Vozi toga Ma i uzivaj, imas golfa za svaki dan i za jeftinu voznju i djelove..stvarno ne znam sto bi radio sa 316/318is to ti je za one porodicne ljude sto se tripuju da su jos mladi ako voze BMW..
She is only here to annoy herself!
Last edited by cvxcomputers; 03-02-10 at 11:34.
BMW 528iA, 1999, apoteka, ful (ne crnogorski vec onaj pravi ful) - koliko vrijedi?
TAKUMI
Plafon sto bmw petica stara moze da vrijedi je 9000-9500 i to ona mladja godista, 02/03
Taj gore kolko god da je apoteka i ful, ipak je stara apoteka i vrlo bitna stvar je sto je benzinac, jer znamo da je za dizelima veca potraznja pa tako bolje drze cijenu, moja pretpostavka je da vrijedi 7000e...
Jebes to, pogledaj Top Gearov bijeli 635i.
TAKUMI
Prodaje se 325tds Automatik, srebrne boje, UL table, '95, stoji u BR kod robne kuće, 3300€... Pored njega još dvije 36-ice... Samo to znam...
Čisto ovako koga zanima...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ovo sam napravio foto-montažu da zezam najboljeg druga (i tagovao ga na FB) koji sa četvorkom od 130ks pokušava da stigne mene od 150ks... :devil:
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kako volite da prozivate vozache golfa, sve je smijesno. Kolektivna zavjera prema VW grupaciji jer su najbrojniji pa je i logicno da i najvise "bukaca" voze takva auta. Ne gledajte sve u apsolutnim brojkama...
Koliko puta su na mene nailazili BIJESNi TRKACI u BMW 318is turbo nitro quattro, spusten do zemlje, volan sparco koji dodaje 350ks, i koji misle da se trkam sa njima kad malo brze ubrzavam do 2.500 obrataja, pa ne dolazim ovdje na forum da prijavim svaku takvu situaciju.
Opustite se ljudi. Nijeste nista bolji od tih ako vam takve stvari ostanu na um vise od 10 sekundi posto se to desi...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Evo, ja prvi vozim VW Golf... I ok je za nas siromahe/socijalu... Sto se bodlovanog dijela tice... Jedan od brojnih primjera... (koji jelte - nisu za pricu) :yipiiii:
BTW, sto neko prije rece na forumu: "Posebnu kategoriju cine momcici ~20 godina s njihovim BMWovima priblizno iste starosti, koji svudje moraju biti vidjeni kako jure svojim MASHINAMA" .... -Dodao bih: Oshishani na "jedinicu" s mesinganom "kajlom" oko vrata i da je to to... FULL FULLova![]()
Last edited by cvxcomputers; 10-02-10 at 21:33.
e kakvi su vozaci golfova,jednom danas nestade goriva,hohoho.
niujedne mi gace lastike nema
mor'o sam postavit ovu e46cu
Smece...iskreno.
TAKUMI
i to sa venecijanerima
Last edited by mrgo; 15-02-10 at 16:37.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks