UFO je najveći šef.
zivio govornik, zuba! :mrgreen:
kriv je iskljucivo linijski sudija koji je kao sto je kod crvenog rekao sudiji trebao i zadnjem slucaju!
nije uf izvini no platini i bekenbauer vode zavjeru protiv italijanskog fudbala i oce da im maknu 4 mjesto iz lige sampione ..
To je i pticama na grani jasno slavisa. To im je jedan od ciljeva. Drugo je sto ima botova kolko oces, pa im je malo teze da ukapiraju. Al vrijeme ce pokazati.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kako mi zao Fiorentinu,ali se nadam de ce im vratit u revansu,ovim smradovima njemackim....
Sad sam 15 puta pogledao snimak sa Bajern-Fiorentina.Nidje penala nije bilo,jes da ga je Gomez odma dao,ali je bitno da je govedo sviralo nepostojeci penal.
Gol Bajerna iz ociglednog ofsajda,nemoguce da nije pomocni mogao da vidi jer je Klose bio statican.
Ucinak Ovreba za nepunih godinu dana:
1.Pokrao Celsi,nije mu dozvolio da igra finale LŠ i vjerovatno da osvoji
2.Dozvolio Anriju da igra rukomet i poslao Francusku na Svetsko prvenstvo
3.Direktno ce bit odgovoran ukoliko Fiorentina ne prodje Bajern
Umjesto da ga spale na lomacu,njega su castili i sudice Svetsko prvenstvo.
Platini je direktni krivac za ovo iznad sto sam napisao,cak mnogo veci nego Ovrebo.Nije kriv Ovrebo sto je njegova majka rodila idiota pa je takav kakav je.To je isto kao da ne osudis serijskog ubicu,pa se posle cudis zasto je ponovo ubio.
Vise puta sam to navodio,ali je Platini smrt za evropski fudbal.To je covjek koji ce da unisti fudbal.Umjesto da uvede video snimak na ovako vaznim mecevima,on nesto sere i salje 6 sudija u Ligu Evrope.
Ko moze da ispravi nepravdu prema milionima navijaca i desetinama fudbalera?Zbog cega onda uopste igrat fudbal kad te kradu na oci?
Platini je zamalo zajebao Van Gaala u konkurenciju za budalu decenije.
Mada imam osjecaj da je samo marioneta obicna najobicnija..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
To sto navijam protiv Engleza nema veze sa kompleksima, ne znam kako si to zakljucio. Navijam za Italijanski fudbal, jer necu da mi Salke,Volfsburg i kompanija igraju Ligu Shampiona. Evo nocas je prvoplasirani iz Bundeslige, uz podrsku sudije,Bude,Alaha i drustva sa Olimpa,jedva pobjedio 11. ekipu iz Italije. Chu 4 ekipe iz Bundeslige. Postoji samo jedan razlog za tako nesto.UEFA stiti svoje interese umjesto interese fudbala.Zna se da Italijani vise ne stoje toliko dobro finansijski, a Bundesliga je na putu da ih pretekne po tom pitanju. Nadam se u sve Italijanske ekipe, jer bez uspjeha u Ligi Sampiona ove sezone, nece biti finansijske inekcije za Calcio, a to automatski znachi i opadanje kvaliteta fudbala.Bez dobrog Intera,Fiorentine,Juventusa i Rome nema ni dobrog Milana.Na duze staze, veci je interes Milanu da prodju Inter i Fiorentina nego da prodju Chelzi i Bajern.Bundesliga...bundes q.
citafa uefa je pljacka pa i sami vidite koje su im nagrade za one katastrofe sto napravise celsiju i irskoj.
Ovo govedo prvo svira penal koji se ne svira jeste da bi bio svakako gol ali uzas, potom crveni dje ga nema i kasnije se priznaje krajnje bizaran gol.
inace ako se ko nada da ce viola proc ja mislim da sad vise nema sanse jer ce sad sve otic naopako i primice 4 doma.
Kako su me iznervirali sve im njihovo
Za Platinija sam oduvijek sumnjao da je ***** i mislim da ne grijesim. Znaci, ponasa se kao da ima nuklearku, a ne kao cho'ek koji treba da doprinosi sportu.Drzanje mu je ravno Vuku Mandusicu.
sad sam iz grada,ja ne mogu da vjerujem sto citam ,da je sudio ovaj covjek,kriminalac...case svaka cast na postu, objektivno i vjeruj mi da cu navijati za inter protiv celzija jer je ovo neka zavjera. sram te bilo uefa.3 metra aloooooo.sramota.
Definitivno se slazem sa vama da Njemacka ne moze da ima vise klubova u LS od Italije, cak naprotiv treba da ih ima manje kao i do sada. Ovo sto se vi bunite je vec novi momenat, ako cemo da smo elementarno posteni zpitajmo se i zasto Njemacka da ima vise klubova u LS i od Portugala ? Mislim da nemaju toliko jacu ligu, ali imaju jace finansije i lobije. Naravno sad ce neki odje podivljati i reci da sam neobjektivan i da sam fudbalska neznalica, ali isto neka se zapitaju treba li Italija da ima klubova u LS koliko Engleska ili Spanija ?
Stvarno je sudjenje bilo zalosno, a svi su mislili ubice ih Bajern, ali ne treba se nervirat, ubice ih Fiorentina kuci, to sigurno, aj da Bog da ........
je li moguce da nijesu vidjeli ofsajd od metar ipo.
ne gledah II pol. pa ne mogu komentarisat ali citam da je fiore zestoko ostecena.
Penal je bio presmiješan, crveni pretjeran. A o ofsajdu neću da pričam. Onog pomoćnika bi trebalo kandidovat za slijepca godine, zajedno sa ovim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks