View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 102 of 201 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112152 ... LastLast
Results 2,526 to 2,550 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

zamisli orgulo pa navijam za lacio od 97 otkad sam ja poceo da pratim fudbal - cudno pa se ta godina i godina poslije poklapaju s osvajanem prvog trofeja. za barsu navijam od 2000-te jer sam od tada poceo da gledam primeru. Izvinite, sto od malih nogu ne navijam za barsu..ovo na racun price ko od koje godine navija za koji klub. glupa je to prica.

Cavi 15 dana odsustvuje sa terena. pocinju povrede da se gomilaju. frka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    a ti navijas za real od vremena jera i zamorana jel? neka djaoLje
    nema to veze, ljudi vole dobar futbal a najbolji futbal zna se ko igra od vremena ronaldinja, tako da tu nista cudno ne vidim... ne kazu dzaba "ponavljanje je najbolja nauka" a to barsa radi vec 5 godina
    Hiero mi je uz Raula omiljeni igrac Reala svih vremena, da si malo duze ovdje i da pazljivo citas napisano to bi sigurno znao.

Inace - nije toliko presudan navijacki staz (iako ga ja veoma uvazavam i potenciram), koliko i: 1.znanje (o fudbalu, fudbalskoj istoriji, klubovima, pa potom i svemu ostalom) i 2.sportsko vaspitanje.Kod navedenih "navijaca" (od Ronaldinja na ovamo) cesto primjecujem drastican nedostatak i prvog i drugog

P.S.Jero, Redondo, Morijentes, Sidorf i kompanija su dosta prije igrali u Realu nego li Ronaldinjo u Barsi.Sapienti sat

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    zamisli orgulo pa navijam za lacio od 97 otkad sam ja poceo da pratim fudbal - cudno pa se ta godina i godina poslije poklapaju s osvajanem prvog trofeja. za barsu navijam od 2000-te jer sam od tada poceo da gledam primeru. Izvinite, sto od malih nogu ne navijam za barsu..ovo na racun price ko od koje godine navija za koji klub. glupa je to prica.

Cavi 15 dana odsustvuje sa terena. pocinju povrede da se gomilaju. frka.

nemas se sto meni obracat care navijaj ti za koga oces samo nemoj bez razloga da peckas...i evo ima ljudi koji su mnoooogo duze na forumu od mene i svi kazu da si ti navijac barse -od ronaldinja na ovamo! nisam ja nesto izmislio sve pise...ja sam napiso za koga i od kad i ZAUVJEK!
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

je li grijeh ako neko navija za barsu od 2003 ili 2005 ili za bilo koji klub? objasnite mi te stavri -ne shvatam? neko mozda nije navijao za barsu ali stilom i nacinom na koji igraju su dobili veliki broj obozavatelja ovih zadnjih godina? sad te ljude treba da je sramota? ne razumijem. neko navija za basru zbog mesija, neko zbog ibre...neko za real navija zbog ronalda ili kake...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

laciale Join Date: Mar 2006

prije 4 godine - od perioda ronaldinja? da necu neki izvod iz knjige navijaca da vadim da bi nekome dokazo nesto. mislim da se prepucavamo oko gluposti.
    ako se ja nerviram kad moja 2 tima gube i ako mi uljepsaju dna kad dobiju to je dovoljan znak koliko ih "volim". ja volim fudbal i volim ta 2 kluba i ovdje cu zaista da zavrsim ovo nepotrebno prepucavanje.

sad ce meni neko sa foruma da drzi predavanje na tu temu. samo se 1 klub voli i tako ta sranja. svetinja ova ili ona....

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

je li grijeh ako neko navija za barsu od 2003 ili 2005 ili za bilo koji klub? objasnite mi te stavri -ne shvatam? neko mozda nije navijao za barsu ali stilom i nacinom na koji igraju su dobili veliki broj obozavatelja ovih zadnjih godina? sad te ljude treba da je sramota? ne razumijem. neko navija za basru zbog mesija, neko zbog ibre...neko za real navija zbog ronalda ili kake...
    "grijeh "je prestat navijat za 1 klub i prec za onaj koji je bolji i uspjesniji...i da je barsa samo lijepo igrala a nista nije osvjila ne bi toliko ljudi pocelo da navija za njih...

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

@ laciale
    samo opusteno ,tvoja stvar za koga navijas...ja nemam ni volje ni zelje da se prepucavam odje sa tobom ili bilo kim drugim...ali i vi bi mogli malo lakse sa tim peckanjem...sve ce se vidjet ja ne sumnjam u moj tim.....

idem OFF (odo da gledam pregled )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije grijeh, to je ludost reci.Ali, ako u obzir uzmemo cinjenicu da su se navijaci tog kluba DO tog perioda u CG mogli prebrojati na prste od dvije ruke, a da je njihov broj od tog momenta (dolazak Ronaldinja,dizanje sa DNA na vrh) nenormalno porastao, kao i to da starosna dob tih pridoslih "navijaca" u prosjeku ne prelazi magicnu cifru 16 - lako dolazimo do zakljucaka o cemu se tu zapravo radi :wink:

Po meni - nema tu ni N od navijanja i poznavanja tradicije i istorije kluba, filozofije postojanja istog, starih igraca, trofeja, velikih meceva iz proslosti, tragedija i slicno.To je gloryhunter-stvo i tipican primjer pomodnosti i trendi "navijanja" (tzv. suncokretizam).Rijedak izuzetak od ovog, za kog ja znam ovdje je clan "FC Barcelona".On je bas "u tome", i definitivno dosta zna u i o pobrojanim kategorijama, ima razumjevanja, sportske kulture - bez cega, opet ponavljam, po meni, NEMA pravog navijaca...

Da ne bude zabune, i medju Realovim simpatizerima ima dosta "navijaca", jer ni taj klub nije imun na ovu pojavu.Za mene su, u sustini, doticni mozda i gori od Barsinih, ali ih je manje, a i ne zanimaju me, jer sa njima nemam konflikte.Plus je za to kriv ponajvise F.Perez, kog bas ne mirisem tako da...
    Last edited by AnotherWorld; 15-02-10 at 14:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa evo ja recimo navijam za Milan i Arsenal. Naravno, Milan mi je broj 1, nesumnjivo, ali poslije Milana ide Arsenal. I ja cu u svakom mecu navijati za Arsenal sem kad igra protiv Milana. Znam masu o istoriji Arsenala, njihovim legendama, trofejima, karijerama dostine igraca, upravi. Znaci li to da sam ja manji navijac Milana, ili Arsenala, od onih koji vole samo jedan klub?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, prestanite o ovome molim vas! Nema svrhe, stvarno!

Xavi 2 neđelje vani!? Dokle...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Ljudi, prestanite o ovome molim vas! Nema svrhe, stvarno!

Xavi 2 neđelje vani!? Dokle...
    stizu nas povrede - mada , ruku na srce, nije ih bilo u proteklih godinu ipo. previse je utakmica odigrano. sad nam treba podrska iz kantere.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Sinoć je baš kiksao, ko da je bio pjan. Viđećemo kako će protiv Štutgarta to ić, Barselona mi nešto ne uliva sigurnost u poslednje vrijeme. Počeli su više da gnjave onu loptu nego što imaju igru, plus im je pola ekipe sakato. Veliki su favoriti, al ne treba otpisivt u ovoj situaciji njemce potpuno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma uzima real titulu lagano.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Pa e,lagano,iz sprdnje. Teshki li su mi ovi struchnjaci...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    ne navijam ni za jedan spanski klub, ali kad vidim koliko su primitivni navijaci reala sve vise volim Barsu
    Naravno necu da generalizujem, sve je to meni OK. Ima nas svakakvih.
    Jes. Navijaci Reala su primitivci. Zato sto nema adekvatnog epiteta za navijaca Barselona.
    Posto ne pratis spansku ligu, samo za tebe da se informises. Slika sama govori.

Slazem se, navijaci Reala su primitivni. Ali gospochasti nekako A ti nadji epitet za navijacha Barse koji bivseg igracha Barselone gadje svinjskom glavom. Figo jeste bio izdajica, Juda, kako god, ali ovo prevazilazi sve granice.

Dugo je trajala Barsina serija, preko 7 mjeseci, i nekako se moglo i predvidjeti da ce ih Atletiko otrest. Evo 3ca sezona za redom ja mislim da im na Kalderon ne mogu nista.
    Hladno je i na -2. Svakako, malo toplije nego na -5 ali i dalje je feels like -5.
    Odlucivace jedna ili dvije utakmice protiv nebitnih timova. Moj osjecaj
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

veli predsjednik atletika da real svake godine ulazi sa 9 bodova prednosti u sampionat u odnosu na barsu jer real uredno 2x dobije atletika a atletiko dobije uvijek barsu na kalderonu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    ne znam jesi li se meni obratio ili nekom drugom ali ja navijam za real od 1999(ujedno sam tada poceo da pratim fudbal ) od tada navijam za real i pratim fudbal-sport uopste (po cjeli dan samo sport i samo se o tome prica )
    tebi sam se obracao naravno, i pretpostavio sam da si mlad navijac... nbt valjda je tad bio sampion sa mijatovicem, zaboravio sam... uglavnom to je to, mozes proci

laciale Join Date: Mar 2006

prije 4 godine - od perioda ronaldinja? da necu neki izvod iz knjige navijaca da vadim da bi nekome dokazo nesto. mislim da se prepucavamo oko gluposti.
    ako se ja nerviram kad moja 2 tima gube i ako mi uljepsaju dna kad dobiju to je dovoljan znak koliko ih "volim". ja volim fudbal i volim ta 2 kluba i ovdje cu zaista da zavrsim ovo nepotrebno prepucavanje.

sad ce meni neko sa foruma da drzi predavanje na tu temu. samo se 1 klub voli i tako ta sranja. svetinja ova ili ona....
    brate sve je to ok i potpuno te shvatam, ne mogu reci da ja volim neki drugi klub svim srcem kao sto volim barsu ali eto nekad sam imao simpatije prema timovima poput parme, lacia i intera u doba kad su juve i milan bili nedodirljivi.... poslije onih ispada juventusa i milana italijansku ligu pratim jedino kao sportista odnosno osoba koja voli futbal...

milose, octavian je mislio na forumase cdm-a no dobro

anotherwolrd, opet me napadas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova slika ne pokazuje ni mržnju, ni ljubomoru, niti pokazuje sliku navijača Barselone, niti bijes... vrlo malo ljudi shvata da Barsini navijači "ovim" nijesu htjeli da figu kažu da ga mrze...

...nego KOLKO SU GA VOLJELI i kolko ih je ZABOLIO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova slika ne pokazuje ni mržnju, ni ljubomoru, niti pokazuje sliku navijača Barselone, niti bijes... vrlo malo ljudi shvata da Barsini navijači "ovim" nijesu htjeli da figu kažu da ga mrze...

100% su to htjeli da kazu...... dobro ti znas sto su oni tacno htjeli da kazu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fcb je samo iznio svoje misljenje, ne mora biti u pravu ali koliko ja znam o svemu tome rekao bih da ima logike... uostalom figo je to doista zasluzio, mrzni portugalac, ka i svi drugi cigani...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujes ovoga..hahahha

Kako ste crni...
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Figo je fudbalska legenda, bio sam u Rusiji kad sam gledo njegovo predstavljanje,bjese to 2000,chini mi se...biciklo i u desnu stranu

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Potpuno zasluzena pobjeda Atletika i moje cestitke navijacima istog. Kao navijac Barse ovoga sam se i bojao, odjednom tolike povrede, zadnjih veznih vise nemamo plus Cavi 15 dana, a Realova klupa od starta duza. Bojim se nesto mi ne djeluju sigurno, jos sad krece nastavak LS nimalo nijesam optimista. Ovo ponasanje me od ovih drvosjeca i ne cudi, bi bili jos gori nego ih je Atletiko pomalo iznenadio.

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Moram ti reć da su bili jako kreativni.
    Znaš kako, ovo bi bilo kao da tipični Balkanac pokušava da pojasni nekom Zapadnjaku da mi nijesmo divalj narod kao što nas priakzuju na TV-u. To što imamo pištolje i što ponekaed onako na slavlja opalimo koji metak, nije slika našeg divljanja, nego su to običaji.
    Nego nas oviu Zapadnjaci i dalje nekako gledaju, čudno.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

veli predsjednik atletika da real svake godine ulazi sa 9 bodova prednosti u sampionat u odnosu na barsu jer real uredno 2x dobije atletika a atletiko dobije uvijek barsu na kalderonu
    E, zamisli budalu sta je izjavio :shock: Aj da je to rekao pred derbi sa Realom, pa da dodatno motivise svoje igrace da dobiju Real - a ovako zvuci kao da se sprda sa svojima

Quote Originally Posted by UFO View Post
    anotherwolrd, opet me napadas
    Neje istina

Page 102 of 201 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112152 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)