xaxaxxaxaxaaxx ajde onda iz 2 u 1 ;-)
xaxaxxaxaxaaxx ajde onda iz 2 u 1 ;-)
Ako bi se to stvarno desilo (mislim na ispadanje Reala i "padanje glava") onda bih volio da ta "padajuca" glava bude iskljucivo vlasnistvo F.PerezaA da "glava" koja ce ga zamjeniti bude privatna svojina gospodina Lorenca Sanc(z)a
Opet te pitam: Da li znas rezultate Reala na gostovanjima u LS ove sezone, i ukupan broj postignutih golova na istim?Bas zarko zelim da vidim na cemu ti se zasniva tj. temelji ova imbecilna prognoza![]()
Tu sei tutta la mia vita
CUORE ROSSONERO
Slazem se.
Ljudi jos samo 97 minuta...adrenalin raste :mrgreen:
izgleda da bonera pocinje na na poziciji beka umjesto abatea,ipak ce leo vise znacaja pridat defanzivi nego ofanzivi.U svakom slucaju je bar duplo sigurniji od abatea kome je bek daleko od prirodne pozicije,mada je u napadu abate razumjivo mnogo bolji
Last edited by Need2rock; 16-02-10 at 18:18.
Raise my hammer,take my aim
kako ce milan da dobije engleski k*r*c
Evo ga Cico u studio. Da vidimo sto on misli o svemu.
DICIOTTO
Cicu nije dobro...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
E'o Cico MISLI da Real ima bolju momcad.
:mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
vidji stvarno isti je halid hahahha.. al je optimista pravi to mi se svidja
slo bre misevi sto se sad ne javljateeee
kad kurcamo mancesteraaa, xaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
hahahahahahahahahahahahahahahaha kakav gol Skolsa hahhahahhahah
Bijo si poziw koi se neodbija
:lolblue: ako ima obraza trebao bi trazit da se ponisti :mrgreen:
hahahah sto je ovo...
Nijesmo kurate srece to mi se svidja. Kakvo ******!
Slazem se.
a ovo je nevjerovatno....trebalo je 2-0 bit,cisto jebeno 2-0...jos smo osteceni za onaj slobodnjak na 17 m...koliko sansi i onda ona ***** daju go dok je antonini napolje i to kakav go...pa onaj crveni idiot nije uspio ni loptu da potrefi!!!I jos favali usao...
Raise my hammer,take my aim
Slobodno mogu reci, Manchesteru se drzi lekcija fudbala. Ali kad imaju srece, i kad je sudija slijep na Milanove slobodne, onakvi golovi kakve Scholes daje stizu. Zalost.
Ronaldinho UBIJA. Bonera isto tako. Zadovoljan sam svima, ali me Favalli brine samo tako. Antoninni je odlicno igrao, i sad ovaj KONJ udje, uff... Koliko sansi, bojim se da cemo puc nocas...
DICIOTTO
a sto cemo ..
GLORY GLORY MAN UTD
Stvarno bruka, abeljavi englezi daju gol na nevjerovatan nacin.
Jesam li vam rekao da ne baksuzirate![]()
zalosno kako milan ispade... inace je lion imao strasnu stativu sa ivice sesneasterca
volio bih da prodje milan no eto sta je tu je sreca im je okrenula ledja izgleda, a donedavno su oni bili simbol srece...
Jedino HANTELAR ako nesto ucini...
![]()
Manchestrov gol
Strijelac
Sve im 'ebem ljigavo.
Slazem se.
Milan prešegao Mančestera u prvih 20 minuta, nakon toga igra izjednačena, Mančester možda malo bolji.
Nani je bio najgori fudbaler na terenu, u prvih 45 minuta. Makar 5 lopti sa desne strane je prebacio preko čitavog šesnaesterca, Runi ga konstantno psuje.
Viđeh da ga je negdje od 30. minuta Ferguson pomjerio malo u sredinu, i odmah nakon toga je neko centrirao (ne vidjeh ko, ne zamjerite) sa desne strane (a to nije bio Nani) i pao je gol Skolsa, koji je eto... imao sreće da ga lopta pogodi u lijevu.
Takođe, mislim da je Milan oštećen za slobodni udarac na ivici kaznenog prostora, jer je Ronaldinjo napravio žurku Ferdinandu.
Što se tiče utakmice Lion - Real Madrid... veoma dosadan meč. Real stabilan u odbrani, ali bez konkretne šanse u prvom poluvremenu.
Delgado (Lion) pogodio stravičnu stativu sa ivice šesnaesterca, Kasiljas i Real imali čistu sreću što to nije završilo u golu.
Arbeloa standardno dobio žuti, kao i Marselo (kojeg zbog toga neće biti u revanšu)
Ronaldo raspoložen, dribla, pokušava... ali Lion se brani za 6 fudbalera ispred gola.
Pjanić igra bez kompleksa i veoma je opasan kod prekida, ali ponavljam - odbrana za razliku od prethodnih godina igra dosta disciplnovano.
Iguain nije primio 3 lopte ukupno, Kaka pokušava ali... teško ide.
Nadam se da će Real uvaliti gol, ili makar dva u drugom... 0:0 bi bio mnogo loš rezultat pred revanš, jer bi svaki eventualno gol Liona vrijedio duplo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks