nisam našao snimku prve 2 četvrtine, ali evo jedan od zadnje 2 i nešto min utakmice:
može se i iz ovog isječka vidjet odakle tolika uvjerenost u krađu, urotu, namještanje... a sve upereno protiv partizana. može redom:
1. nešto se tu dešava kad igramo mi i jug, obično nam sreća okreće leđa, često i u kritičnim situacijama - možda je opet jug zbog sreće pobjedio, ne zbog sudaca
2. nasrnuli su na filipovića igrači juga, sudija ne svira isključenje iako je opet bilo prekršaja - najobičniji faul na vanjskoj poziciji
3. mi smo zaradili svaki gol koji smo dali, dok je jug od 3 zadnja 2 dao na sreću, a da ne govorimo o prve dve četvrtine i o onom suđenju gdje smo stvarno dobro prošli
4. smodlaka se rve s vladom vujasinovićem i sad će opet dvostruko isključenje. ovo je neverovatno, ovo je neverovatno što rade... kuljača pokušava smirit uznemironog acu. dobro, ovo je vladino drugo. opet aca: vladino drugo, vladino drugo. vlada vujasninović neće bir 30 sekundi u bazenu - mogao ga je stručni sukomentator ispravit da vlade neće bit samo 20 sekundi
5.sada dobud udara vladu vujasinovića
6.šta je sve partizan ima pred sobom, koje je imao prepreke, s čim je sve morao da se suoči
7. imali smo prve dve četvrtine gde smo prošli kroz jedan pakao... ne mogu da kažem da smo u prve dve četvrtine igrali nešto specialno dobro (možda je i to utjecalo na rezultat, ne samo suci), međutim u druge dve četvrtine mislim da smo odigrali fantastičnu utakmicu. sve u svemu, i uz to suđenje i uz neke situacije koje su zaiste bile nesrećne.
8. pogledaj molim te 17 isključenja i ne zaboravi 2 peterca - mogao je stručni sukomentator upozorit na činjenicu da su 2 peterca već ubrojena u tih 17 isključenja, a realan prikaz stvari je bio ovakav:
Isključenja: Partizan 17, Jug 14
Igrač više: Partizan 6/10 (60%), Jug 7/9 (78%)
Peterci: Partizan -, Jug ˝
Objašnjenje: Partizan (10 akcija s igračem više + 4 obostrana = 14), Jug (9 akcija s igračem više + 2 peterca (oba peterca nakon već jednog isključenja pa su to 4 osobne pogreške) + 4 obostrana = 17)
Obrane: Soro 5/14 (36%), Vićan 8/19 (42%)
9. ovo 7/7 igrač više što je imao jug, tu smo podbacili - partizan je negdje i podbacio, nisu ga samo suci pokrali
10. da je bio loš procenat, a loš procenat igrača više je 60 % - nevjerojatno je da ovo kaže jedan vaterpolist, možda ga može opravdat to što je golman

. ja bi odma potpiso da moja ekipa uvijek ima lošu realizacju igrača više od 60 %
11. partizan i dalje nema taj status, koji bi bio dovoljan za normalno suđenje, normalne okolnosti, normalan prolaz dalje u takmičenju - sad smo došli do ključnih stvari, normalno je da partizan prođe dalje, a sve drugo je nenormalno
12. dakle, na tome treba čestitati jugu, na tome što se izborio za privilegovan položaj. 3 puta za redom crno beli igraju protiv najbolje ekipe koja je bila moguća i igraju kod kuće prvi meč - ma sve je to jedna velika belosvetska urota protiv partizana
a sad malo objektivno:
loš igrač manje partizana, soro samo 5 obrana, ne tako dobra igra partizana u prve dvije četvrtine... pa možda ipak suci nisu presudili
Bookmarks