Page 100 of 284 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150200 ... LastLast
Results 2,476 to 2,500 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce Gerrard sigurno, morace ga zbog finansija mac dok su jos na vrijeme. Mada je ostarala ta maculjina, ima 30 godina. Radije bi ja Hamsika.

Nece Mou da igra sa krilima. Dje ces bolje od Quaresme i Di Marie npr? Ali on je napa na 4-4-2 dijamant, i boli ga K.

Ko da preko 25 milki za onu budaletinu od Riberija, nije normalan. Robben je 10000000000000 puta bolji i to je dokazao sad protiv Fiorentine.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znaci, oko istih igraca se koljemo na ljeto... Di Maria i Hamsik Di Maria je realnije kod nas, skoro je rekao da je bas navijac Uniteda... Hamsik bi bio idealna zamjena za Scholesa, ali jbg, mislim da nece iz Italije, prije Ireland iz City-ja koji ne igra ili tako neko, na primjer Defur iz Standarda... Nevjerovatan je Slovak, stvarno.

4-1-2-1-2 je opet sistem koji mora imati jedno klasicno krilo u rezervi, genijalna je formacija za sitne takticke izmjene. Special1 ih je imao dosta u Chelsea, cak je i igrao vise sa krilima 4-3-3 (Robben, Duff, Cole, Gronkjaer, SWP, kasnije i Malouda... Ko jos?), pa je Grant navalio samo sa diamond...
    Last edited by getaway blues; 19-02-10 at 18:12.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hamsik ce u inter.Nazalost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Znaci, oko istih igraca se koljemo na ljeto... Di Maria i Hamsik Di Maria je realnije kod nas, skoro je rekao da je bas navijac Uniteda... Hamsik bi bio idealna zamjena za Scholesa, ali jbg, mislim da nece iz Italije, prije Ireland iz City-ja koji ne igra ili tako neko, na primjer Defur iz Standarda... Nevjerovatan je Slovak, stvarno.
    Di Maria, neka vam je srecan. Jedini problem moze biti De Laurentis, gazda Napolija, koji je slican LOLitu. 40 milki ga cijeni..Covjek je izuzetno bezobrazan..

Najjaca je njegova izjava " Hamsik is worth the entire Juventus squad! " Presmija sam se.

Ima Quaresmu, Eto'o moze da se izvukuje na krilo, kao i Pandev, u slucaju ne daj boze. Moze i Balotelli, ako se ne ubije u medjuvremenu. Diamond jeste najzahvalnija formacija, i zato je i forsira izgleda. Jedna "sitna" izmjena i ekipa prelazi u totalni napad, sa 3 spica i jednim poluspicem.
    Last edited by CaseLogic; 19-02-10 at 18:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Oce Gerrard sigurno, morace ga zbog finansija mac dok su jos na vrijeme. Mada je ostarala ta maculjina, ima 30 godina. Radije bi ja Hamsika.

Nece Mou da igra sa krilima. Dje ces bolje od Quaresme i Di Marie npr? Ali on je napa na 4-4-2 dijamant, i boli ga K.

Ko da preko 25 milki za onu budaletinu od Riberija, nije normalan. Robben je 10000000000000 puta bolji i to je dokazao sad protiv Fiorentine.
    Sto posto nece Gerrard ikad ic iz Liverpoola. Zapamtite sto vam kazem. On je tip Maldinia, Zanettia i tako tih. Nikad on nece svoj klub napustit. Moze se pricat svasta, ali ga ic nece.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gerard ga nikad nece iz liverpula i ja kazem.No way,jednostavno to je nemoguce za neznam koje pare,ljudima poput njega,maldinija,totia,zanetija,pujola,kasiljasa itd. nisu pare najvaznije.
    A hamsik bi bio mnogo bolja akvizicija od njega,sve i da je gerard moguc.Znaci covjek je unikat.Ima sve-brzinu,sut,dribling,asist,trci i krlja se ko lud,izdrzljiv,kako se tek ubacuje iz drugog plana...e kad bi ga mi doveli da zamijeni klarensa,ali tesko.Ne daj boze da ga inter dovede.On i snajder i iza njih 2 koljaca(inter ih ima na pretek),naprijed baloteli(ako ne predje kod nas )i jos neko,i inter ima ekipu za ls.Kazem ne daj boze morali bi bar 60-70 da potrosimo na ljeto da ih stignemo
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    gerard ga nikad nece iz liverpula i ja kazem.No way,jednostavno to je nemoguce za neznam koje pare,ljudima poput njega,maldinija,totia,zanetija,pujola,kasiljasa itd. nisu pare najvaznije.
    A hamsik bi bio mnogo bolja akvizicija od njega,sve i da je gerard moguc.Znaci covjek je unikat.Ima sve-brzinu,sut,dribling,asist,trci i krlja se ko lud,izdrzljiv,kako se tek ubacuje iz drugog plana...e kad bi ga mi doveli da zamijeni klarensa,ali tesko.Ne daj boze da ga inter dovede.On i snajder i iza njih 2 koljaca(inter ih ima na pretek),naprijed baloteli(ako ne predje kod nas )i jos neko,i inter ima ekipu za ls.Kazem ne daj boze morali bi bar 60-70 da potrosimo na ljeto da ih stignemo
    Sad ću ti sve to jednostavnije prikazati.
    Milan treba da proda (mada to smeće neće više niko ni da kupi) sljedeće igrače:

DIDA - 1M
    KALADZE - 3.5M
    GATUZO - 16M
    JANKULOVSKI - 6.5M
    FAVALI - direktni otkaz
    ABATE - 5M
    ODO - 1M
    FLAMINI - 11M

= 44M EUR

čak i NESTA, međutim... zna se ko je on, i šta je značio u Svjetskom fudbalu... sačekati ga (ili ubijediti) da završi karijeru.

-----------------------------------

Dovesti:

PALOMBO - 10M
    ŽIRKOV - 15M
    AGER - 11.5M
    FREY - 7.5M (ako Fiorentina ostane bez LŠ, ovo je vrlo realno)

+ eventualno, ako se načnu one pare od KAKE, odraditi transfer Mareka Hamsika. Ako ga taj iz Napolija cijeni 40M, siguran sam da ga Milan (zajedno sa uticajem Berluskonija i svega ostalog) dovesti za 30M + BORRIELLO

-------------------------------------

Cijene sam pisao prema sajtu www.transfermarkt.de, i ne mogu da vjerujem da Gatuza cijene na 16M, ali šta je - tu je.

Otprilike bi to trebalo da se odvija ovim tokom. Za igrače kao što su Inzagi, Sidorf ili Nesta uvijek će neki klub iz MLS-a htjeti da da makar 10M. Moglo bi nešto da se iskombinuje.

I onda bi taj tim Milana izgledao ovako:

------------------FREY--------------------

----------AGGER-------T. SILVA-----------

-BONERA-------------------------ZHIRKOV-

---------PALOMBO---------PIRLO----------

-----------------HAMSIK-----RONALDINHO-

-PATO------------------------------------

---------------HUNTELAAR----------------

__________________________________________________ ____________________
    Abbiati, Antonini, Zambrotta, Nesta, Ambrosini, Seedorf, Onyewu, Inzaghi + oni omladinci

Po meni je ovo neki maksimum, ali vrlo realan maksimum, koji Milan može da izvuče iz starih snaga + ovih nekoliko pojačanja koja sam naveo. Po mom mišljenju to su igrači koji mogu da se dovedu, zato nisam pisao neke tipa Džerarda, Kasiljasa, Toresa itd.

Ne zamjerite, veliki sam fan FOOTBALL MANAGER-a, pa se nekad opustim previše. :mrgreen:
    Last edited by Vlado; 20-02-10 at 02:15.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Primjećuje se da fanovi Football Managera od zadnjih par godina obično znaju o čemu pričaju.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Primjećuje se da fanovi Football Managera od zadnjih par godina obično znaju o čemu pričaju.

Ozbiljno ti kažem, neki s ovog foruma bi trebalo da ga instaliraju, s obzirom na stvari koje daju sebi za pravo napisati. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post

DIDA - 1M
    KALADZE - 3.5M
    GATUZO - 16M
    JANKULOVSKI - 6.5M
    FAVALI - direktni otkaz
    ABATE - 5M
    ODO - 1M
    FLAMINI - 11M

= 44M EUR

[/b]
    Jel ovo koliko AC Milan treba da plati drugim ekipama da bi iste preuzele ove skartove od igraca?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DIDA - 1M
    KALADZE - 3.5M
    GATUZO - 16M
    JANKULOVSKI - 6.5M
    FAVALI - direktni otkaz
    ABATE - 5M
    ODO - 1M
    FLAMINI - 11M

= 44M EUR

čak i NESTA, međutim... zna se ko je on, i šta je značio u Svjetskom fudbalu... sačekati ga (ili ubijediti) da završi karijeru.

-----------------------------------

Dovesti:

PALOMBO - 10M
    ŽIRKOV - 15M
    AGER - 11.5M
    FREY - 7.5M (ako Fiorentina ostane bez LŠ, ovo je vrlo realno)

+ eventualno, ako se načnu one pare od KAKE, odraditi transfer Mareka Hamsika. Ako ga taj iz Napolija cijeni 40M, siguran sam da ga Milan (zajedno sa uticajem Berluskonija i svega ostalog) dovesti za 30M + BORRIELLO

Cijene sam pisao prema sajtu www.transfermarkt.de, i ne mogu da vjerujem da Gatuza cijene na 16M, ali šta je - tu je.

Otprilike bi to trebalo da se odvija ovim tokom. Za igrače kao što su Inzagi, Sidorf ili Nesta uvijek će neki klub iz MLS-a htjeti da da makar 10M. Moglo bi nešto da se iskombinuje.

I onda bi taj tim Milana izgledao ovako:

------------------FREY--------------------

----------AGGER-------T. SILVA-----------

-BONERA-------------------------ZHIRKOV-

---------PALOMBO---------PIRLO----------

-----------------HAMSIK-----RONALDINHO-

-PATO------------------------------------

---------------HUNTELAAR----------------

__________________________________________________ ____________________
    Abbiati, Antonini, Zambrotta, Nesta, Ambrosini, Onyewu, Inzaghi + oni omladinci

Po meni je ovo neki maksimum, ali vrlo realan maksimum, koji Milan može da izvuče iz starih snaga + ovih nekoliko pojačanja koja sam naveo. Po mom mišljenju to su igrači koji mogu da se dovedu, zato nisam pisao neke tipa Džerarda, Kasiljasa, Toresa itd.

Ne zamjerite, veliki sam fan FOOTBALL MANAGER-a, pa se nekad opustim previše. :mrgreen:
    nedostaci vlado nedostaci,bolje se drzi ti reala
    salim se naravno,u sustini to je to,samo bih napravio neke izmjene:
    flamini ne smije da ode.On je vrhunski zadnji vezni.ima masinu u nogama,trci ko navijen a ima i te kako osjecaja za ubacivanje iz drugog plana.Mislim da ako nije vec kvalitet za prvih 11 onda je odlicna zamjena.Abate takodje.Mlad je,ima itekako talenta,moze da igra beka(za slucaj nuzde),u veznom redu ili cak da mijenja pata(i to u slucaju nuzde).dakle njih dvojicu nikako prodavat,oni moraju bit jedan od temnelja narednog tima.dalje,prodat huntelara ili boriela,ili po meni obojicu.Nisu oni kvalitet za milan.Kupit dzeka za 40 m,a ne hamsika,koliko god da je dobar hamsik,ovaj je bolji,i vise ce koristit leovom milanu.Vratit paloskija kao zamjenu za dzeka.Zirkov ti kosta mnogo vise od 15m.Celzi ga je ovo ljeto za 17 cini mi se doveo,nebi ga dao ispod 20.Za tih 15 mozemo kupit rafinhu ili crisita ili andre sanstosa,koji se sve strasni bekovi.U veznom redu dovest hernanesa.Zamjena i za pirla i za sedorfa.Garantujem bice jedan od nekoliko najboljih veznih za 2-3 godina dok se navikne na evropu.Palombo,ager i frey su moje velike zelje,ali su dzeko,bek i hernanes prioriteti.Ako se nadje para za nekog od ove trojice tim bolje

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

<<flamini ne smije da ode.On je vrhunski zadnji vezni>>

Zato ga i ne zapinje u Milan. Mozda i zbog godina, nije dovoljno star. Aj ne sprdajte se, kad ne moze da se ugura u 11 pored Gatuza i Ambrozinija.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ako Milan krene da gradi tim tom tvojom filozofijom, gledaće u leđa Interu još nekoliko godina (minimum).
    Prioritet je odbrana, a Džeko ne vrijedi ni 10, a kamoli 40 miliona. Vrijeme će pokazati. Odnosno, već ova sezona pokazuje.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Po meni je Dzeko odlicna investicija, al Milanu trebaju odbrana i srednjaci. Dzeko samo ako uvaljaju Huntelara i Borijela, a za ostalo neka se otvori malo ona stipsa od Berluskonija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Jel ovo koliko AC Milan treba da plati drugim ekipama da bi iste preuzele ove skartove od igraca?
    Hahahahah owned.

a Džeko ne vrijedi ni 10, a kamoli 40 miliona. Vrijeme će pokazati. Odnosno, već ova sezona pokazuje.
    Konacno neko sa truncicom razuma. Dzeko = 40 miliona je drugi zabiljezeni primjer Njemacke sale..Uz VW Phaeton = 140.000 €

Inace, dvije nove stavke u FOLDER, "Dzeko je bolji od Hamsika", i "Gatuzzo = 16 milki"

Priceless.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    <<flamini ne smije da ode.On je vrhunski zadnji vezni>>

Zato ga i ne zapinje u Milan. Mozda i zbog godina, nije dovoljno star. Aj ne sprdajte se, kad ne moze da se ugura u 11 pored Gatuza i Ambrozinija.
    jebiga to je jedan od problema milana,sto neki igraci ne smiju da budu izbaceni iz prbih 11.Kad se birao kapiten bilo je gatuzo ili ambro,a kapiten moa igrat.A flamini je duplo bolji od obojice budi siguran.
    A sto se tice dzeka,on je ove sezone tek malo losiji nego prosle,jer je citav volfsburg posao u pm.Da vrijedi 40,objektivno ne vrijedi,ali kad je kristiano ronaldo kupljen za 95,ovaj se moze prodat za bar 35

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    "Gatuzzo = 16 milki"

Priceless.
    transfermarkt.de stavljaš u folder?
    ISKUSAN...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gatuzo ne može više od 5 6 miliona, po mojoj nekoj računici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Vlado, transfermarkt.de, ili neki drugi izvor, prodaj ti njega za preko 10M, i ja cu ti dati jos toliko.... Slazem se s Caseom.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Chu Dzeko 40 miliona...vazi kralju. Mosh' qpit cijelu omladinsku skolu Santosa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prošle godine Džeko je moga izvuć 20 miliona! Ove godine 15 maximalno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

40 miliona ne,ali opet kazem klubovi su poceli da vrednuju igrace prema realovim transferima.Tako da ako ronaldo kosta 95,i dzeko kosta 30-35.Evo i ove sezone potvrdjuje kvalitet,i mislim da je on savrsen igrac za milan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad mrtvi Jovetic moze 20, moze i Dzeko da jebe majku.S' tim sto je Dzeko bio 30, a ne 20 kad je Milan htio da ga uzme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da dzeka nemaju sto trazit ispod 30.Mislim da bi 20+huntelar zadovoljilo i jedne i druge.Pato-dzeko-ronaldinjo...uh!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ronaldinjo me jos uvijek nije ubjedio. Jednu utakmicu odigra vrhunski, drugu veze nema.Brate, ili ga tanaj ili ga nanaj.

Page 100 of 284 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150200 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)