To sto fabricki ima 300 konja to ne znaci nista, mozda je crkao senzor MAF, CPS, Vanos u kurcu i eto ti snaga na 150.
To sto fabricki ima 300 konja to ne znaci nista, mozda je crkao senzor MAF, CPS, Vanos u kurcu i eto ti snaga na 150.
TAKUMI
Igore, jesi se ti ono bio parkirao pored mene s audijem ?![]()
steta sto nema u dyno u cg,tek kad se izmjeri vidi se da vise od pola ne moze dostic fabricku vrijednost.
sjecam se da je jedan lik mjerio fabricku tdi cetvorku pa mi izbacilo 175ks.
niujedne mi gace lastike nema
dje mogu da kupim zadnji brisac (komplet) za citroen c2 2008 g ?
EDIT: nema kod ovlascenog servisera
Last edited by stevann; 20-02-10 at 09:43.
Kljuch je u kontroli gasa
CHIP, izduv radjen od motora, cold air intake... Na 3000ccm motor...Moraju izvuc "neshto" sad... Koliko... Ne znam... Ali po podatcima s NET-a trebalo bi da je toliko
Pazi... DYNO je dobra stvar... Ali treba pravit jednu BITNU razliku... Proizvodjac daje snagu motora na zamajcu (izlaznu snagu na motoru), a ne snagu na "tochkovima"... Prenosom snage/obrtnog momenta preko transmisije i prenosnih elemenata do tockova... Gubi se oko i ~10% snage![]()
Last edited by cvxcomputers; 20-02-10 at 13:32.
Probaj kod Vratnice u Tolose,ako ti odgovara polovni
znaci li to da nema 300?
pazi ovo mondeo 2.0tdci 140ks na pocetku testa ima 151ks.
http://www.autobild.de/artikel/dauer...o_1031951.html
Last edited by Mladjo; 20-02-10 at 16:36.
molim dobra cetinjska duso?
Last edited by Mladjo; 21-02-10 at 00:42.
Fala na lijepim rijecima.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Evo da iskoristim priliku da vas pitam, sto znate o Fiatu kampanjoli 1107, to je onaj kockasti sto je nekad vojska koristila. Znaci dje ga nabaviti, od cega mu motor dizel odgovara, od cega djelovi odgovaraju ? Koliko para to zadovoljstvo da se sredi moze da kosta ? Pitanje isplativosti toga, jer dobri terenci su skupi, a kanti ima jeftino, a ovo bi imalo i dusu i onaj smek proslih vremena . . .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks