Page 4 of 19 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 76 to 100 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

shta cu brate shta cu zhivim sam nema majke da mi skuva neshto pa se moram snalazit, verujesh li mi da ponekad rucham sladoled kapri onaj eto to mi je ruchak choveche?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Da li ovo znaci da niste govorili istinu da bi dobili honorar?

Hvala Lepo
    Znaci, lutko.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    3,189
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Da nije bilo B.M i crnogorske DB, dok je sedmi bataljon vrtio oruzjem, Crna Gora bi jos uvijek bila republika.
    Pa što ne kažu i oni fino tako na TV a ne demokratija i qrcipalci
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post

Da nije bilo B.M i crnogorske DB, dok je sedmi bataljon vrtio oruzjem, Crna Gora bi jos uvijek bila republika.
    O vjecno mu hvala, evo skidam gace !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izjavi na koferenciju za stampu prof Popovic,"kiklop"(ludjeg romana od tog nijesam citao) da ima "idicije" da je Milo Djukanovic sef rezima i mafije u Crnoj Gori.Sva sreca sto ovoga Popovica vise ne zovu na okrugle stolove u inostranstvu,ima je neki naci ispad vrijedjajuci tijela EU,pa mu tada uzese rijec,ali zato odje ojhaaa na veliko

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    meni je sve vas u crnoj gori, kojoj god partiji ili naciji pripadali - grupno zao.

jer sve zemlje u evropi uglavnom imaju svoje mafije dok je crna gora trenutno jedina zemlja u evropi uz mozda kosovo u kojoj mafija ima svoju vlast.

u crnoj gori je na delu, organizovana sprema kriminala i politike koji zajedno cine udruzenje organizovanog kriminala ciji su glavni poslovi sverc akcizne robe i narkotika.

clanovi tog mafijaskog udruzenja su porodica djukanovic kao politicko krilo te mafijaske organizacije, brano micunovic, sarici , cane subotic i ostali manje bitni srafovi.
    Da ti kazem nesto srbo, kad se ja u USA kazujem odakle sam, uvijek vjesto izbjegnem da spomenem srbiju i srbe kao komsiluk. Sam pomen srba i srbije strance asocira na terorizam i rat. Ljudi proguglaju o Crnoj Gori, vide prelijepu obalu i planine, a o srbiji kad proguglaju naidju na slike pokolja i nadju kako ste im zapalili ambasadu nedavno. Zato objesi macku o rep tu pricu o negativnoj slici Crne Gore u svijetu, o nama niko nema negativnu predstavu, a siguran budi da ce vas svijet zadugo pamtiti kao divljake, teroriste i koljace i palikuce.

Thanks Thanks Given 
    3,189
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    o nama niko nema negativnu predstavu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Da li ovo znaci da niste govorili istinu da bi dobili honorar?

Hvala Lepo
    Tako nešto. U suštini nije naručioc bilo ministarstvo već jedna od vladinih agencija(kasnije sam saznao).
    Prije toga me direktori i vlasnici firmi nijesu htjeli ni primiti a neki su bili izrazito neljubazni iako se dotična anketa mogla završiti u roku od 5minuta a ja sam istu mogao da pokupim za par dana.
    Laganje,snalažnje zovite kako oćete al to mi je tad bio jedini način da završim posao .Anketa je urađenja,popunili su je ljudi koji su i trebali, tako da sam ja čist pred mojim poslodavcima a to mi je najbitnije. Sa druge strane pitanja su bila takva da ne mogu dovesti u pitanje naklonost države prema privatniku pa sam i tu miran

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Pričamo li o onome malome Mićunoviću iz centra?Pa on prijetio Medojeviću?Ah mene pardon sine
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prema portalu analitika,uhapshen je napadac...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/srb...a-nestane.html

Pa ja za ovo nisam znao kao Crnogorac iz Vojvodine?!, da sam znao odmah bi se vrno na očevinu da odbranim postojbinu od rusko-srpske zavere!

Jbt koji frikovi ovo je strašno , pa kad ova priča društveno prihvatljiva od naroda?! , naravno da se krimosi osećaju odlično u CG , a i daju neki dinar na oltar domovine kojoj preti bauk velikosrpsko-ruskog imperijalizma!

Medojeviću proklet bio! , stići će te ruka pravde , nećeš više uništavati crnogorski narod i njenu reputaciju!

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by vrbas-niksic View Post

Pa ja za ovo nisam znao kao Crnogorac iz Vojvodine?!, da sam znao odmah bi se vrno na očevinu da odbranim postojbinu od rusko-srpske zavere!

Jbt koji frikovi ovo je strašno , pa kad ova priča društveno prihvatljiva od naroda?! , naravno da se krimosi osećaju odlično u CG , a i daju neki dinar na oltar domovine kojoj preti bauk velikosrpsko-ruskog imperijalizma!

Medojeviću proklet bio! , stići će te ruka pravde , nećeš više uništavati crnogorski narod i njenu reputaciju!
    Zbog ovoga ja sve druge crnogorce drugih konfesija (islamizirane itd) cijenim vise od ********.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Onaj je bas opasan tip ako on obeca pod zemlju ce naci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    1:05 Otišli smo u Beograd, jer je crnogorska policija ODBILA da priča s nama?!

Al Džazira, Srbija, Rusija....

A čovjek na kraju fino kaže da crnogorskoj policiji treba stalna podrška od političara u borbi protiv kriminala...
    Last edited by MonterO; 20-02-10 at 16:32.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Tako nešto. U suštini nije naručioc bilo ministarstvo već jedna od vladinih agencija(kasnije sam saznao).
    Prije toga me direktori i vlasnici firmi nijesu htjeli ni primiti a neki su bili izrazito neljubazni iako se dotična anketa mogla završiti u roku od 5minuta a ja sam istu mogao da pokupim za par dana.
    Laganje,snalažnje zovite kako oćete al to mi je tad bio jedini način da završim posao .Anketa je urađenja,popunili su je ljudi koji su i trebali, tako da sam ja čist pred mojim poslodavcima a to mi je najbitnije. Sa druge strane pitanja su bila takva da ne mogu dovesti u pitanje naklonost države prema privatniku pa sam i tu miran
    Vi ste se svjesno predstavljali lazno kao predstavnik Ministarstva ekonomije (drzavne istitucije) i dobili ste novac za taj rad koristeci lakovjernost ljudi i na njihovim radnim mjestima (oduzeli i vrijeme za njihovu produktivnost). Dalja diskusija sa "cilj opravdava sredstvo" nije upitna , jer u Vasem slucaju se radi o vasem interesu zaradi od 10e ili 100 000e, ali u drugom slucaju Vi mozete da budete kolateralna steta nekom ko ima druge ciljeve.
    Uostalom to je pravno pitanje.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Pričamo li o onome malome Mićunoviću iz centra?Pa on prijetio Medojeviću?Ah mene pardon sine
    Nije to taj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos gore od ovog slucaja su komentari na to.

Maja, minjo i ostali slicni... recite mi barem da imate neke materijalne kosristi od ovakvog pisanja pa da pokusam da vas shvatim. Je li vam otac radi u kakvo ministarstvo, je li vam majka strajkuje u Duvanski pa ocekujete napismenu garanciju Mila ili Miska Vukovica, jeste li narkomani pa se bojite da nestane ili poskupi djavolji prah... koja vam je muka?
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    Zbog ovoga ja sve druge crnogorce drugih konfesija (islamizirane itd) cijenim vise od ********.
    Pada li kisa u tamo đe si ti u USA? Ima li kakvih lijepih đevojaka?

GentleGiant Guest

Quote Originally Posted by remark View Post
    Pada li kisa u tamo đe si ti u USA? Ima li kakvih lijepih đevojaka?
    Ne brate, nego sve dolari liju mjesto kise a djevojke sjede u izlog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vi ste se svjesno predstavljali lazno kao predstavnik Ministarstva ekonomije (drzavne istitucije) i dobili ste novac za taj rad koristeci lakovjernost ljudi i na njihovim radnim mjestima (oduzeli i vrijeme za njihovu produktivnost). Dalja diskusija sa "cilj opravdava sredstvo" nije upitna , jer u Vasem slucaju se radi o vasem interesu zaradi od 10e ili 100 000e, ali u drugom slucaju Vi mozete da budete kolateralna steta nekom ko ima druge ciljeve.

Hvala Lepo

Majo, ništa ti ova priča ne valja, a nije tema.

Rekao je da je naručioc ministarstvo, a ne da je on predstavnik. ajde nešto na temu
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Jos gore od ovog slucaja su komentari na to.

Maja, minjo i ostali slicni... recite mi barem da imate neke materijalne kosristi od ovakvog pisanja pa da pokusam da vas shvatim. Je li vam otac radi u kakvo ministarstvo, je li vam majka strajkuje u Duvanski pa ocekujete napismenu garanciju Mila ili Miska Vukovica, jeste li narkomani pa se bojite da nestane ili poskupi djavolji prah... koja vam je muka?
    Molim Vas, ovakve uvredljive insinuacije nemojte da mi upucujete jer cu pomisliti da ste g. Medojevic koji koristi anonimnost da bi nastavio da vrijedja.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vrbas-niksic View Post

A đe si se ti danas pojavio kao eksponent BIA, Dačića, SPC da nam soliš pamet mašući nekim tvojim takozvanim crnogorskim porijeklom :shock:

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

majo mozes li prestat da koristis ovo hvala lepo jer me izludje..
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Majo, ništa ti ova priča ne valja, a nije tema.

Rekao je da je naručioc ministarstvo, a ne da je on predstavnik. ajde nešto na temu
    Ukoliko Ministarstvo naruci studiju, onda je svaki honorarni ucesnik ankete legitimni predstavnik Ministarstva za tu oblast u trajanju ugovora.
    Ne skrecem ja temu, samo sam trazila pojasnjenje za ono sto je napisano.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Hvala Lepo
    Ne.Nisam se predstavio kao predstavnik ministarstva i dodao sam da je to na dobrovoljnoj bazi što i piše na papiru .Nije morao minut da odvoji od radnog vremena jer je anketa kod skoro svakog ostala naredna dva dana tako da je mogao da je ispuni kad oće a i nije morao lično vlasnik već i neko od menadžera ili rukovodioca u firmi.Vjeruj mi da im nije uništena produktivnost iako bi po mom dosadašnjem iskustvu dotičnu doveo u pitanje kad su vodeći kadrovi u našim firmama u pitanju .
    Ovo sam naveo kao primjer kako se ljudi plaše od vlasti a dalja priča se ne bi uklopila u temu.Ako te nešto interesuje dodatno obrati se slobodno na pm ili ne nekoj drugoj temi

Page 4 of 19 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)