Ovrebo, brat moj sudi. udeblja mi se malo.
Kakva je ovo kamera kao da se rukomet igra![]()
deuscroix
Ovrebo, brat moj sudi. udeblja mi se malo.
zar se nesretnik nije povukao u monahe?![]()
Raise my hammer,take my aim
lopurda svjetska...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kamera je uzas .. Ovi supci iz Viole necje da dodaju loptu Joveticju ..
BISOGNA VINCERE !
ovrebo :lolblue::lolblue:![]()
Ovrebo iako je ne moguce izgleda sve celavije i celavije
a ***** ne daju Joveti prostor da se iskaze!![]()
Idemo ljubicanstveni!
A zar Overebo jos zivi, taj slijepac. Zamalo Joveta za potpuni preokret, to je taj rad!
ajmo fiora jebite mamu svabama
Raise my hammer,take my aim
Razmislja sam se cio dan ocu li bit realan ili da ***** po vama kad mogu..
Odlucih da coek budem, objasnicu posle zasto.
Bilan je PRESEGAO Mancester igrom. Ubili su ih u prvo poluvrijeme i ismijavali su ih klasicno. Osteceni su za slobodni sa 17 metara i za crveni karton Ferdinanda. Go Skolsa je smijesan. Antonini se povrijedio i kad je izasa da mu se ukaze pomoc odma go iz akcije po toj strani. Ulazi Favali i Ferguson tako bezobrazno ubaca Valensiju koji se posra na starog vuka. Posle toga je Bilan mogao da izjednaci na 3-3 lagano. Bilan je promasio 10 vrhunskih sansi i to im se obilo o glavu. Pokradeni su od strane sudije, i imali su nesrecu da se povrijedi Antonini koji je dobro igrao. Ulazi Favali i vidimo se. Ronaldinjo se posprdao sa odbranom Mancestera. Usra se u njih ka u Real kad su mu skandirali.
Sve u svemu, Fergusona treba da je sramota, povukuje se pred trenerom amaterom koji ga satire od kurca cijelih 45 minuta. Kakva stara *****, igra sa 1 spicem. Za ljekove mu golovi trebali, gadov gadni.
Vjerujem i NADAM SE!!! da Bilan moze da prodje, objasnicu posle zasto.
Real je bio u podredjenom polozaju na Zerlanu. Lion je imao 5 100% sansi. Vjerujem da ce proc Lion, i onda da se po*****o svi skupa na navijace pacerskog kluba.
Fiorentina bolja od Bajerna za sad, U GOSTE. Ovrebo, posalica mala. 1-1 je odlican rezultat!
E ovako. Kad sam ja pricao poslije zrijeba da je ovo zavjera protiv Italijanskog fudbala, neki su se smijali, a neki su povjerovali i uvidjeli istinu.
Bilan, Inter i Viola su dobili najteze moguce protivnike u osmini finala. Takodje su imali i najteze grupe. I opet se nadam da ce proc sva 3 kluba italijanska i dokazati ko je gazda bio i ostao.
Viola se vec posrala na Liverpool i iskljucila ga iz daljeg takmicenja. (1-0 za Italijane.) Bilan se posrao na Mancester igrom, ali su pokradeni i nijesu imali srece. Nadam se da ce im vratiti u revansu. Inter - Celzi, vidjecemo. Tacnije vidjecemo kako se sere Inter po njima.
U revansu se navija za Bilan, samo zbog Italijanskog fudbala. Poslije toga opet cmarenje na staracki dom. 6-0 ove godine huhuhhuhuhhu!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ovaj sudijaaaaaaaaa je lud !
BISOGNA VINCERE !
Gledaj majmuunaaa izvadi Jovetu...ae makse....
Gobi iz Viole dobi direktan crveni karton za ono?
Hahhahaha, sto cini Ovrebo!!! Jos jedan dokaz za moju teoriju.
Ovo je nerealno!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Bayern Munich vs Fiorentina - Kroldrup [1-1 / 50 min.] CL: Knockout 1 match (17 februar `10) [HD]
Koji ofsajd ovo je strasnoooOO! sudija idi lijeci se molim te celavo govedo!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks