Đenova, Vest Hem, Deportivo i Majnc... I Majnc mrtvi 0:0 pi!
Meni taj Udineze više vuče na dvojku.
Đenova, Vest Hem, Deportivo i Majnc... I Majnc mrtvi 0:0 pi!
Djenova 3:0, imaju igraca više
oce li ga ovaj betis davat, promasise penal, imaju graca vise... zivaca me kostaju
Trabzone sve ti je8em na svijet.
Bijo si poziw koi se neodbija
E jebiga...
Eo 3 ure nisam imao struje odlican betis i trabzon pi !!!!
I gledam basel danas i kazem sebi ovo moze doc iz 2/1 lagano uvjek dodje i *****cccccc nestane mi strujaa aooo
danas izgleda niko nista ne dobi niti ce dobiti... ccc uzasno kolo, toliko meceva sjebano, ko nije odigrao ni 1 od njih svaka mu cast... bayern, betis, leeds, trabzon, cardif, torino, hamburg...
imam neki osjecaj da se ni sutra niko nece nesto puno omrsit tako da cu sutra samo nesto sitno cisto da se isprati...![]()
Kako se rachuna koeficijent na dvoznak... Jel shto veci kad uvatim npr i 1 i 0-2, ili se samo rachuna veci koeficijent...![]()
#fakenews
moze li ovaj Inter izgubit nocas, ne bi trebalo da su u punom sastavu zbog lige sampiona?
ajde shvatam to bajern se igra i sve je ok masina od ekipe, ali zasto igrate jebeni betis koji pojma nema a prije svega ne znate ni kakva su ekipa niti nista.. bez tako 1.6 fina kvota znajuci dobro koliko su kladionice realne.... pih kakvo jebeno kolo
majku im ***** i ovima sto dolaze u kladionicu i daju fikseve... odigrah sentetiene 1
valensien 2
portsmaut gg
i cekao bih jos barsu guimaraes i inter i dodje lik veli ovaj rkc valvik 1 ka kuca i ja ubacim to vidim herenven ocajan na strani ... vode 0-1 jos pola sata... pih:mad:
Last edited by UFO; 20-02-10 at 19:56.
Od sad samo 1 euro vikend tiket sa kvotom od 10k![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
eo ga gimaraes fiks dana.. ceka se jos inter za nocas...
E betis posrani.
eeeeeeeee a cekam inter za pare a on crveni
ne bi trebalo da se mnoze vec sabiraju i onda se sve mnozi sa pola uplate, jer ako se mnoze onda se racunaju kao zasebni fiksevi a ne kao dvoznak.
primjer 1.........2.00 0-2...........1.70 uplata 50 eura, 2+1.7=3.7
3.7 se mnozi sa ostalim koeficijentima i sa 25 eura jer je toliko uplata po kombinaciji.
2 crveni za inter
Kako su male kvote sutra na holanđane... Nadam se da će biti neki prelaz od Clauna![]()
???????????????????????????????
rkc posrani me nagrdi... samo mi je jos hvalilo da mi se u noc usere retardirani kordoba.... a i onaj sudija da mu sve na svijet ***** 2 crvena domacinu... malo previse... crno kolo!
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks