vidjeste li prvi gol porta ovaj fabijanski bi trebao metar konopa uzet i da se objesi o precku![]()
a vidji, od ove osmine (da iskljuchimo odma stuttgart poshto mislim da nemaju shanse da prodju barcu) zavisi ko cje od one sezone tamo imat 4 predstavnika, njemachka ili italija. mislim da njemachka vishe to zasluzhuje al ne na ovaj nachin, ono ako ne upali da poguramo. ne bojim se za bayern i mislim da je ovo bilo potpuno nepotrebno ako je izlobirano, a ako nije (mada sa ovim cjelom chisto sumnjam da nije) onda je stvarno sramota, shto cje normalni ljudi koji navijaju za neki klub priznat a ne ka simpatizeri pojedinih klubova (da ih sad ne nabrajam znamo koji su) branit ka da im je zadnje. uzgred italijanoljupci, koji cje skakat sad ka da je ovo prva i poslednja kradja u LS, ne sjecjam se da je sudija zatuka 4 komada u zadnjem gostovanju bayerna u italiji zato ne dizhite sebi pritisak bezveze, vishe je meni krivo zbog ovoga no vama.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Da vidite reakcije na Talijanske forume i stampu u vezi ove dvije kradje od sinoc i nocas.
Ocekuju se transparenti na mecu Inter - Celzi. Ja cu prvi jedan da nosim!
LOPOVIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
jeste vidjeli jos jednu scenu koja ulazi u top 10 ove sezone...ovaj golman arsenala kaki go prima a ja da sam bio na go odbranio bi ovo![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Bayern Munich vs Fiorentina - Ivica Olic Goal - 3 meters offside (2-1 /89 min) Ovo je bruka i sramota,ljigavci ljigavi,..ebem ti ja ovakav fudbal..pih..
Last edited by Montenegrino-CT; 17-02-10 at 22:49.
Ovrebo pas ti mater jebo. Rimuje se![]()
njemacka ne moze nikad imat vise predstavnika od italijana no bice da ste se proracunali jer sofro rece sigurno ce imat vise od italijana.... a oni vise od italijana, nikad a ni tad!
da nece shalke da mi igra polufinale mozda? ma kome ja pisem ovdje...![]()
Ne mogu da vjerujem shta prichaju ljudi. Izuzmi bayern ili ga uporedi s interom. Verder sa Milanom,stutgart sa romom,leverkuzen sa juventusom. wolfsburg sa napolijem... ne zjbvj se. Dje su Djenova,Sampa,Udineze,Palermo... Kakvi su ovo poznavaoci fudbala ovo je strashno...
Slazem se.
[QUOTE=Sanco_Pansa;1489080]mislim da njemachka vishe to zasluzhuje al ne na ovaj nachin, ono ako ne upali da poguramo.
?!?!??!?!?!?!? Jesi li ti........LUD?!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Sto pitas nas vidjesmo li?! PITAJ BRATA OVREBOA! Kakav penal, ja ne mogu da vjerujem da jos sudi. Kako koja utakmica treba da se namjesti, oni ovoga cela zovu. Zato je Platini dosao tu, da vidi da sve protekne kako je planirano. Znalo se da ce utakmica njesra zestoko da bude, ne znam sto mu bi to da ide da gleda. Umjesto da je sa Balotelliem $eo u lozu i gledao sinocnji spektakl. Neka ide u monahe, prije nego li ga neko sjekirom po glavi. Bruka i sramota, kako sudije unistavaju fudbal. Tacno ih treba mac, i rec igracima da se dogovaraju za faulove. Bolje bi oni to odradili, no sudije sto cine. I onaj crveni, greote...
DICIOTTO
Ima li ko link za te golove sa meča Porto - Arsenal, živo me interesuje samo da vidim nešto...
kakva crna njemacka da ima 4 predstavnika?!Samo je bajern sposoban za ligu sampiona,leverkuzen,salke nisu za vise od lige evrope,a italiji ni da daju 5 mjesta da idu u ls ne bi bilo dosta!
To je moje mishljenje i vi svakako mozhete imat svoje niko vam ne brani. No nema se ovdje shto objashnjavat jer vidim da svako zna najbolje pa da mi se ko ne uvrijedi.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks