Kad smo to dobili po prknu?
Dako dodje Buventus raspali, singlacu ga vala oca im ocina.
sad se vadis na juve kad inter dobije po prknu ?:P
modji obrnuo par brojeva
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Kad smo to dobili po prknu?
Dako dodje Buventus raspali, singlacu ga vala oca im ocina.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
fiorentina 1, real1, aston vila1 ne tipujem na forumu puno ali ovo se izdvaja kao fino za vecu uplatu. Za singl nije lose totenhem 2(ali on sa rezervom) pozzzz
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Ne igra Di Vaio za Bolonju. Jedino je on sposoban da ga da, tako da je to dobra vijest.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Aston Villa ne zna za poraz u zadnjih 10 utakmica, računajući kup i prvenstvo, što znači da su ove godine neporaženi. S nestrpljenjem očekuju povratak najboljeg strijelca Gabriela Agbonlahora, koji je propustio zadnju utakmicu zbog manje ozljede. Momčad je fit, nedostaju samo Harewood i Reo-Coker.
Burnley-eva statistika na gostovanjima bode u oči. Imaju jedan osvojen bod u 13 utakmica uz gol razliku 8:38, što je uvjerljivo najlošije u cijeloj ligi. U zadnjih 10 utakmica imaju čak 7 poraza, a na zadnja 4 gostovanja nisu postigli niti jedan gol. Upitni za nastup su Alexander i McCann, dok je ozlijeđen Caldwell.
Luzern se nalazi u malom procijepu između Young Boysa i Basela, i ostatka lige. Prva dvojka im bježi velikih 11, odnosno 12 bodova, a oni bježe ostatku karavane 5 bodova. Odlični su domaćini sa 7 pobjeda u 10 utakmica. U prošlom kolu su se solidno držali protiv prvoplasiranih Young Boysa (poraz na gostovanju 2:1).
Bellinzona je na mjestu (predzadnje) koje vodi za dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi, i također su u malom procijepu (5 bodova od začelja i velikih 10 bodova od prvog iznad njih). Na gostovanjima su vrlo slabi sa 8 poraza u 10 utakmica, uz gol razliku 13:35.
Bellinzona je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarila samo 4 pobjede, od kojih je jedna bila upravo protiv Luzerna, tako da domaćini imaju motiv više za pobjedu u ovom susretu.
prema tome:
prvi tiket
luzern 1
aston vila 1
twente 1
kvota 2,5 sa 30e = 75e
i da se proba jos..
drugi tiket
juve 2
fiorentina 1
osasuna 1
kvota 5,3 sa 10e = 53e
sretno ko isprati![]()
Last edited by djuzonja; 21-02-10 at 03:27.
ja sinoc dobih 50 na dortmund,deportivo i barsu.Danas mslim probat sa po 20
Juve 2
Volfsburg 3+
Roma 1
Aston Vila 1
Real 3+
sto mislite momcovi?
Raise my hammer,take my aim
Luzern-Bellinzona 4+
Skoro svuđe je potpisan kao Thiago! taman nešto tipa Iniesta, jer je i ofanzivno jak dosta.
ja odigrah: blekburn, bilbao, juventus, fiorentinu i dijarbakir.
kotoranin oce bit kakvih dojava?
AEL 2 2.5
Cruz Azul 2 2.1
juve 2 1.95
i zbog uslova u lutriju aston vila 1 1.40
kv 14.3 x 10e.....
Sto je sa aelom gle kakav pad kvote
Tip dana:
Fulham.
Ekstra kvota, ekstra forma domacina, ekstra nagrdjeni Birmingem.
Od zabara mi se igra Atalanta, Kijevo me izdao zadnja 2 meca, ali vidjecu jos da nadjem neki info oko sastava...
Bijo si poziw koi se neodbija
A sto se Aela tice, ovo mora da je korekcija pogresno postavljenih kvota:
Aris je treci od pozadi, u zadnjih 10 utakmica skupio je 2 boda.
Ael peti, zadnjih 5 meceva pobijedio (2 u goste).
2.50 je stvarno poklon...
Bijo si poziw koi se neodbija
Znaci sad cu probat Ael 2,Aston vila 1,Juventus 2,Cruz Azul 2 znaci isti tiket i mozda dodam jos nesto![]()
kakav crni ael ?
kod mene blokiran ael
Upravo sam dobio info da je limasol dvojka sto posto sigurna i da se ide sa max ulogom !!!!
e posto sam se juce ispucao na kladionicu danas dva tiketa sa ulogom po 1€
Prvi tiket
Wolfsburg 3+
Aston Vila 1
Roma 1
Fiorentina 1
Palermo 1
Osesuna 1
Ath. Bilbao 1
Blackburn 1
kvota 61 isti toliki i dobitak
drugi tiket
Roma 1-1
Napoli 2
Saragosa 1
Malaga X-1
PSV 3+
Man. City PPX
kvota 130 toliki i dobitak
pa neka nam je sa srecom
Kortik - Sekrl Briz 1
Vesterlo - Sarloa 1
Bil - Lugano 2+ pp (odlozeno)
VEst Hem - Hul 1
Not Forest - Mboro 1
QPR - Donkaster 1
Dandi - Patrik 2+ pp (1:0 - od 6` minuta)
sa 4 za 1004*tj bilo bi oko 500
shta reci..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks