Napravite sekciju za video klipove...da se osvjezimo malo.
mozda bi se mogao ubacit 1 ili 2 nova skina/teme ili kako li se vec zovu..
da se razbije monotonija malo...da se maknemo sa ovog default stila...
AJMO CRNA GORO !!!
mene interesuje dal je moguce zastiti i kako vi kao admini mozete uticati na zastitu necije privatnosti .. tipa autorskih tekstova i sl. materijala jer primijetih neke bar se meni cini zloupotrebe
Cipur izbacuje?![]()
\\OFL•GIC
Postoji odredjena skripta/plugin/mod za forum, koja smanjuje velike slike na forum shto bi se mogla instalirati. Recimo na ovom topicu - https://forum.cdm.me/showthread.php?t=56525 velichina slike je 3,072px × 2,304px, shto je ogromno i ne moze da stane cak ni na moj 24" monitor. Sa tom skriptom se moze staviti maksimalni broj piksela, po duzini ili sirini slike i onda...
i onda vidite ostalo sami...
\\OFL•GIC
Predlozio bih da se na forum doda stranica za zdravlje![]()
http://dailynewsmn.wordpress.com/201...#comment-38294
Da li je administracija CDM-a dozvolila i da li je ovo legalno?Quote:
Maja Your comment is awaiting moderation.
Zamolila bih administraciju DNME sajta da ne prenosi moje tekstove koje sam napisala na CDM forumu, ukoliko to pravo nisu dobili napismeno od CDM-a. Hvala Lepo![]()
Hvala Lepo
I mene interesuje, mnogo nesto quote-uju.
A izvlače iz konteksta maksimalno. Polovina tih citata su klasični sarkazam.
Mene nisu citirali, ne smiju.![]()
A kakav je narod sto komentarise tamo(ne svi naravno, kao ni ovdje). Govore da ovdje dolaze divljaci i primitivci a kad pogledam sta sve tamo ima... uh
ni meneiako sam stavio par komentara protiv meda
xaxaxa
a neka ljudi, vidite da se vodi hajka na taj portal, xaxaxaxa
http://dailynewsmn.files.wordpress.c...lika2tenka.jpg
a ustvari to nije ni portal, jedan obicni blog...ne znam zasto im ljudi poklanjaju toliko paznje...
Last edited by gatsbyy; 21-02-10 at 07:14.
AJMO CRNA GORO !!!
Fali "OWNED" na slici![]()
She is only here to annoy herself!
komentar sa gore pomenutog bloga....
znaci:yipiiii::monkey:Aleksandar
Nazalost, CdM je pravo lice Crne Gore. To nikako nije dailynewsmn, vec upravo Cdm. Okupljaliste primitivaca, divljaka, kompleksasa i kukavica koji se odusevljavaju nasiljem, statusom modernih crnogorskih biznismena, nacionalnim defetizmom i slicnim gadostima. Ima tu i poneki glas razuma, kakav je uvazeni gospodin Jankovic, ali je najveci broj ogranicenih, divljih ljudi (makar po onome sto pisu). Meni je samo drago zbog toga sto vrijeme u kojem zive neumitno prolazi, njihovi idoli malo, po malo zavrsavaju ili iza resetaka, ili kao kolateralna steta bankarskih poslova. A gazda pakuje kofere…
AJMO CRNA GORO !!!
Uvijek su mi bili mili ljudi koji druge komentarisu na ovaj nacin. Tuzno. Nema veze necemo komentarisati druge nego cemo se igrati u svom dvoristu....
Zato vas molim da na tu temu vise ne pisete..neka oni pisu o nama...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ovakvi mediji treba da se ujedine, a ne da pišemo jedni protiv drugih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks