shta cu brate shta cu zhivim sam nema majke da mi skuva neshto pa se moram snalazit, verujesh li mi da ponekad rucham sladoled kapri onaj eto to mi je ruchak choveche?
izjavi na koferenciju za stampu prof Popovic,"kiklop"(ludjeg romana od tog nijesam citao) da ima "idicije" da je Milo Djukanovic sef rezima i mafije u Crnoj Gori.Sva sreca sto ovoga Popovica vise ne zovu na okrugle stolove u inostranstvu,ima je neki naci ispad vrijedjajuci tijela EU,pa mu tada uzese rijec,ali zato odje ojhaaa na veliko
Da ti kazem nesto srbo, kad se ja u USA kazujem odakle sam, uvijek vjesto izbjegnem da spomenem srbiju i srbe kao komsiluk. Sam pomen srba i srbije strance asocira na terorizam i rat. Ljudi proguglaju o Crnoj Gori, vide prelijepu obalu i planine, a o srbiji kad proguglaju naidju na slike pokolja i nadju kako ste im zapalili ambasadu nedavno. Zato objesi macku o rep tu pricu o negativnoj slici Crne Gore u svijetu, o nama niko nema negativnu predstavu, a siguran budi da ce vas svijet zadugo pamtiti kao divljake, teroriste i koljace i palikuce.
Tako nešto. U suštini nije naručioc bilo ministarstvo već jedna od vladinih agencija(kasnije sam saznao).
Prije toga me direktori i vlasnici firmi nijesu htjeli ni primiti a neki su bili izrazito neljubazni iako se dotična anketa mogla završiti u roku od 5minuta a ja sam istu mogao da pokupim za par dana.
Laganje,snalažnje zovite kako oćete al to mi je tad bio jedini način da završim posao.Anketa je urađenja,popunili su je ljudi koji su i trebali, tako da sam ja čist pred mojim poslodavcima a to mi je najbitnije. Sa druge strane pitanja su bila takva da ne mogu dovesti u pitanje naklonost države prema privatniku pa sam i tu miran
![]()
Pričamo li o onome malome Mićunoviću iz centra?Pa on prijetio Medojeviću?Ah mene pardon sine
Prema portalu analitika,uhapshen je napadac...
Deserve's got nothing to do with it.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/srb...a-nestane.html
Pa ja za ovo nisam znao kao Crnogorac iz Vojvodine?!, da sam znao odmah bi se vrno na očevinu da odbranim postojbinu od rusko-srpske zavere!
Jbt koji frikovi ovo je strašno , pa kad ova priča društveno prihvatljiva od naroda?! , naravno da se krimosi osećaju odlično u CG , a i daju neki dinar na oltar domovine kojoj preti bauk velikosrpsko-ruskog imperijalizma!
Medojeviću proklet bio! , stići će te ruka pravde , nećeš više uništavati crnogorski narod i njenu reputaciju!![]()
Onaj je bas opasan tip ako on obeca pod zemlju ce naci![]()
Last edited by MonterO; 20-02-10 at 16:32.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Vi ste se svjesno predstavljali lazno kao predstavnik Ministarstva ekonomije (drzavne istitucije) i dobili ste novac za taj rad koristeci lakovjernost ljudi i na njihovim radnim mjestima (oduzeli i vrijeme za njihovu produktivnost). Dalja diskusija sa "cilj opravdava sredstvo" nije upitna , jer u Vasem slucaju se radi o vasem interesu zaradi od 10e ili 100 000e, ali u drugom slucaju Vi mozete da budete kolateralna steta nekom ko ima druge ciljeve.
Uostalom to je pravno pitanje.
Hvala Lepo
Jos gore od ovog slucaja su komentari na to.
Maja, minjo i ostali slicni... recite mi barem da imate neke materijalne kosristi od ovakvog pisanja pa da pokusam da vas shvatim. Je li vam otac radi u kakvo ministarstvo, je li vam majka strajkuje u Duvanski pa ocekujete napismenu garanciju Mila ili Miska Vukovica, jeste li narkomani pa se bojite da nestane ili poskupi djavolji prah... koja vam je muka?
Release Yourself
majo mozes li prestat da koristis ovo hvala lepo jer me izludje..
You'll Never Smoke Alone..
Ne.Nisam se predstavio kao predstavnik ministarstva i dodao sam da je to na dobrovoljnoj bazi što i piše na papiru.Nije morao minut da odvoji od radnog vremena jer je anketa kod skoro svakog ostala naredna dva dana tako da je mogao da je ispuni kad oće a i nije morao lično vlasnik već i neko od menadžera ili rukovodioca u firmi.Vjeruj mi da im nije uništena produktivnost iako bi po mom dosadašnjem iskustvu dotičnu doveo u pitanje kad su vodeći kadrovi u našim firmama u pitanju
.
Ovo sam naveo kao primjer kako se ljudi plaše od vlasti a dalja priča se ne bi uklopila u temu.Ako te nešto interesuje dodatno obrati se slobodno na pm ili ne nekoj drugoj temi![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks