Ispod 200eur, ima wifi i EDGE, radi malo sporije ali je i dalje jako upotrebljiv...
Pa dobro..sto se tice 2g koliko se on moze naci kao polovan,i da li on ima wifi?
Ispod 200eur, ima wifi i EDGE, radi malo sporije ali je i dalje jako upotrebljiv...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Na kopiju možeš da gledaš televizijuKoje, operativni sistem su mu programirali neki kineski dječaci za 2$ na dan.
Wifi može, a kolko se cijene kreću pojma ti nemam. Pogledaj na berzu na cdm forum.
Aham,znaci ja doma imam onaj adsl ruteri samo treba da kupim onaj ruter sa antenicom i moze wifi da se koristi?Laik sam,zato pitam mozda neka gluplja pitanja,al eto.
Može, što ne bi moglo.
Extra,a za ce mi edge sluziti?
Da ne cukaš telefon po ivicama.
Ja te lijepo pitam,al ok.Pozdrav
Nije mi problem da ti odgovorim, al što ne proguglaš malo brate. To su osnovni pojmovi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Enhance..._GSM_Evolution
Ako misliš da trguješ iphone i da se igraš sa hakovanjima i krekovanjima, moraćeš malo da se potrudiš i surfuješ netom. Samo tolko, no hard feelings.
Pozdrav.
Znam,kapiram te.Hvala puno
Nema na čemu. Poz.
sto se tice apps za Iphone tj one koje se placaju na koju foru da ih skinem i stavim u Iphone ja sam do sada samo one FREE skidao preko neta ili Itunesa pa u mob????
ja sam najvishe koristio ove dvije apps za sms - BiteSMS i iRealSMS(ovaj mi je bolji) mada sam se navikao dosta bio na onaj sto dodje uz tel.
aplikacije skidaj sa torenta , malo sam ispao iz toga od kad ne koristim iphone , pa ti mogu samo torrent preporucit i appulo.us (mada ne znam sto je sa njim)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kolika je kod nas cijena novog 3g i 3gs?
Just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you.
Montenegro
Cydia VS Rock - Which one is best ?
Stivi uradio sam ono radi super hvala![]()
E ovako stavih ovaj 3.1.2 e sada ako ko moze da mi predlozi neke apps za njega da rade super???
Na iSrbija forum neki lik je uradio update na 3.1.3 na 2G i uradio unlock preko redsn0w 0.9.4 iii radi savrseno,valjda samo trenutno moze da se odkljuca na 2g verziji a da pravi probleme kod novijih modela ....![]()
moze moze da se otkljuca 2g , jer apple ne updatuje fw na 2G odavno . E sad ima jedna cakica za jailbreak ne znam jesu li to isparavili sad , ali kad hoces da radish jailbreak tj. prilikom jailbraka u redsn0w izaberesh soft 3.1.2 i ako je u tel 3.1.3 i odradi ga normalno (ovo je zato sto redsn0w 0.9.4 nece da prepozna 3.1.3 )
ja sam odradio na taj nacin 2tel. i preporucio drugima i isto su ga odradili ok
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
EVO ZAŠTO JE KINESKA KOPIJA IPhone-a bolja od originala
ahahahha![]()
imam 2 problema..
prvo kad me neko zove ne mogu da mu vidim ime vec ima samo broj telefona.
I drugi problem-kad mi salje poruke pise sending i onda se napuni skoro do kraja i onda stane..
pomazite.. (kupio sam ga sve legalno preko t-mobile-a)
Prvi problem: moras sve brojeve ubaciti sa +382 za CG i za ostale zemlje pripadajuce country kodove.
Drugi problem: ubaci karticu u neki telefon koji moze da edituje broj SMS centra i promijeni ga +382 67 100 100, imas staru karticu sa starim i nevazecim SMSC.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks