Poptuno ste u pravu.Dat sansu mladjim,posebno u odbrani.Ako se pokazu lose,uvijek se mogu vratit Dzudovic i Batak.
Pa ja i velim da treba dat sansu novima. A sto se tice Dzudovica, svaka cast ... svaki put se odazva na poziv i odigra ljucki, sto je najbolje moga. Druga je stvar sto nije vele igrac.
Ali on je legenda u svakom slucaju ... banja mi je kad ga vidim kad igra, isto je ka kasap!
Necu nikad zaboravit protiv Velsa kako je nagrdio onoga Ellingtona pored aut linije hahahahahah Ali odvalio ga je)
Poptuno ste u pravu.Dat sansu mladjim,posebno u odbrani.Ako se pokazu lose,uvijek se mogu vratit Dzudovic i Batak.
Ilija Radovic. Bash bih volio da ga zovne jer je izmislio fudbal za Bataka.
Slazem se.
Pa e.Odbranu je najlakshe utrenirati,samo treba discipline i fizichke snage.Sredina nam je problem,ali,ako ishta,imamo 3 jaka igracha(fizichki),igraj sa njima na mesarenje,i zbijeno.A napad iskoristi ovako do maximuma.E josh,dobro bi bilo da imamo jednog brzog krilnog beka(a imamo,Pavicevic uopshte nije spor,a ima i solidan centarshut),jer je Jovetic brz,i mozhe po potrebi skliznut do krila da centrira.
Deserve's got nothing to do with it.
Ivan Fatić je danas odigrao, pa malo je reći katastrofalno. Rijetko se gleda tako loša igra. Bukvalno je sve pogrešno odigrao. Jedini uspješan pas naprijed koji je odigrao na igrača (makar od onih koje sam ja primijetio) je bila plod nevjerovatne sreće jer je loptu slabo i zakačio ali se ona nekim čudom našla kod njegovog saigrača. Veliki se strah vidio kod njega da nešto ne pogriješi a baš se to i desilo. Vidio sam da je Gasperini sve vrijeme vikao poslije njegovih grešaka tako da će teško dobijati brzo šansu. Šteta! A bio je počeo da redovnije ulazi u igru. Kad dođe da igra za mladu reprezentaciju oslobodi se i pokazuje svoj veliki potencijal, ali vjerovatno zbog konkurencije u Genoi igra na iglama. Nadam se da će se konsolidovati jer nam je neophodan za budućnost reprezentacije.
Dick Laurent is dead!
Jes, i ja sam gleda Juventus-Genoa. Fatic je mnogo slabo odigra. Mada neznam zasto ga forsira na krilo, mnogo mi je izlgeda izgubljeno tamo.
Dobro, barem dobija sansu, dako se oslobodi malo...
Savic-Basha shtoperi,Bojovic-Pavicevic krilni bekovi,Fatic zadnji vezni,Drincic i Boshkovic vezni,Vukcevic i Jovetic poluspicevi,Mirko shpic.
Deserve's got nothing to do with it.
Dje vam je Milorad Pekovic, perjanica Grojtera?
Ja bi na Bojovica ozbiljno racunao...
Bijo si poziw koi se neodbija
interview za jednu svajcarsku novinu
Yakin ocekuje da ce biti 2 gostovanja protiv nasHakan Yakin: «Die letzten vier Mal konnten wir uns qualifizieren. Warum also nicht auch ein fünftes Mal? Für jeden Fussballer ist es ein Traum, einmal im Wembley zu spielen. Und gegen Montenegro haben wir wohl zwei Auswärtsspiele.»![]()
Onda neka bude srećan što nisu izvukli Tursku.
Svašta. Ne očekujem baš da će bit tako, no ajde.
Jes sve je Hakan Yakin popis vrsio...
Bijo si poziw koi se neodbija
sjutra spisak igraca za mec protiv makedonije....
E to će bit interesantno vidjet.![]()
a zvace iste kao i filipovic, ne vjerujem da ce biti i jedno novo ime! i naravno nadam se da nece zvati Pejovica![]()
nije ima kad vidjet te igrace jos je sad bia pauza zva ce sve iste a onda kasnije lagano dodavanje mladjih barem se nadam
tek u maju ce zvati masu novih igraca da ih isproba za one 2 prijateljske utakmice. nevjerujem da ce sada, maximum 1-2 nova igraca
ocemo li igrat koju prijatejsku kod nas zna li se to?
Rekli su iz saveza od ove cetri predstojece dvije kuci dvije u goste,odgovor je "da".![]()
Stop the world I wanna get off.
Srbija i Hrvatska su se pominjali kao mogući protivnici u te prijateljske mečeve!
Nebih volio ni jedne ni druge u Podgorici ...
Još je rano za "prijateljske" mečeve sa "prijateljima" iz susjedstva ...
Sa Srbima zbog toga što bi jača podrška bila njima no nama, na žalost ... a sa Hrvatima, zbog Srba, jer bi pravili nepotrebne pizdarije, širi četničke zastave i srali ka' po običaju ...
... do daljnjeg ove dvije selekcije ne dovoditi u PG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks