, dje je bratstvo da nam objasni kako to da se njihov branjenik nalazi na potjernici vecine zemalja iz okoline, na italijanskoj potjernici su cak dva Micunovica, ako jedan vec nije u zatvor.
    Ista stvar kao i sa vlašću je u pitanju.Napadne neko iz inostranstva Mila a sjutri dan odma u novinama osvane kako je to napad na Crnu Goru.Ne na predsjednika lično ne na njegovu civilnu ličnost(jer to što je mutio nije mutio u ime Crne Gore) već direktno napad na Crnu Goru i njene građane.Tako sebi obezbjeđuješ veća leđa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SECTOR View Post
    Zato i napada i laje na sve i svasta.Niko ne kaze ima li ili nema istine u tim njegovim pricama, ali ajde neka se coek odrekne tog imuniteta neka ga tuze Micunovici pa neka se igraju tamo po sudovima da ovaj forum pocine malo.
    Nego pomenuse li onaj vojvoda i djedov mali ove Micunovice nekad? Medo glup si ka' tocak, a mogao si dosta da napravis u politici...
    Isti dan kad i Medo, ali se na Andriju nije zalećalo bratstvo....

Mandić je naveo da u Crnoj Gori postoji neformalni centar moći koga čine Mićunović, Milo Đukanović, Šarić, ali i Stanko Subotić i Aco Đukanović. On je podsjetio da je u Skupštini prvi ukazao na postojanje tih centara moći i da je tada spomenuo ime Brana Mićunovića.
    - Osim Brana Mićunovića, koji je očigledno nadređen Milu Đukanoviću, u ovoj vezi organizovanog kriminala i ljudi iz vlasti, ne smijemo zaboraviti Stanka Subotića Caneta, Aca Đukanovića i Darka Šarića, jer njih petorica čine ključnu spregu vlasti i organizovanog kriminala u Crnoj Gori. U Kini je svojevremeno postojala četvoročlana banda, koja je upravljala tom državom a Crnom Gorom, koja je neuporedivo manja, upravlja petočlana banda - rekao je Mandić.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Isti dan kad i Medo, ali se na Andriju nije zalećalo bratstvo....
    a dje na njega da se zalijecu(metar i čevap)gre'ota je
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Bas me zanima sledeci broj Monitora i naslovna kako ce da izgleda..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    neki tenk uperen u meda xaxaxa

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Advokat: Mićunović i Medojević se slučajno sreli Advokat Nenada Mićunovića, osumnjičenog za napad na Nebojšu Medojevića, tvrdi da su se njegov klijent i lidera PzP slučajno sreli ispred zgrade u kojoj živi Medojević.
    "Moj branjenik ga je povukao za rukav i upozorio da više ne izlaže ruglu njegovog strica Branislava Mićunovića i porodicu Mićunović", izjavio je advokat Vladan Bojić za podgoričku Pobjedu.
    "Došlo je do prepirke, ali nikakvog fizičkog kontakta nije bilo", rekao je Mićunovićev advokat.
    Advokat je kazao da nema svjedoka pomenutog incidenta i da je "sve trajalo nekoliko sekundi".
    "To je bio incident kakvi se dešavaju svaki dan", rekao je Bojić, i dodao da je postupak Nenada Mićunovića "emotivna reakcija koja nema nikakve posledice".
    a sto znas, mozda je i istina, ne mora medo po defoltu biti zrtva...
    a + medo nema nikakvih povreda...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Bogomi se niksicanin htio zaklet da je napadnut kao lider politicke stranke. Sve on zna, ovako sve prica jer je cuo od prijatelja iz opozicije.
    Nadam se da ti je sad jasno da nije napadnut kao lider stranke nego jer je prozivao Brana Micunovica
    evo ovdje svi nasiroko pricaju o Branu pa mislis li da cemo svi dobiti batine. Nadam se da ti je sad jasno zasto je Medo napadnut.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Znajuci ih, cekaju da vide kako ce vjetar punut...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Advokat tvrdi da su se njegov klijent i lidera PzP slučajno sreli ispred zgrade

"Došlo je do prepirke, ali nikakvog fizičkog kontakta nije bilo".

Ja vam fino govorim da Medo laze da je bilo ispred stana , u ulazu , a vi mi ne vjerujete

E, sad i advokat malo laze da nije bilo "fizickog kontakta" .... samo 2 puta nogom u goozicu ... (ili se nogom u goozicu ne racuna u fizicki kontakt)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a moga je rec sta oce, i jedan i drugi...kad nema svjedoka dzaba im...
    a medo nema nikakav dokaz da je povrijedjen, tako da se sud nece mnogo dvoumiti da oslobodi micunovica...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poenta svega ovoga je, da ako medojevic ima dokaze protiv nekoga za koga smatra da je narko diler ili vodja nekog klana, neka da dokaze, ako se boji i ne vjeruje sudu, onda neka dostavi dokaze prvo javnosti, medijima....i rijesen posao. ne mozemo mi ni medojevic nagadjati ko je sta i ko se cime bavi...
    Ova prica opozicije je toliko providna i seljacka da je to strasno...iz razloga sto i dalje prosipaju istu politiku, kriminal..itd...sarici pomazu dps-u a na kraju sce se ispostaviti da su SARICI SRBI...a ne crnogorci...Milic opet ima dokaze na pricu, ali ih nema....medojevic isto tako..a vi suludi gradjani nima vjerujete, ne vjerujem ja nikome, ni vlasti ni opoziciji dok mi neko ne stavi sve na sto i da mi gradjani vidimo te dokaze..kada to bude, onda cu reci bravo medo, bravo milicu, do tada su oni samo zagadjivaci crne gore....
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cinjenica da nije FIZICKI napad bio....vec nesto poput onog sa video klipa....samo je onaj bio politicki a ovo privatni....ebi ga mozda je momku pukao film da mu neko pljuje familiju, mene najvise nerviraju ovi likovi sto odmah budu demokrate i ljudsa prava...kao treba tuziti itd....a kladim se da svi ovi sto pricaju da ne treba tako resavati probleme, nasiljem, da im neko pljuje po stricevima, ocu, majci, bi prvi ovako uradili...to je nas mentalitet

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Cinjenica da nije FIZICKI napad bio....vec nesto poput onog sa video klipa....samo je onaj bio politicki a ovo privatni....ebi ga mozda je momku pukao film da mu neko pljuje familiju, mene najvise nerviraju ovi likovi sto odmah budu demokrate i ljudsa prava...kao treba tuziti itd....a kladim se da svi ovi sto pricaju da ne treba tako resavati probleme, nasiljem, da im neko pljuje po stricevima, ocu, majci, bi prvi ovako uradili...to je nas mentalitet
    Dzonis pravi si mi DPS u malom, jesi se bar dje uvalio da valja pa te boli uvo mozes pricat...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    ne vjerujem ja nikome, ni vlasti ni opoziciji dok mi neko ne stavi sve na sto i da mi gradjani vidimo te dokaze..
    izvini, ali ja sebe ne smatram toliko glupim da mi trebaju sve crno-na bijelo-dokazi da bih znao u kakvoj kriminalnoj i korumpiranoj drzavi zivim. Alo, pa zar malocas nije bio komentar kako smo jedina zemlja u regionu koja NITI JEDNOG velikog igraca, biznismena, politicara... ne osudi za korupciju!!?? I sad bih, rukovodeci se tvojom divnom logikom, trebao da vjerujem kako tako zaista i jeste u ovom rasulu od drzave, kako korupcije nema i sve cveta!? E, zao mi je, ali ja odlicno znam koliko ima korupcije ovdje.. a o kriminalu cemo tek da vidimo, kada dodje i nas 5. oktobar.. kad svacija gofna isplivaju, sto ce bit' veselja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Dzonis pravi si mi DPS u malom, jesi se bar dje uvalio da valja pa te boli uvo mos pricat...
    nisam clan dps-a niti jedne partije, a radim kontra toga....sto predpostavljas...a ti brate...jel ti medojevic sto dao, milici>>>.?????:hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sastase se srbi i razidjose
    sarici srbi

Page 14 of 19 FirstFirst ... 4101112131415161718 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)