Ja kao navijac Milana cu se vazda nadat, pa vi pricajte sto ocete. Samo bih zamolio pojedine Interiste da se suzdrze za provokativnim izjavama do zavrsnice 1/8. Mislim da svi moraju priznat da je Milan odlicno odigrao, bez obzira na rezultat.
P.S. Rekoh vam ja da onakvo busanje malerise. Sledeci put, suzdrzite se toga, molim vas.
DICIOTTO
I opet se milanisti ponadaju i opet bolno prizemljenje,pa dokle vise bre.....
Runi srušio "prokletstvo San Sira"
masinica ima da im da jos 3 komata u mancesteru..
@need2rock ne budi tuzan ostaje vam italijanska liga hahahah
Igrao sam 1 na Milan i sve mi je doslo sem njega ali mi je milije od para sto je izgubio...:dring:
Milanu se Pirlo nesto slabo vidjeo nocas, Sidorf je trebao ranije da udje jer je unio potrebnu zivost na sredini. Odlican gol. Ronaldinjo odlicna partija, Pato opasan uvjek, jedino je Huntelar jeo ***** i dokazao da nije igrac kalibra za velike utakmice.
Mancester stvarno iskusno, mada im se odbrana tresla sa onim Evansom i starim Ferdinandom, koliko je nedostajao Vidic. Ako se on vrati za drugu utakmicu, mislim da AC moze kljuc na bravu. Ugnjavice ih tamo ManU, a Runi je trenutno po formi najbolji napadac bez premca.
Ispostavilo se da je Real i dalje zelen za LS, morali su da dobiju ovakvog Liona koga pere po FRA ko stigne. Trener samo nek je zdravo, nisu mu ovo Herez i Hetafe.
E zalim vas ako mi vjerujete.Znaci vama je poraz milana mio po cijenu vaseg licnog gubitka?Ne stvarno,vise nemam namjeru da se raspravljam,likove kao vas treba zalit i tacka
Raise my hammer,take my aim
Slažem se da je Real trebao da ih pobijedi, ali ovo što si rekao nije tačno.Originally Posted by Mitro
Lion ne zna za poraz u 2010. godini, vjerovao ti ili ne.
Jeste da su sad 8 bodova iza, ali se ipak bore za titulu.
Takođe, ne leže Realu već godinama... to je priča koju sam već pričao, da se ne ponavljam sad kao budala... znao sam da neće biti lako uopšte.
Eto, sreća pa je revanš ovog puta na Bernabeuu, mislim da možemo da prođemo - a, ako ne... onda više nemam što da mislim, sem da ćutim.
Hunter drvo,Favali nosilac partizanske spomenice.
Slazem se.
Onaj go Skolsa tj ono je go onoga lika shto je centrira ova budala je promashila nego mu se odbila od druge noge, ono josh nisam vidio, ali ono najbolje pokazuje koliki je baksuz bio na Milan vecheras, josh i povreda Antoninija stvarno greote... Iz manchestera jedino Runi pokazao kolika je klasa a onaj valensija ne znam kakav je igrach ali stvarno je imao tezak zadatak protiv favalija, maxe bog je pogledao ovaj Manchester vecheras ali ako budu ovako igrali u revanshu ja mislim da im ni bog nece pomoc da izgube s 2 gola od Milana, samo malo vishe srece i nece bit problema, ne mislim da Milan moze da se nosi s njima na old traford nego sam siguran u to... Ovi komentari protiv Milana su katastrofa, neko je bio toliko pametan da je izjavio da Ronaldinjo nije igra Milan bi primio josh 5-6 golova ka da je Dinjo bio glavni igrach odbrane no aj, da se ne smijemo tome, nego bi stvarno trebali malo realniji, nije sramota izgubit od Manchestera ali ako ima neko obraza da kaze da je Manchester zasluzio svaka mu chast!
Mitro zbog toga shto se vrijedjaju italijanski timovi bih volio da prodje Inter da Chelzija ne trenira Anceloti, ali nemo prichat da Inter nema srece jer oooooodavno nisam gleda srecniji tim samo shto u ligi shampiona dobiju shto zasluzuju...
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Bilan? Je li ti Case idol?
Slazem se.
nije realu vise svejedno, a znali smo ja i vlado kako ce oni proc nocas![]()
zadovoljan sam igrom,nijesam rezultatom.ako budemo imali vishe srece u revanshu,shto nije tesko,prolazimo sa 2 razlike.milan je objasnio neke stvari.rekoh 2 gola runija.favali izlomljen od strane valencie.bonera bio dobar u nekim segmentima.evra spakovo patka u pez bombone.sve u svemu,dobar fudbal,shto je najbitnije.pozivam objektivnost case-a da se izjasni.
Ahaahhah ovo "B"ILAN sve vise zazivljava.....
Revolucionar Case Logic..........:mrgreen:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks